Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler hocam. Karşılaştırma videolarını da izleyip ay sonuna karar vereceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeg392 kullanıcısına yanıt
    dostum bende hala hafif takılmalar var aşmam lazım bunu mesela sms uygulaması handect sms kullanıyorum mesajlar kısmında mesajın içinde eski mesajlarda aşağı yukarı yaparken geç geliyor böyle takıla takıla of çok sinir bozucu
  • bu cihazı alanlar hangi siteden aldı acaba kargo sorunu ayrı tutarsk tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? teşekkürler şimdiden
  • amonra33 A kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpresten aldım.Genelde alışverişlerimi oradan yapıyorum..

3000 mAh pil ve kapağını ise Pandawillden aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 12 Haziran 2013; 17:35:43 >
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tekrardan peki satıcı hangisi aliexpres deki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonra33

Satıcı orda farketmez.Sadece feedbacki yüksek olanlar ile görüşün durumu anlatın.
    Ayrıca kargoyu Hongkong post veya Singapur post olan seçin..China post çok yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Satıcı orda farketmez.Sadece feedbacki yüksek olanlar ile görüşün durumu anlatın.
    Ayrıca kargoyu Hongkong post veya Singapur post olan seçin..China post çok yavaş.

Hocam chinapost cidden çok yavaş. 31günde geldi istediğim çakı :D
    Hocam size kaç günde geldi caba? Türkçe bilen varmı Aliexpress te?

• afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Dostum orjinal sms uygulamasını kullanıyorum. belki uygulamadan dolayıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

quote:

19 Mayısta sipariş vermiştim.
    6 haziranda elimdeydi..Sinagapur post ile aldım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

quote:

19 Mayısta sipariş vermiştim.
    6 haziranda elimdeydi..Sinagapur post ile aldım..

Cihazi hangi siteden aldiniz

Gumrukden nasıl geçti

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gümrük işi şans işi eğer takılırsa yandı gülüm keten helva
  • Aynen şans işi beş defa başım ağrıdı o yüzden 15 dolarlık ürünüm bile takıldı insafsızlar bu sefer hiç şansa birakmadım fazla verdim yurt içinden aldım ...
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Aliexpresten aldım..

Gümrük işi bende kalsın bu gelen 8.telefon
  • selmand kullanıcısına yanıt
    bende pandawill den aldım.
    tarafıma gelen 8. cihazdı.

aliexpresden aldığım 1 cihazım gümrüğe takıldı bağlı olduğum eskişehir gümrüğe geldi geri gönderilmesi için eskişehir gümrüğü aradım hızlıca geri gönderilmesi için fax çektim 3ay sonra paramı geri aldım.

iocean x7 yi 22mayısda sipariş verdim hongkong post ile 7 haziranda teslim aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

aliexpresden aldığım 1 cihazım gümrüğe takıldı bağlı olduğum eskişehir gümrüğe geldi geri gönderilmesi için eskişehir gümrüğü aradım hızlıca geri gönderilmesi için fax çektim 3ay sonra paramı geri aldım.

iocean x7 yi 22mayısda sipariş verdim hongkong post ile 7 haziranda teslim aldım.

dostum forumlarda telefon kesinlikle yasak diyorlardı kanıma girmeyin şimdi :)

aldırmayın şu telefonu bana :))

kaydını nasıl yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

dostum forumlarda telefon kesinlikle yasak diyorlardı kanıma girmeyin şimdi :)

aldırmayın şu telefonu bana :))

kaydını nasıl yapıyorsunuz.

Bu yazıları okuyunca benim de alasım geldi. S2 ya da bu telefonlardan birini, özellikle iocean x7 alacağım. Şimdi kimsede takılmaz gelirde bende takılırsa uğraşacak vaktim yok :(
    Ayrıca imei olayı bütün cihazlarda oluyor mu? Herkes başka bir şey söylüyor. Mesela 3G desteklemeyen telefonun imeisini atsak edge ile mi internete gireceğiz?

• CM 10 Rom..162.26 Mb

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2
     IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

Download:
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=555220&uk=573454139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 13 Haziran 2013; 10:18:44 >

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl yükledinmi sen sanki daha az ram yer gibi geliyor denesek mi ki :)

türkçe var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 13 Haziran 2013; 11:15:16 >
  • İmei sorun yaşamadım ben aldığımda 5110 imei vardı üstünde internete sorunsuz giriyordu :D sonra ben kendim 3g bir cihazın imei yükledim devam ediyorum şuanda.
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Türkçe var..Ama S3 Launcher çalışmıyor hata veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.