Şimdi Ara

Inventus Havale Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha yeni kayit oldugumdan usulu fazla bilmiyorum yanlisliklik varsa affola

Ben haftaya pazartesi bugun inventusdan skylake sistem topliycam monitor dahil 6000tl gibi fiyata burda onerilerinizi istiycem tabi sistemi belirlegiyince
    Cok uzattim acaba inventusu baya arastirdim guvenilir havale guvenilirmidir invetusta solerseniz cok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garip bir konu ama yorumlariniz samimiyetimle soluyorum benim icin degerlidir

• Ülkedeki en iyi sitedir dostum inventus için rahat olsun bende aynı yerden sipariş ettim yarın gelecek inşallah
  • En iyi teknomarkettir benim fikrimce

• Yorumlariniza tesekkur ederim

• Scienceium kullanıcısına yanıt
    Müşteri memnuniyetine dikkat eden güvenilir bir mağaza, sorun olacağını sanmam.
  • Hakkında şikayet olmayan tek firma sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknobiyotik Güvenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercekten yorumlariniz icin tesekkur ederim guven veriyor sistemi karsrlastiedigimda yarin konu acip sistem hakkinda bilgi isteyebilirim sizde musait oluncz cevap verirseniz sevinirim sistemi topladigimdada resimlleri soz veriyorum atarim

• Telefondan birseyler yapmak iskence

• İnventus çok iyi bir firmadır gözün kapalı alabilirsin müşteri memnuniyeti konusunda inventus kadar iyisini şu ana kadar hiç görmedim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisveris yapaniz varmidir acaba ?

• Ben daha önce alisveris yaptım, cok memnunum. Türkiye de bulabileceğiniz en güvenilir firmadır.

• müşteri hizmetleri, kargo hızı ve kalitesi, garanti vb durumlarında Türkiyedeki en güvenilir firmalardan biridir.Daha önce ram almıştım hi level marka ve ram kutusunda normalde sabit durmuyordu adam akıllı plastilk bir kutu içinde oraya bile çok ince bir sünger koyup sabitlemişler öyle düşünün gönderirken.

kötü yanı fiyatları piyasa seviyesinde veya biraz daha üstünde . kaliteli hizmet için bu parayı verip vermemek size kalmış
  • şuan inventus kalite güven konusunda liderlikte havaleni geç rahat rahat al kargo paketleme vs. herşeyde en iyisi
  • Geçmişte ve günümüzde aktif olarak şikayet edeni bulunmayan şuan da tek teknoloji sitesi Yıllardır kullanırım hep memnun kalmisimdir.

• Degerli Yorumlariniz icin cok tessekur ederim baya arastirmistim birde uye olup konu acasim geldi urunleri kararlastirinca burda konu acip tavsiye musaitseniz verirseniz mutlu olurum hersey icin tessekurler

• Degerli yorumlarini yazmak isteyen arkadaslar yazabilirler okudukcz mutlu oluyorum sistemi toplayinca ayni zamanda resimleri aticam dediginiz gibi firma ise gercekdende konu acip birseyler solemeyi para kazanmayi haklediyo

• ne bilim yağni ne diyceğine diyip demiğcene hiçbirşeye deyemekdim gibi kimse kimseyi ne dinleer ne anlatabilirsiiin ne dinleyen oluuur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis anlamazsaniz bir upliyim hemde baska insanlar sizlerin yorumunuda okursa mutlu olurlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.