evt beyler ben giragon serverinda oynuyorum lvl 58 warior nick VASSAL ms yi upgrade etmek için bus lazımdır bilirsiniz tabiki busu parayla alırsın yada çıkarırsın onun için mastadona para kasmaya gittim 205 tane blood of glyp.. oldu ve invertor bugda kaldı yani hostese koyamıyorum satamıyorumda inv hiç bi itemi trade edip satıcıya satamıyorum bankadan pot bile alamıyorum öyle bi durumdayımki çok zor :( orcagusthus ile konuştum temizleyeceğim invertorni yazdı bidaha olmasın falan ama icraat yok ne zman düzelir böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar yada bilgisi olanlar lütfen yorum yazsın
btun inverntory nin bugda kaldıgını ilk kez duyuyorum Ama benimde inventorym de bir kare bgda kaldı. Bankadan item cektigimde o karenşn ustune geliyor sonra onu yakıyorum ve bug duzeliyor bankada aynı item duruyor tabiki. Seninkini tam anlıyamadım
arkadasım her oyuna girdiginden üstündekilerin 1 2 sini koy bankayaa
gece yap cık cık girr düzelioo ozaman!!
benım 1 kutu bugda kaldı hep gırdıımde o kutu bugda alısdım artık o kutuya bısı komuom :P
bak benim sorunum trade den olma deil sanırım bu canavarlardan çıkan itemin max sınırnı 200 yapmışlar ama bilmiyordum 205 tane olunca bende in hostese koyamıyrum in hostesden item alamıyorum yakamıyorumda tradede yapamıyorum hiç bişey sadece arklar sayesinde letterdan alıyorum item kasam reset gelince düzelir dediler beklicem inş olur bu arada 1.5-2 saatlik kastıgım mastodonlar gitti ama düzelsin onada razıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme