Şimdi Ara

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

arkadaşlar iptalde çok sorun çıkartıyolarmı ben bi zamanlar başka biyerden bi ürün almıştım ve iptal için tam 15 - 20 gün bekletmişlerdi yok satıcı iptal onayı vermiyomuş gibi saçma sapan bahaneler ileri sürmüşlerdi....

Yok gittigidiyor da öyle bir şey yok, hemen iptal edebilirsin, kredi kartı ile aldıysan karta geri yatması 1-2 günü bulabiliyor sadece....

o zaman süpermiş teşekkürler dostum aydınlattığın için

Rica ederim...

Hepsiburda nın açıklamasınıda ekleyeyim direk herkes bilgilensin...

Ödemesini yaptığım ürünü satıcı kargolamazsa ne yapmam gerek?

Satıcı, alıcıdan ödeme alındıktan sonra, 3 iş günü içerisinde ürünü kargolamakla yükümlüdür.

Bu süre içerisinde satıcı sisteme kargo bilgilerini girmediği takdirde, alıcının Bana Özel ekranında "Kargo Hatırlat" linki çıkar ve alıcı bu link üzerinden son 24 saat prosedürünü başlatır.

Bu süre içerisinde satıcı kargo bilgilerini sisteme girmediği takdirde, alıcı işlemi iptal etme hakkını elde eder. İşlem iptal edildiğinde, ürün bedeli alıcıya iade edilir ve puan ve yorum verme hakkını alıcı tek taraflı olarak kullanır.

• güzel önerebileceğiniz deri kılıflar varmı arkadaşlar

• gg protechden verdiğim sipariş hala kargo bekliyor. unuttular mı naptılar anlamadım.. mesaj attım ne zaman gonderilecek diye onada cevap yok. 1 iş gunu gitti 2 daha bekleyelim bakalım sonra iptal ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirdolan -- 6 Ekim 2008; 19:16:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

gg protechden verdiğim sipariş hala kargo bekliyor. unuttular mı naptılar anlamadım.. mesaj attım ne zaman gonderilecek diye onada cevap yok. 1 iş gunu gitti 2 daha bekleyelim bakalım sonra iptal ederim

valla ben bugün sipariş vericektim ama toplantı falan derken vakit bulamadım... burayada arada boşluklarda giripte yazıyorum... iyiki sipariş vermemişim yoksa yine psikopata bağlamıştım kendimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xyx2005

quote:

Orjinalden alıntı: onurba

daha once yazildimi bilmiyorum ama
    turkcell shoplarda invisible shield 45 ytl den apple store larda 52 ytl den satiliyor

Emin misiniz satışta olduğuna ? Bizzat gördünüz mü yada satın aldınız mı ?

Firma kendisi aşağıdaki açıklamayı kullanmış;

quote:

Protech elektronik ve koruma sistemeri Tic. LTd. Şti Invisible Shield 'ın yaratıcısı Zagg firmasının Türkiye distribütörüdür.
    İlgili ürünleri satın almak için gittigidiyor üstünden veya info@protechkoruma.com mail adresine yazarak ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca tüm seçkin telefon bayileri,Turkcell ve vodafone Shoplarda ve Apple Store'larda ürünü bulabilirsiniz.Fiyat farklılıkları olabileceği gibi,en uygun fiyatı gittigidiyor üzerinden alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_26624054/mpage_1/key_//tm.htm#26880723

Firma kendisi en uygun fiyata GG den satıldığını söylemiş. Zannetmiyorum sizin söylediğiniz fiyatlardan satıldığına..

siz ozaman GG den almaya devam edebilirsiniz, aldım ve uyguladım fiyatlar doğru
    zaten arkasında distribütör firmanın kocamanda etiketi var

satış yerlerine soran arkadaş içinde bilgi:
    suadiye turkcell ve bağdat caddesindeki myra da mevcut
    turkcellde sadece 3G icin, myrada ise her iki iphone icinde mevcut
    2G icin ise fiyat 68 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roccorl -- 6 Ekim 2008; 23:39:09 >

• Arkadaslar neyi tartısıyosunuz anlamadım.
    protechin dediği gibi piyasadan daha uygun gittigidiyorda 44.50ye satılıyor. Bazı Turkcell Shop'larda 45 - 50 arası değişken fiyatlarda Apple Storelardada 52den satılıyor. Sonuc olarak gg'de daha uygun fiyata alınmış oluyor cunku bu fiyatın icinde kargo ucretide var. Aslında 40 ytl gibi bir fiyattan alınmış oluyor.
  • hocam ne gg dan alması yaa 4 gun oldu hala kargoya verılmemıs urun ne bır acıklama ne bır msj hıc bırsey yok ben bugun aksama kadar beklıcem vermezlerse hala kargoya bılemlesıne kadar yolları var bukadar sacmalık olurmu

quote:

Arkadaslar neyi tartısıyosunuz anlamadım.
    protechin dediği gibi piyasadan daha uygun gittigidiyorda 44.50ye satılıyor. Bazı Turkcell Shop'larda 45 - 50 arası değişken fiyatlarda Apple Storelardada 52den satılıyor. Sonuc olarak gg'de daha uygun fiyata alınmış oluyor cunku bu fiyatın icinde kargo ucretide var. Aslında 40 ytl gibi bir fiyattan alınmış oluyor.
  • Benim ki geldi arkadaşlar, gittigidiyor da halen kargo yapılması bekleniyor olarak gözüküyor ama az önce ulaştı kargo elime... C.tesi gecesi vermiştim siparişi. Bakalım nasıl uygulayacağız becerebilecekmiyim...

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz.

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz.

• bende cumartesı gecesı vermıstım sparısı ama hala kargoya verılmesı beklenı olarak gozukuyor ozman benımkıde gelır bugun ınsallah hadı hayırlı olsun hocam yaptıkdan sonra nasıl uygulandıgını bızımle paylasırsan sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 7 Ekim 2008; 12:43:07 >
  • Teşekkürler, tabiki uygulayınca başarılı olursam paylaşırım...
  • sımdı bıdaha baktım gg ye urun kargoya verılmıs ama bugun oglen 12 de verılmıs olarak gozukuyor eher oyleyse yarın gelır benım elıme
  • evet benım urunumde geldı arkadaslar urun tamamen orgınal ole sıne actım baktım hemen aksam eve gıdınce uygulamayı yapıcam ama bılen lerınız varsa uygulama konusunda yardımcı olursa cok sevınırım
  • arkadaşlar alanlara hayırlı olsun ben geç kaldım almadım az önce gördüm telefonun arkası çizilmiş geniş bi şekilde sinirlerim çok bozuk yaaa.... en kısa zamanda benimde almam lazım offf.....
  • bencede hatta ılk ısın o olmalıydı kac gun oldu almadın ıstanbulda fılansan cık dısarı caddeye fılan gıt ordakı turkcell magazalarına bak yada alısverıs merkezlerıne fılan

quote:

arkadaşlar alanlara hayırlı olsun ben geç kaldım almadım az önce gördüm telefonun arkası çizilmiş geniş bi şekilde sinirlerim çok bozuk yaaa.... en kısa zamanda benimde almam lazım offf.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

bencede hatta ılk ısın o olmalıydı kac gun oldu almadın ıstanbulda fılansan cık dısarı caddeye fılan gıt ordakı turkcell magazalarına bak yada alısverıs merkezlerıne fılan

quote:

arkadaşlar alanlara hayırlı olsun ben geç kaldım almadım az önce gördüm telefonun arkası çizilmiş geniş bi şekilde sinirlerim çok bozuk yaaa.... en kısa zamanda benimde almam lazım offf.....

keşke istanbulda olsaydım toplantı falan derken bi haftadır şehir dışındayım hep gittiğim yerlerde iphone bile bulmak zor vallahi.... bi kaç yere sordum o ne oluyo falan dediler invisible için

• arkadaslar ben aldım ve uyguladım.
    su andada soktum telefondan. ne kadar etkilemio densede ekran yapıstırdıgım parca cok kotu oldu. kaymaz bir madde oldugu icin telefonu rahat kontrol edemiyorsunuz. arka kapaga takmak zaten nerdeyse imkansız. ayrıca bu urun kaymaz bir urun oldugundan kılıf vs baska birsey kullanamıyorsunuz. deri kılıfa takarak kullanmayı denedim cıkaramadım icinden. Sonuc olarak videolarda gorundugu gibi rahat kullanılan bir urun değil. Ya da bana göre bir ürün değil karar sizin..
  • quote:

arkadaslar ben aldım ve uyguladım.
    su andada soktum telefondan. ne kadar etkilemio densede ekran yapıstırdıgım parca cok kotu oldu. kaymaz bir madde oldugu icin telefonu rahat kontrol edemiyorsunuz. arka kapaga takmak zaten nerdeyse imkansız. ayrıca bu urun kaymaz bir urun oldugundan kılıf vs baska birsey kullanamıyorsunuz. deri kılıfa takarak kullanmayı denedim cıkaramadım icinden. Sonuc olarak videolarda gorundugu gibi rahat kullanılan bir urun değil. Ya da bana göre bir ürün değil karar sizin..

dostum bikaç sorum olacaka sana müsadenle

1- aldığın ürün orjinal kutulumuydu

2- aldığın marka invisible shield mi

3- gg denmi aldın
  • quote:

quote:

3- gg denmi aldın

Evet aldığım ürün orjinal kutuluydu. Zaten hiç açılmamış paketlerdeydi butun parçalar zagg armalı.
    Aldığım marka invisible shield
    GG Protech korumadan aldım.

• quote:

quote:

quote:

3- gg denmi aldın

Evet aldığım ürün orjinal kutuluydu. Zaten hiç açılmamış paketlerdeydi butun parçalar zagg armalı.
    Aldığım marka invisible shield
    GG Protech korumadan aldım.

sağol dostum bilgiler için bende alıcaktım ama anlatıklarından sonra bodygarz almaya karar verdim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.