Şimdi Ara

İnvicta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oncelikle invicta seiko kadar kesinlikle kaliteli olamaz. Ayrica tommy hilfiger'i bu kategoriye bile almiyorum, onu bastan eleyelim.
    Eger o seiko solar'a butce ayirdiysaniz, seiko otomatik modellerden bir tane secebilme imkaniniz da var amazon veya eBay'den. Invicta seikonun bi alt hâli gibi dusunun ama aralarinda daglar kadar fark elbet var. Maddiyat yetiyor ise seiko veya daha üst markalari alinmali, yok yetmez derseniz invicta'nin otomatik modelleri de is gorebilir (seiko mekanizma kullandigi modeller).
    Ama ne olursa olsun tommy,lacoste vb moda markalarinin saatlerini bu kiyaslamaya bile sokmayin, tercih etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tommyleri sildim sayenizde. amazonun kendisinin sattığı seiko modeller genelde istediğim tarz değil solar olanları beğendim sadece. onu alacağım büyük ihtimal tekrar teşekkürler

• witamin01 W kullanıcısına yanıt
    Solar teknolojisini kullanmadim fakat temelde günes enerjisinin, saatin icindeki pili sarj etmek icin kullanilan bi sistem oldugunu biliyorum.
    Linkteki urunlerin ikisi de oldukca guzel fakat birisi solar digeri ise otomatik. Bana kalirsa otomatik olan modeli alirdim daha uzun sure kullanim saglar ve pilli saate nazaran daha buyuk keyif verir. Diver tarzı bir saat olmasi ise avantajı. Sanirim ikinci linkteki otomatik, ilk linkteki ise solar'dı. Ama yine soyluyorum secim sizin, mekanizmalari da goz onunde bulundurarak gozunuze en şık hangisi geliyor ise onu tercih edin. Sonucta iki saat de cok guzel.
    Bu arada ekstra bir bilgi vereyim, eger amazon'dan alirsaniz urununuz %99 ihtimalle gumruge takilacaktir cunku 95-100$ sinirini geciyor bu fiyatlar. Ekstra -tam emin olmasam da- %18 bir oranda gumruk bedeli odemek durumunda kalirsiniz.
    Ama ayni saati eBay'den bularak ve satici ile anlasarak (kargo pakedine 90 dolardan daha dusuk bi fatura tutari yazmasini saglayabilirsiniz ki bu sekilde 2 saat almistim) gumruk vergisi odemeden urununuzu getirebilmeniz mumkun.
    Amazon kargoyu 1 hafta falan daha hizli ulastirmis olur ama gumruk vergisi mevzuatından haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nahege270 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgiler için arkadaş getirecek. solar olanı amazon.com sattığı için ön plana çıkıyordu benim için ama dediğiniz gibi otomatiği almaya karar verdim :)
  • İnşallah henüz almamışsınızdır amazondan..Ebay de daha ucuz fiyatlısı mevcut cunku. (129$)

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Mens-5-SPORTS-Casual-Watch-SNZJ09J1-/131336836533?pt=US_Watch_Bands&var=&hash=item1e944915b5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORİENT BAMBİNO OTOMATİK SAAT
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır almamıştım henüz teşekkürler inceleyim fiyatlarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.