Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende hem 2g hem 3g var ama ikisi de oluyorsa 3G Ziyan olmasın. Sanalpazarda 600tl den satılıyor aklım kaydı iyicene. S2 ise 500tl. Kafamda deli sorular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaklaşık 7aydır 3g özelliği olmayan bir cihazın imei si ile kullanıyorum sorun yok bahsedilenlerin hepsi urafe inanmayın.
    imei değiştirme olayı çok basit sorun olsa nolcak ki telefon üzerinden 10 saniyelik iş aşamalarını eklicem az sonra.
  • Tamamdır hocam sağolun. İmei bulmak kolay evde 2 tane boş telefon var biri bozuk zten. 2 ay önce falan 5tl den imei sattım 2 tane keşke satmayaydım.

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    hocam kerneli bizimkinden eski gibi duruyor denediysen eğer değerlendirme yaparmısın rica etsem
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Denedim pek beğenmedim..Eski roma döndüm şimdi..
  • MTK 6589 İMEİ DEĞİŞTİRME
     IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 13 Haziran 2013; 12:14:17 >
    hoşunuza gitmeyen yanı neydi hocam?
    bende sürekli deneme yapıcam ama yüklü uygulamaları yeniden yüklemek çok vaktimi alıyor.
    benim cihazda sistem nerdeyse 700mb ram kullanıyor bu biraz anormal gibi geldi
  • telefonun kasa ve malzeme kalitesi nasıl kullanan varsa diğer çin malı telefonlarla kıyaslayabilir misiniz.
    oppo zopo jiayu umi xiaomi vs markalarla nasıl bir kalite farkı malzeme olarak
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk eline aldığında dandik dünkik çin malı cihaz hissi vermiyor malzemesi kaliteli ele aldığında bir doygunluk hissi var ilk gören kişi s3 sony z seviyesinde sanıyor abartmıyorum .oppo zopo hiç görmedim onlarla kıyaslıyamaıycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

hocam nasıl yükledinmi sen sanki daha az ram yer gibi geliyor denesek mi ki :)

türkçe var mı acaba ?

ne yapacan ram üstüne mi yatacan :))

Allah gözünü doyursun emi :))

Ankarada kullanan birisi varsa bi görmek isterim...
  • selmand kullanıcısına yanıt
    hafif takılmalar var dostum çözmem laızm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam bende hem 2g hem 3g var ama ikisi de oluyorsa 3G Ziyan olmasın. Sanalpazarda 600tl den satılıyor aklım kaydı iyicene. S2 ise 500tl. Kafamda deli sorular.

ben de sanalpazardan aldim. 590a geldi. daha once gumruk problemi yasadim isimi sansa birakmadim. beklemedeyim. china post getiriyormus. biraz gec gelicek o beli.

• t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Jiayu G3 ve Thl w6+ kullanan olarak kıyaslayabilirim..

Ekran Ips ve gayet güzel..Kasa kalitesi Thl w6 dan yüksek..Jiayu g3 ise 1 tık önce kasa kalitesi olarak..

Video çekimi full hd ve 20.000 bitrate civarlarında..
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Rami biraz fala kullanıyor ekranın büyük olması sebebiyle..Mesela ayarlara girdiğinde tek başına 120 mb ram yiyor..

En az MIUI romlar ram yer ama onuda sevemedim birtürlü..
  • KeleOS Android:4.2.1 Rom 283.95M Mb

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2
     IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

Download:
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=568163&uk=2265106736

hocam senin karar kıldığın rom benim kullancağım rom olacak. Deneyimlerini bekliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

türkçe var mı acaba ?

haftaya ankaraya gelicem ve haftaya telefonum gelecek insallah

• arkadaşlar merhaba bende bu cihazdan almak ve aranıza katılmak üzereyim ama sizin bahsettiginiz gibi rom root işlemlerine çok uzağım yani anlamam cihazı aldığımda bana bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş varmı istanbuldan veya hiç ilgilenmeyeyim mi root room işlemiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

türkçe var mı acaba ?

haftaya ankaraya gelicem ve haftaya telefonum gelecek insallah

Hayirli olsun hocam. Bi musait zamanim olursa belki yaniniza gelip bakarim telefona belki sizde müsait olursanız görüşürüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hafif takılmalar var dostum çözmem laızm :)

Androidinde en kötü yani da bu işte sistem optimizasyonu kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.