Şimdi Ara

invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, haftasonu olduğu içindir. Diyelim aksi oldu kargo yapmadılar, onay vermeyiz paramız iade olur, gittigidiyor garantili...
  • yarın bakıcam ıste versınlerde hemen gelsın cıhaz cızılmeden

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Evet, haftasonu olduğu içindir. Diyelim aksi oldu kargo yapmadılar, onay vermeyiz paramız iade olur, gittigidiyor garantili...

• Arkadaşlar, GG'den çok alışveriş yaptım. Bu ürün orijinal , bi sıkıntınız olmicak sanırım. Bir de duyuruda adam bir süreliğine buradan alabilirsiniz demiş ve satış sonaermiş. Bence adamlar duyuruyu verip ilk satışı biraz pahalı yaptılar ilk olucak, sınırlı olucak diye. kendi Sitelerinde ve telefon bayilerinde daha uygun fiyata gelir diye düşünüyorum, yanılıyormuyum?
    Almayanlar beklesin bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

haftasonu iş günü olmadıgından bana normal geldi bende c.tesi gecesi sipariş verdim yarın kargoya verilir sanıyorum.

@karantina61
    benim baktığım ilanda aynı acık artırma kapanmıstır yazıyor.

pazartesiye açsa yine ilan iyi olurdu bende tam almaya yeltendim adamın elinde ürün kalmamış

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 6 Ekim 2008; 0:50:07 >
  • ben sana dedım alıyımmı bende dedıgın zaman al dıye keske beklemeseydın okdar fıyat da fena degıldı

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

haftasonu iş günü olmadıgından bana normal geldi bende c.tesi gecesi sipariş verdim yarın kargoya verilir sanıyorum.

@karantina61

pazartesiye açsa yine lan iyi olurdu bende tam almaya yeltendim adamın elinde ürün kalmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

ben sana dedım alıyımmı bende dedıgın zaman al dıye keske beklemeseydın okdar fıyat da fena degıldı

quote:

quote:

@karantina61

pazartesiye açsa yine lan iyi olurdu bende tam almaya yeltendim adamın elinde ürün kalmamış

aslında alcaktım ama dedim şimdi bayram var bide hafta sonu ürün hemen gelmez diye düşündüm... ürün kalmamış şans işte yine açar umarım ilanı

• quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

Arkadaşlar, GG'den çok alışveriş yaptım. Bu ürün orijinal , bi sıkıntınız olmicak sanırım. Bir de duyuruda adam bir süreliğine buradan alabilirsiniz demiş ve satış sonaermiş. Bence adamlar duyuruyu verip ilk satışı biraz pahalı yaptılar ilk olucak, sınırlı olucak diye. kendi Sitelerinde ve telefon bayilerinde daha uygun fiyata gelir diye düşünüyorum, yanılıyormuyum?

benim tahminimce :)
    protech bu ilanı sundu 20 adetten ve suresi bitti ama h.sonu oldugundan mı bilemicem kontrol etmedi bir daha. cunku protechin dukkanı yok gg'de normal satıs yapıyor sorun ordan kaynaklı olabilir. yarın siparişlere baktıgında urunun suresinin bittigini gorunce yeni parti mal koyacaktır..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

Arkadaşlar, GG'den çok alışveriş yaptım. Bu ürün orijinal , bi sıkıntınız olmicak sanırım. Bir de duyuruda adam bir süreliğine buradan alabilirsiniz demiş ve satış sonaermiş. Bence adamlar duyuruyu verip ilk satışı biraz pahalı yaptılar ilk olucak, sınırlı olucak diye. kendi Sitelerinde ve telefon bayilerinde daha uygun fiyata gelir diye düşünüyorum, yanılıyormuyum?

benim tahminimce :)
    protech bu ilanı sundu 20 adetten ve suresi bitti ama h.sonu oldugundan mı bilemicem kontrol etmedi bir daha. cunku protechin dukkanı yok gg'de normal satıs yapıyor sorun ordan kaynaklı olabilir. yarın siparişlere baktıgında urunun suresinin bittigini gorunce yeni parti mal koyacaktır..

bu forumu takip ediyorsa eğer yarın kesin yeni parti ürün koyar

• daha once yazildimi bilmiyorum ama
    turkcell shoplarda invisible shield 45 ytl den apple store larda 52 ytl den satiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurba

daha once yazildimi bilmiyorum ama
    turkcell shoplarda invisible shield 45 ytl den apple store larda 52 ytl den satiliyor

oralarda da satısa baslamıslar demekki. o zaman bizim aldığımız fiyat piyasaya göre normal hatta dahada zahmetsiz kargo dahil 44.50
  • quote:

Emin misiniz satışta olduğuna ? Bizzat gördünüz mü yada satın aldınız mı ?

Firma kendisi aşağıdaki açıklamayı kullanmış;

quote:

Protech elektronik ve koruma sistemeri Tic. LTd. Şti Invisible Shield 'ın yaratıcısı Zagg firmasının Türkiye distribütörüdür.
    İlgili ürünleri satın almak için gittigidiyor üstünden veya info@protechkoruma.com mail adresine yazarak ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca tüm seçkin telefon bayileri,Turkcell ve vodafone Shoplarda ve Apple Store'larda ürünü bulabilirsiniz.Fiyat farklılıkları olabileceği gibi,en uygun fiyatı gittigidiyor üzerinden alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_26624054/mpage_1/key_//tm.htm#26880723

Firma kendisi en uygun fiyata GG den satıldığını söylemiş. Zannetmiyorum sizin söylediğiniz fiyatlardan satıldığına..

• quote:

quote:

oralarda da satısa baslamıslar demekki. o zaman bizim aldığımız fiyat piyasaya göre normal hatta dahada zahmetsiz kargo dahil 44.50

evet aynen kargoda dahil daha zahmetsiz oluyor

ben hiçbir turkcell satış noktasında göremedim bu üründen satış yapan yerleride söyleseler iyi olurdu
  • hocam gg den sıparıs ettıgım derı kılıfım sımdı geldı elıme ama gg sayfasına gırdım bıraz once protech koruma hala kargo yapmamıs urunu ben anlamadım ıletısımde kurmuyorlar ne garıb bır ıs
  • Bakırköy Capacity deki Turkcell extrada 45 ytl ye satıldığını gördüm
  • arkadaslar bence gg dekı protech ı satan adamlarda sorun var unuttular hıc bakmıyorlar sıteye herhalde hala daha urun kargoya verılmemıs anlamadım ben bu ısı msj da gonderdım ama cvp yazanda yok ıptal edıcem bole gıderse nasıl olsa derı kılıfım geldı baska bıryerden alırım bu ne bole 3 gun oldu alalı hala kargoya verılmemıs sacmalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

arkadaslar bence gg dekı protech ı satan adamlarda sorun var unuttular hıc bakmıyorlar sıteye herhalde hala daha urun kargoya verılmemıs anlamadım ben bu ısı msj da gonderdım ama cvp yazanda yok ıptal edıcem bole gıderse nasıl olsa derı kılıfım geldı baska bıryerden alırım bu ne bole 3 gun oldu alalı hala kargoya verılmemıs sacmalık

Acele etmemek lazım, haftasonu girdi araya yarına kadar bekle bence iptal et, benimkide aynı c.tesi akşam üstü sipariş verdim hala kargolanmamış. Yarın kadar bekliycem bende eğer ses çıkmazsa öbür gün öğleye doğru iptal ederim...

• dedıgın gıbı yarına kadar beklıcem artık
  • arkadaşlar iptalde çok sorun çıkartıyolarmı ben bi zamanlar başka biyerden bi ürün almıştım ve iptal için tam 15 - 20 gün bekletmişlerdi yok satıcı iptal onayı vermiyomuş gibi saçma sapan bahaneler ileri sürmüşlerdi....
  • quote:

arkadaşlar iptalde çok sorun çıkartıyolarmı ben bi zamanlar başka biyerden bi ürün almıştım ve iptal için tam 15 - 20 gün bekletmişlerdi yok satıcı iptal onayı vermiyomuş gibi saçma sapan bahaneler ileri sürmüşlerdi....

Yok gittigidiyor da öyle bir şey yok, hemen iptal edebilirsin, kredi kartı ile aldıysan karta geri yatması 1-2 günü bulabiliyor sadece....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

arkadaşlar iptalde çok sorun çıkartıyolarmı ben bi zamanlar başka biyerden bi ürün almıştım ve iptal için tam 15 - 20 gün bekletmişlerdi yok satıcı iptal onayı vermiyomuş gibi saçma sapan bahaneler ileri sürmüşlerdi....

Yok gittigidiyor da öyle bir şey yok, hemen iptal edebilirsin, kredi kartı ile aldıysan karta geri yatması 1-2 günü bulabiliyor sadece....

o zaman süpermiş teşekkürler dostum aydınlattığın için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.