Şimdi Ara

Inventus Havale Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Scienceium

Merhabalar Iyi Forumlar
    Daha yeni kayit oldugumdan usulu fazla bilmiyorum yanlisliklik varsa affola

Ben haftaya pazartesi bugun inventusdan skylake sistem topliycam monitor dahil 6000tl gibi fiyata burda onerilerinizi istiycem tabi sistemi belirlegiyince
    Cok uzattim acaba inventusu baya arastirdim guvenilir havale guvenilirmidir invetusta solerseniz cok mutlu olurum

Sistemimi toplarken , tek seferde 1,700₺ havale göndermiştim 4 bileşen için , gece ATM den hesaplarına havale etmiştim.Ertesi sabah sağlıklı biçimde bileşenler elime ulaştı , bu havale ile ilgili yaşadığım deneyimdi... Daha sonraları ilk seferki kadar olmasa da yine 300-500₺ havale ile ödemelerim oldu bu firmaya , kredi kartı ile de güvenli biçimde binlerce liralık alışveriş yaptım hiç birinde gerek ödeme gerekse gönderi ile ilgili hiç bir problem yaşamadım , bazı donanımlar söz konusu olduğunda (ekran kartı gibi) fiyatları sıkıntı olsa da pc donanım alışverişi için "1" numaralı firmadır dostum , güvenle alışveriş yapabilirsin.

• İnventus dan defalarca kez ürün satın aldım.
    Ve belki diğer yerlere göre bazı ürünler de fiyat daha pahalı olabilir.
    Ama şunu da unutmayın.
    Ucuz olan yerde garanti 2 yıl ise inventus da birçok parça 3 yıl garanti oluyor.
    Kesinlikle işlerini düzgün yapıyorlar.
    Umarım bu hiç bozulmaz ve böyle d3vam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı dışında kalan diğer ürünlerde fiyatları çok uçuk değil. Çok güvenilir bir satış yeri, aradığınızda en ufak sorun için bile yardımcı oluyorlar. Kendime, iki arkadaşıma, twitch chatinde hiç tanımadığım birine oradan toplattım daha küfür eden çıkmadı. Bu forumda bile ordan alması için ısrar ettiğim birileri vardır.
  • Degerli yorumlariniz icin tessekur ederim nedense cok malca ama sanki inventusun kendi hesaplarida bole yorum yapiyormus gibi hissediyom sizofren gibiyim 😄

• hocam inventus reklam yapmiyor ne google'da ne de akakce.com'da reklami yok. zaten ben de arkadasim araciligiyla ogrenmistim. dun istanbul kadikoy'deki dukkanlarina gittim servise gidecek bi anakartim vardi. kutu icerigi eksik olmasina ragmen eksikleri kendileri tamamlayip servise gonderdiler. turkiye sartlarinda ortalama ustu bi market, samimi insanlar bi sorun yasayacaginizi dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 16 Ağustos 2016; 13:42:33 >
  • Degerli yorumlariniz icin tessekur ederim ne kadar kisi yazarsa insanlarda bilgilenir cok tessekur ederim

• Bugun inventusun ofisine gittim gizel mahle guzel yer bir sıkıntı gormedim 2 katti heralde giris kat fatura vb gibi islemler yaparken bir ust kat montaj katiydi ama oraya cikmadim.sakin guzel yer guvenilir pazartesi birdaha gidip elden parayi vericem ofislerinde elden para verebilirsiniz hersey guzeldi iyi funler uskudar sahilinide gormus olduk

• Kadikoydeki ofislerine gidip alisverisi yaptim tedarik surecinde peraembe gunu gibi elimde olucak insallah i7 6700k gtx 1070li sistem topladim alisveriste sorun cikmadi insallah eksiksizbguzel sekilde gelir urun geldiginde isterseniz ssli resim atarim

• 10 yıldır forumdayım inventustan şikayet eden kimseyi görmedim
  • Scienceium kullanıcısına yanıt
    koşuyolunda ki yeni yerlerine mi gittin dostum
  • Scienceium kullanıcısına yanıt
    atarsan sistemi iyi olur açıkçası merak ettim bende sistem toplama arifesindeyken
  • Ben de sistemi İnventus dan toplucam.Arastirdim.En iyi firma olarak gorunuyor.Hayirlisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynenbkosutolu caddesindeki baska yee yokki cikmaz sokak ilkogretim okulunun assagisindaki sokakdan saga donunbkapi ahsap siparisi onceden pazartesi saat 10.32de verdim 2.30 gibi veya 3 gibi ofislerine gidip elden parayi verdim anakart atx oldugu halde kasa matx alinca farketti duzelttik baska kasa aldim kisacasi suan montaj test adamasinda yarin sabah gelicegini dusunuyorum suan icin bir sıkıntı yadamadim ilgililer ayni zamanda ilgileri icin tessekur ederim sistem gelince herseyiyle resim cekip konu acicam insallah kandirmaca olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Scienceium

Aynenbkosutolu caddesindeki baska yee yokki cikmaz sokak ilkogretim okulunun assagisindaki sokakdan saga donunbkapi ahsap siparisi onceden pazartesi saat 10.32de verdim 2.30 gibi veya 3 gibi ofislerine gidip elden parayi verdim anakart atx oldugu halde kasa matx alinca farketti duzelttik baska kasa aldim kisacasi suan montaj test adamasinda yarin sabah gelicegini dusunuyorum suan icin bir sıkıntı yadamadim ilgililer ayni zamanda ilgileri icin tessekur ederim sistem gelince herseyiyle resim cekip konu acicam insallah kandirmaca olmasin

Hayırlı olsun dostum, resimleri ve diğer performans ve oyun testlerini bekliyoruz :)
  • Yeterki iste kargoya verildi yaziyo suan
    Yarin kargo takip no gonderirler urun geldiginde resimleri atarim oyin testlerini oyunu yukledikten en kisa surede atarim bu arada bundan onceki yorumumda yaptigim yazim hatalari icin kusura bakmayin acil yazmam gerekiyordu 1 yoktasaniyede yazdim hemen abuk sabuk seyler cikti

• Su soğutma almıştım. Sonra aklıma geldi aynı gün ilerleyen saatlerde bir de fan siparişi geçmiştim. Ayrı ayrı iki siparişti yani. İkinci ürün geldiğinde ayrı ayrı sipariş ettiğim için kargo ücretini bir zarf içine koyup iade etmişlerdi herhangi bir şey söylememe rağmen.
    Öyle bir firmadır inventus.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.