Şimdi Ara

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    invisible shield testlerinde 1000 pound(lbs) deneniyor oda nerdeyse 453.59 kq yapiyor 1000 ton ha ha ha o kadar agirlige nerden bulsunlar?.
    bu youtube linkihttp://www.youtube.com/watch?v=rQcv3ETEQdM
    ama 500 kq de az degil hani
  • ben fake olarak getrtıyordum.

sana gelende fake ancak o kadar yorma kafanı kalite bakımından fark cok az kendim kullandım memnun kalmadım ve cıkarttım imat2 aldım.

tercih senin
  • sanırım bıraz fazla salladılar ama 1000 kg bıle tasıyabılır bence 500 tasıyosa daha ustunude dayanabılır gıbı
  • ARKADAŞLAR...INVİSİBLE SHİELD'IN YARATICISI ZAGG ŞİRKETİNİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ PROTECH ELEKTRONİK TİC. LTD. ŞTİ 'dir.

YANİ INVISIBLESHIELD TÜRKİYE'DE DİYEBİLİRİZ ARTIK.

WEB SİTESİNDEN ALIP 3 HAFTA BEKLEMEYE GEREK YOK ARTIK.

TURKCELL MAĞAZALARI,APPLE STORE'LAR,VODAFONE SHOP'LAR,GİTTİGİYOR.COM VE ÇOK YAKINDA KENDİ SİTESİNDE DE SATIŞA BAŞLIYACAK OLAN ŞİRKETİN AMACI BU KENDİNİ KANITLAMIŞ SÜPER SEFFAF KORUMA SİSTEMİNİ TÜM TÜRKİYEYE TANITMAK.

ARTIK BAŞKA KILIFA GEREK YOK,TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARINIZ İÇİN INVISIBLESHIELD YETERLİ.

IPHONE,IPHONE 3G,TÜM IPOD MODELLERİ,CEP TELEFONLARI TÜM MODELLER (NOKIA-SAMSUNG-HTC-LG-SONY ERICSSON,İ-MATE,MOTOROLA,PALM,SIEMENS,SONY), PDA'LER (HP,TOSHIBA,FUJITSU,VB.),LAPTOPLAR (APPLE , HP ,SONY, TOSHIBA,ACER,ASUS,DELL,COMPAQ,LENOVO,FUJITSU,SAMSUNG,SIEMENS) , DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNELERİ MODELLERİ, VIDEO KAMERALAR,
    OYUN KONSOLLARI(XBOX,PSP,PS3,NINTENDO WII,NINTENDO DS-LITE) VE DAHA BİRÇOK ELEKTRONİK CİHAZINIZ İÇİN 2500'DEN FAZLA MODEL.

InvisibleSHIELD™, her tür elektronik cihaz üzerine uygulanabilen, cihazı çizilmelere ve darbelere karşı koruyan şeffaf film koruma sistemidir. İlk olarak Amerikan Ordusu'nda helikopter pervanelerini yüksek hızlarda korumak amacıyla geliştirilen bu ürün, artık kişisel elektronik cihazlarını çizilmelere ve darbelere korumak için kullanılmaya başlanmıştır.

InvisibleSHIELD™ Elektronik Cihaz Koruma Sistemi:
    • Deri, plastik veya silikon kılıflar gibi hantal ve büyük değildir. Şeffaf olması ve sadece 2mm olan kalınlığı sayesinde neredeyse göz ile fark edilmez ve ürünün görsel güzelliğini korur.
    • Hâlihazırda piyasada satılan diğer şeffaf korumalar gibi çizilmez, zarar görmez ve cihazdan ayrılmaya başlamaz. Dolayısı ile zaman içersinde yenisi ile değiştirilmesine gerek yoktur.
    • Cihazların çizilme ve darbelere maruz kalacak bütün yüzeylerini kaplayarak tam koruma sağlar. Buna karşın tuş ve düğmeleri açıkta bıraktığından diğer kılıflar gibi kullanımı kısıtlamaz.
    • Özel uygulama sistemi sayesinde kolayca cihazlara uygulanır. Çıkartılmak istendiği takdirde hiç bir iz veya hasar bırakmadan cihazdan ayrılabilir.
    • Kaymayan yapısı sayesinde elektronik cihazların elden kayarak düşmesini önler ve daha rahat tutulmalarını sağlar.
    • "Ömür Boyu Garanti" kapsamındadır. InvisibleSHIELD™ uygulandığı cihazı korurken herhangi bir nedenle zarar gördüğü takdirde hiç sorgusuz yenisi ile değiştirilir.
    • InvisibleSHIELD™ uygulanacağı elektronik cihaza özel olarak tasarlanmıştır. Şu anda 2,500 'den fazla değişik model elektronik cihaz için tasarımı mevcuttur. Tasarımı yapılan cihazlar arasında cep telefonları, PDA'ler, dizüstü bilgisayarlar, iPod, MP3 çalarlar, media çalarlar, taşınabilir ve sabit oyun sistemleri, digital fotoğraf makineleri, digital kameralar, GPS cihazları ve saatler bulunmaktadır.
    Bütün InvisibleSHIELD™ 'lar son derece şık paketinde satışa sunulmaktadır. Ürün piyasaya çıktığından beri 2 yıl sürede 1,000,000 dan fazla InvisibleSHIELD™ satışı yapılarak ürün kendini kanıtlamıştır.Bir çok tanınmış yazılı ve görsel medya kuruluşunca konu edilmiştir (http://www.zagg.com/company/news.php).

PROTECH Elektronik ve Koruma Sistemleri olarak 2008'den itibaren InvisibleSHIELD™ Türkiye distribütorlüğüne başlamış bulunmaktayız. InvisibleSHIELD™ koruma sistemlerinin satışı Apple Mağazaları,seçkin cep telefonu bayileri ve gittigidiyor.com üzerinden yapılmaktadır.

InvisibleSHIELD™ 'ın kısa tanıtıcı filmini (2dk 54sn) aşağıdaki link'e tıklayarak izleyebilirsiniz.
    www.protechkoruma.com/video.htm

Ürün talep ve sorularını için : info@protechkoruma.com

• Ne zaman satın alabiliriz 3G için Türkiye'de. Birde bunun uygulanması biraz zahmetli, arada hava kabarcığı, toz falan kalabiliyor ben biraz beceriksizim bu konularda. Birde sormak istediğim bunu uyguladık sökmek istediğimizde kolayca sökülüyormu? Telefona hiç bir zarar vermeden iz bırakmadan boya falan kaldırmadan...
  • bende bir adet var bodyguardz isteyene heen satabilirim kutusunda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanay54

Hocam aynısını bende alıp iade ettim.
    Gönderilen ürün emitasyon. Orjinalle alakası yok. Bide üstüne gönderen satıcı sabunlu su yapın v.s. gibi saçmalamış.
    Amerikadan orjinalinden sipariş verdim bende. 1 haftada geliyor hemde 40 YTL

5 lira için çakma tercih etme.

hocam usa dan nasıl aldın kargo ilemi getirttin. kargoya ne kadar ödedin
  • ben dun gg den aldım bır adet aynı bu yazılar yazıyordu acıklamasında sanırım sızden aldım urun daha elıme ulasmadı ama sorun yasıyacagımı sanmıyorum cunku orgınal dıyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: protech_koruma

ARKADAŞLAR...INVİSİBLE SHİELD'IN YARATICISI ZAGG ŞİRKETİNİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ PROTECH ELEKTRONİK TİC. LTD. ŞTİ 'dir.

YANİ INVISIBLESHIELD TÜRKİYE'DE DİYEBİLİRİZ ARTIK.

WEB SİTESİNDEN ALIP 3 HAFTA BEKLEMEYE GEREK YOK ARTIK.

TURKCELL MAĞAZALARI,APPLE STORE'LAR,VODAFONE SHOP'LAR,GİTTİGİYOR.COM VE ÇOK YAKINDA KENDİ SİTESİNDE DE SATIŞA BAŞLIYACAK OLAN ŞİRKETİN AMACI BU KENDİNİ KANITLAMIŞ SÜPER SEFFAF KORUMA SİSTEMİNİ TÜM TÜRKİYEYE TANITMAK.

ARTIK BAŞKA KILIFA GEREK YOK,TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARINIZ İÇİN INVISIBLESHIELD YETERLİ.

IPHONE,IPHONE 3G,TÜM IPOD MODELLERİ,CEP TELEFONLARI TÜM MODELLER (NOKIA-SAMSUNG-HTC-LG-SONY ERICSSON,İ-MATE,MOTOROLA,PALM,SIEMENS,SONY), PDA'LER (HP,TOSHIBA,FUJITSU,VB.),LAPTOPLAR (APPLE , HP ,SONY, TOSHIBA,ACER,ASUS,DELL,COMPAQ,LENOVO,FUJITSU,SAMSUNG,SIEMENS) , DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNELERİ MODELLERİ, VIDEO KAMERALAR,
    OYUN KONSOLLARI(XBOX,PSP,PS3,NINTENDO WII,NINTENDO DS-LITE) VE DAHA BİRÇOK ELEKTRONİK CİHAZINIZ İÇİN 2500'DEN FAZLA MODEL.

InvisibleSHIELD™, her tür elektronik cihaz üzerine uygulanabilen, cihazı çizilmelere ve darbelere karşı koruyan şeffaf film koruma sistemidir. İlk olarak Amerikan Ordusu'nda helikopter pervanelerini yüksek hızlarda korumak amacıyla geliştirilen bu ürün, artık kişisel elektronik cihazlarını çizilmelere ve darbelere korumak için kullanılmaya başlanmıştır.

InvisibleSHIELD™ Elektronik Cihaz Koruma Sistemi:
    • Deri, plastik veya silikon kılıflar gibi hantal ve büyük değildir. Şeffaf olması ve sadece 2mm olan kalınlığı sayesinde neredeyse göz ile fark edilmez ve ürünün görsel güzelliğini korur.
    • Hâlihazırda piyasada satılan diğer şeffaf korumalar gibi çizilmez, zarar görmez ve cihazdan ayrılmaya başlamaz. Dolayısı ile zaman içersinde yenisi ile değiştirilmesine gerek yoktur.
    • Cihazların çizilme ve darbelere maruz kalacak bütün yüzeylerini kaplayarak tam koruma sağlar. Buna karşın tuş ve düğmeleri açıkta bıraktığından diğer kılıflar gibi kullanımı kısıtlamaz.
    • Özel uygulama sistemi sayesinde kolayca cihazlara uygulanır. Çıkartılmak istendiği takdirde hiç bir iz veya hasar bırakmadan cihazdan ayrılabilir.
    • Kaymayan yapısı sayesinde elektronik cihazların elden kayarak düşmesini önler ve daha rahat tutulmalarını sağlar.
    • "Ömür Boyu Garanti" kapsamındadır. InvisibleSHIELD™ uygulandığı cihazı korurken herhangi bir nedenle zarar gördüğü takdirde hiç sorgusuz yenisi ile değiştirilir.
    • InvisibleSHIELD™ uygulanacağı elektronik cihaza özel olarak tasarlanmıştır. Şu anda 2,500 'den fazla değişik model elektronik cihaz için tasarımı mevcuttur. Tasarımı yapılan cihazlar arasında cep telefonları, PDA'ler, dizüstü bilgisayarlar, iPod, MP3 çalarlar, media çalarlar, taşınabilir ve sabit oyun sistemleri, digital fotoğraf makineleri, digital kameralar, GPS cihazları ve saatler bulunmaktadır.
    Bütün InvisibleSHIELD™ 'lar son derece şık paketinde satışa sunulmaktadır. Ürün piyasaya çıktığından beri 2 yıl sürede 1,000,000 dan fazla InvisibleSHIELD™ satışı yapılarak ürün kendini kanıtlamıştır.Bir çok tanınmış yazılı ve görsel medya kuruluşunca konu edilmiştir (http://www.zagg.com/company/news.php).

PROTECH Elektronik ve Koruma Sistemleri olarak 2008'den itibaren InvisibleSHIELD™ Türkiye distribütorlüğüne başlamış bulunmaktayız. InvisibleSHIELD™ koruma sistemlerinin satışı Apple Mağazaları,seçkin cep telefonu bayileri ve gittigidiyor.com üzerinden yapılmaktadır.

InvisibleSHIELD™ 'ın kısa tanıtıcı filmini (2dk 54sn) aşağıdaki link'e tıklayarak izleyebilirsiniz.
    www.protechkoruma.com/video.htm

Ürün talep ve sorularını için : info@protechkoruma.com

• ben burdan aldım demekki dogru tercih yapmısım orijinal ürün gelicek
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12655197
  • ben zagg dan sipariş verdim orjinal 30$ kargo dahi
    bakalım ilk defa amerikadan alışveri yapıyorumnasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolan -- 5 Ekim 2008; 0:06:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

ben burdan aldım demekki dogru tercih yapmısım orijinal ürün gelicek

bu adresten alınan orjinalmi şimdi burdan alabilirmiyiz bende sipariş vericem
  • valla ben dun gece verdım hatta daha protec-koruma nın yazdıgı msj ı okumamıstım benım elıme pazartesı salı gelır sanırım dıger arkadasda ordan almıs sen bılırsın ama orgınal dıyor arkadas zaten al bence

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

valla ben dun gece verdım hatta daha protec-koruma nın yazdıgı msj ı okumamıstım benım elıme pazartesı salı gelır sanırım dıger arkadasda ordan almıs sen bılırsın ama orgınal dıyor arkadas zaten al bence

quote:

quote:

saol dostum alıcam ordan umarım kutusuyla beraber gelir kutusuz ise kesin çakma mal gelir kutuluysa orjinaldir diye düşünüyorum

• bende protech korumanın gittigidiyor sayfasından sipariş verdim. orjinal geleceğini ümit ediyorum. :)
  • Bende oradan verdim dün akşam okuyunca yazıyı. Bayiliğini almış heralde zagg ın protech koruma. Orjinaldir kesin. Zaten değilse bile gittigidiyordan aldık direk geri gönderirim onay vermem paramı geri alırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Bende oradan verdim dün akşam okuyunca yazıyı. Bayiliğini almış heralde zagg ın protech koruma. Orjinaldir kesin. Zaten değilse bile gittigidiyordan aldık direk geri gönderirim onay vermem paramı geri alırım...

Evet mantıklı..
  • quote:

Bende oradan verdim dün akşam okuyunca yazıyı. Bayiliğini almış heralde zagg ın protech koruma. Orjinaldir kesin. Zaten değilse bile gittigidiyordan aldık direk geri gönderirim onay vermem paramı geri alırım...

sizlere güvenip bende sipariş vericem yarın hadi hayırlısı
  • quote:

quote:

yanarsak birlikte yanarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

quote:

quote:

yanarsak birlikte yanarız

aynen öyle yanarsak hep birlikte ama gemiyi en son kaptanlar terkedermiş bakalım kaptan kim olacak

• ankarada bir satıcı buldum direk zagg dan alıp ürünü staıyorlarmış kutulu invisible shield yarın alıcam arkadaşlar kutulu orjinal olmasına çok dikkat edin bence telefonlarımız çizilmesin zarar görmesin diye bukadar zahmete katlanıyoruz bodyguardz dahil diğer ürünlerin çıkartmak istediğinizde kapaktaki boyayıda kavlattığını duymuştum invisible shield da böyle bir sorun yokmuş. birde bodyguardz ın ekran kısmı çok parladığı için görüntü kalitesini bozduğu yönde bazı şeyler duydum ben invisible shield diyorum baya bir ,inceledim orjinalini bulup alın bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.