Şimdi Ara

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sonuçta gittigidiyordan aldık, açtık kargoyu baktık sahte gibi duruyor geri göndeririz onay vermeyiz paramızı alırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arenwap

ankarada bir satıcı buldum direk zagg dan alıp ürünü staıyorlarmış kutulu invisible shield yarın alıcam arkadaşlar kutulu orjinal olmasına çok dikkat edin bence telefonlarımız çizilmesin zarar görmesin diye bukadar zahmete katlanıyoruz bodyguardz dahil diğer ürünlerin çıkartmak istediğinizde kapaktaki boyayıda kavlattığını duymuştum invisible shield da böyle bir sorun yokmuş. birde bodyguardz ın ekran kısmı çok parladığı için görüntü kalitesini bozduğu yönde bazı şeyler duydum ben invisible shield diyorum baya bir ,inceledim orjinalini bulup alın bence

dostum ankarada ne kadarmış dediğiniz yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

ankarada bir satıcı buldum direk zagg dan alıp ürünü staıyorlarmış kutulu invisible shield yarın alıcam arkadaşlar kutulu orjinal olmasına çok dikkat edin bence telefonlarımız çizilmesin zarar görmesin diye bukadar zahmete katlanıyoruz bodyguardz dahil diğer ürünlerin çıkartmak istediğinizde kapaktaki boyayıda kavlattığını duymuştum invisible shield da böyle bir sorun yokmuş. birde bodyguardz ın ekran kısmı çok parladığı için görüntü kalitesini bozduğu yönde bazı şeyler duydum ben invisible shield diyorum baya bir ,inceledim orjinalini bulup alın bence

35 ytl arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

35 ytl arkadaşım

sağol dostum gg de 45 ytl gibi bir fiyat bu orjinal olduğu söylenen yerde bakalım ne çıkacak yarın sipariş vericem

• Zagg firmasından 5 li ürün alırsanız ürün tanesi 21 YTL ye geliyor kargo dahil.

Protech firması çok daha fazla ürün getirttiği ve şirketin TR distribütörü olduğu için tahminen ürünü 12-15 YTL ye getirtiyordur. Vergisi maliyesi gümrüğü ile en fazla tane fiyatı 18 hadi olsun 20 YTL.

Yani gittigidiyordan da alsanız elden başka yerlerden de alsanız kutulu ürünse orijinal üründür. O konuda endişeniz olmasın. Fakat ürün maliyeti söylediğim gibidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xyx2005

Zagg firmasından 5 li ürün alırsanız ürün tanesi 21 YTL ye geliyor kargo dahil.

Protech firması çok daha fazla ürün getirttiği ve şirketin TR distribütörü olduğu için tahminen ürünü 12-15 YTL ye getirtiyordur. Vergisi maliyesi gümrüğü ile en fazla tane fiyatı 18 hadi olsun 20 YTL.

Yani gittigidiyordan da alsanız elden başka yerlerden de alsanız kutulu ürünse orijinal üründür. O konuda endişeniz olmasın. Fakat ürün maliyeti söylediğim gibidir...

gg de 45 ytl yani 20 gelişi olsa süper bi kar var bu işte
  • Aslına zannedildiği gibi para yoktur tahminimce neden derseniz GG komisyonu peşin fiyatına 3 Taksitli ilanlarda %15 alıyor. Firma kargo ücretinide kendisi ödüyor...

Ürün fiyatı : 45 YTL

GG komisyonu : %15 ----> 6,75 YTL

Kargo Ücreti : Tahminen 4 YTL

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Yani ürün başına 14,25 YTL kar kalıyor.

Günde 50 tane satsanız güzel para bırakır belki ama günde 3-5 satışla zor...

Sonuçta bireysel değil firma..
    Masrafları çok.
  • quote:

Aslına zannedildiği gibi para yoktur tahminimce neden derseniz GG komisyonu peşin fiyatına 3 Taksitli ilanlarda %15 alıyor. Firma kargo ücretinide kendisi ödüyor...

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Masrafları çok.

haklısın masrafları düşünmemiştim
  • quote:

Aslına zannedildiği gibi para yoktur tahminimce neden derseniz GG komisyonu peşin fiyatına 3 Taksitli ilanlarda %15 alıyor. Firma kargo ücretinide kendisi ödüyor...

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Masrafları çok.

ilanda kargo ucreti alıcıya aittir yazıyordu.. :)

edit: simdiki ilanda satıcı öder yazıyor. acaba benmi dikkatsiz okudum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirdolan -- 5 Ekim 2008; 22:45:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

quote:

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Masrafları çok.

ilanda zaten iphone için kalmamış ipod lar için var şimdilik

• quote:

ilanda zaten iphone için kalmamış ipod lar için var şimdilik

yok yukarda eski ilan linkinden tıklayıp baktım. ben karıstırmısım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

dostum o ilan linkini pm den atabilirmisin rica etsem bendeki ilanda kalmamış iphone için olanlardan
  • gg satış yapınca satıcı sallıyorum 35 e veriyorsa gg de komisyon koyuyor fiyat otomatikmen 40 - 45 gibi bir rakam oluyor benim ankarada satın alacağım kişiyide gg de buldum telefon numarasını istedim elden alırsam gg masarafını düşmesini istedim 35 ytl dedi bakalım yarın görüşcez
  • quote:

gg satış yapınca satıcı sallıyorum 35 e veriyorsa gg de komisyon koyuyor fiyat otomatikmen 40 - 45 gibi bir rakam oluyor benim ankarada satın alacağım kişiyide gg de buldum telefon numarasını istedim elden alırsam gg masarafını düşmesini istedim 35 ytl dedi bakalım yarın görüşcez

hadi hayırlısı dostum ürünü aldıktan sonraki izlenimlerini paylaşırsan seviniriz orjinalmı değilmi konu hakkında bilgileini bekliyoruz
  • Bende alacağım muhakkak bir tane ama gg dekilerine felan güvenemiyorum acana ne zaman turkcell vodafone bayilerinde satılır?
    Paranoyak oldum kılıfsız taşıdığım için.
  • Bence direk orjinal sitesinden alın türkiyeye kargo seçeneğide var üstelik o kadar pahalı da değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbleda

Bence direk orjinal sitesinden alın türkiyeye kargo seçeneğide var üstelik o kadar pahalı da değil

hocam doğru diyosunda ordan getirtmekte pek akıl karı değil gibi... ürün elimize ulaşmazsa veya hatalı çıkarsa çat pat ingilizcemizle neyi halledicez o zaman.... burdan doğrudan ithalatçısından almak gerekir ama ona ulaşmak zor şimdilik
  • valla gg den ılk alan benım protec den ama 2 gun oldu hala kargoya verılmemıs urun anlamadım baska bır fırmadan kılıfshop du sanırım ordanda derı ıphone kılıfı aldım hemen sabahdan kargo cıkmıs yarın sabahdan elımde olur ama protec hala kargo yapıcak 2 tane msj yazdım cvp bıle gelmıyor ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

valla gg den ılk alan benım protec den ama 2 gun oldu hala kargoya verılmemıs urun anlamadım baska bır fırmadan kılıfshop du sanırım ordanda derı ıphone kılıfı aldım hemen sabahdan kargo cıkmıs yarın sabahdan elımde olur ama protec hala kargo yapıcak 2 tane msj yazdım cvp bıle gelmıyor ???

dostum üstte bahsettiğimiz kişidenmi aldın bi sıkıntı varsa bizde almayalım
  • haftasonu iş günü olmadıgından bana normal geldi bende c.tesi gecesi sipariş verdim yarın kargoya verilir sanıyorum.

@karantina61
    benim baktığım ilanda aynı acık artırma kapanmıstır yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirdolan -- 6 Ekim 2008; 0:33:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.