Şimdi Ara

IOBIT Driver Booster Pro ( 6 Aylık Herkese Lisans )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  IOBIT Driver Booster Pro ( 6 Aylık Herkese Lisans )

IOBIT Driver Booster Pro Eski sürücüleri ağır PC’nizin performansını etkileyebilir ve sistem çökmelerine yol açabilir. IObit en yeni sürücü güncelleme teknolojisi ve en yeni tarama teknolojisi ile tasarlanmış ve Driver Booster Ücretsiz, otomatik olarak eski sürücüleri tanımlar, ve sadece tek bir tıklama ile sizin için doğru güncelleştirmeyi yükler,Zamandan tasarruf yapmanızı sağlar. Ayrıca bu sürücü güncelleme en iyi oyun performansı için tasarlanmıştır. İOBİT Driver Booster donanım arızaları, çatışmalar ve sistem çökmelerine karşı PC’nizi korumak için doğru sürücü güncelleme aracıdır.

http://technopro360.com/iobit-driver-booster-pro.html

Kampanyaya 1 yorum yazarak katılabilirsiniz.Lisanslarınız kampanya bitiminde gönderilecektir

• windows7 için nasıldır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı bozuyor bunlar. Ses falan gitmişti, geri getirdim de Bluetooth u kökten bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytekinNet -- 7 Mayıs 2015; 6:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum gayette memnunum bi sıkıntı yaşamadım.
  • Bulamadığınız Driver ları bunla aratıp indirin. Her driver kurulumu için bunları kullanmayın. Elinizde driver mevcutsa setup tan kendiniz kurun. Bu programların bulduğu driver ların hepsi %100 uyumlu çalışmıyor.
    Eski driverları bulunmayan bilgisayarlar için ideal
  • programı kullandım. aradığınızda güncel olmayan illaki bir program buluyor. onu da "aaa bak program çalışıyormuş, güncel olmayan driverım varmış" dedirtmek için yaptığı aşikar. sonra driverı güncelle diyorsunuz ve sağdan soldan netten bulduğu offical olmayan driverı pcnize koruyor. sonra başlasın sıkıntılar, durup dururken dönen fanlar, anlamsızca kasan bilgisayar.

programı kullanın ama sadece taratın. güncel dediği driverları nette kendiniz aratıp indirin. "Bir dost"
  • lel iobit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • Aynı lisansımı veriyor herkese deneyen oldu mu?
  • Driver update iç.in progtam kullanmak sakat. Kullanacaksanıza da yedek alın. Çünkü belirttiği gibi arkadaşın eski driver update edebiliyor. En iyi günclleme şekli tek tek kendimiz bulmak siteden.

Ama tabi %70 %80 başarı sağlar bu programlar ama ethernet driverinde sorun olursa interente bağlanmada sıkıntı olabilir. o yüzden o driveri indirmek iyi olur.
  • Ben kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir sıkıntı yaşatmadı Win 8.1 kurulumu sonrası otomatik bir çok driverı kurmuştu. Gerçi google dan lisans bulmuştum bedava gerek var mı şimdi almaya bilemeyeceğim.
  • Kullanmayın böyle programları zararlı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.