Şimdi Ara

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dun gittigidiyordan 35 ytl ye iNViSiBLE SHiELD aldim bugun elime gecti.satici kutusuz sattigi icin .anlayamiyorum.beyaz yagli kagida yapismis 2 ad.naylon ve solisyon var ve hicbir tarafinda yazi yok isaret veya logo yok. bunlarin taklitleri varmidir.varsa nasil anlariz. tecrubeli arkadaslardan yardim lutfen......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bence resmini çekip yollarsan daha iyi yardımcı olunabilir
  • büyük ihtimal sahtedir kutusuz olanlar
  • Hocam aynısını bende alıp iade ettim.
    Gönderilen ürün emitasyon. Orjinalle alakası yok. Bide üstüne gönderen satıcı sabunlu su yapın v.s. gibi saçmalamış.
    Amerikadan orjinalinden sipariş verdim bende. 1 haftada geliyor hemde 40 YTL

5 lira için çakma tercih etme.
  • Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı anca resimleri ekliyorum .ve yorumlarınızı bekliyorum.......

• 2 resim

• 3 resim bu arada cevre kesimleri cok düzgün değil bu normalmidir...

• 4 resim

• 5 resim

• Arkadaşlar gg den bu ürünü satan arkadaş ,satın alan müşterilerden de baya teşekkür almış(maalesef tüketici olarak cok bilinçi değiliz). ben ilk defa alacağım için bu ürünün orijinal olup olmadığını bilmiyorum.ama şahsi fikrim çevre kesimleri düzgün değil hiç bir yerinde de bir yazı veya logo yok beni ikna etmedi.yinede bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa .benden sonra bu ürünü almak isteyen arkadaşları bilgilendirmiş olurlar.....
  • bende invisible shield aldım ggden dün. ama arkadaşın ki gibi gelmedi bana solusyon. sprey şeklinde geldi. spreyin üzeride bir koruma ile kaplanmıştı, youtube da invisible shield uygulama videosundaki gibi.
  • bende gg dan aldım sadece ön yüz yanında invisble shield etiketli solüsyon vardı 1 aydan uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım
  • Kesinlikle orjinal değil, hemen iade et bence. Özellikle solusyonu için daha çakma bi kap bulamamışlar heralde, johnson baby kolonya kabına koymuşlar
  • kutusunda bodyguardz almanızı tavsiye ederim. her kutuda iki adet bulunur. tanesi 35 ten daha ucuza geliyor. içerisinde orjinal sıvısı da bulunmakta bilgilerinize...
  • ben hiçbirşey kullanmıyom adam gibi kullanırsanız neden bunlara gerek duyulsunkı siz o kadar kabamı davranıyosunuz iphone'a
  • evet bu şekilde olanları almanızı tavsiye ederim

• gg'de invisibleshield'ı ilk satan kişi olarak bunları almamanızı tavsiye ederim. Ben yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi duruyor ekranın üzerinde.

Orjinal paketin kutu içeriği bu şekilde...

• bende yenı aldım gg dan 2 haftadır kullanıyorum memnunum banada sabunlu su yolladılar ama urunun spreyının uzerınde sadece su ve bebek şampuanından yapılmıstır yazıo o yuzden kafam takılmadı
  • Arkadaşlar ben de nisan ayından itibaren iphone kullanıyorum ve aldığım ilk hafta gittigidiyordan invisible shield adı altında ürün aldım. Ürün elime ulaştığında kutu ve solüsyon yoktu yalnızca solüsyonun nasıl yapılacağını gösteren bir kağıt çıkmıştı. Uzun uğraşlar sonucunda kılıfı iphone 'a uyguladım ancak 2. ayda kılıfın renginde değişmeler oldu sonuç olarak şu an çok kirli bir görünüm içinde arka tarafı. Orjinal kutudan çıkanlarda aynı problem oluştu mu? Kılıfın son halini görmek isterseniz yazacağınız mesajlara cevap verebilirim..
  • arkadaşlar böyle bir konuyu üşenmeden dile getirdiginizden dolayı çok teşekkür ederim hepinize ggde satılan yada başka sitelerde satılan bütün invisible shieldeler feyk china malıdır zarf içerisinde vs şeylerle gönderilmektedir ürünün birkaç farklı markası bulunmaktadır ancak bu ürünün patentini zagg isimli firma almıştır ve çok dayanıklı ve çok güçlüdür bunu youtubeda videolarla görebilmektesiniz 1000ton agırlıgı tasıya bılıyor ve eskı halıne gerı donebılıyor arkadaslar zagg invisible shield kendini yeniliyebiliyo nano teknolojisiyle ürütilmektedir yani bıraz daha fazla ucret odeyebılırsınız ancak zagg invisible shield almanızı tavsiye ederim ve firmayla geçtigim kontakt sayesınde ürün yakın zamanda türkiyede biraz beklemenizi tavsiye ederim gg ve vs sitelerde satılıcanı ögrendim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.