Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben ingilizce cwm yükledim çince hiç yoktu bende. siz nerden buldunuz çince recovery i :)
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    hocam kaldırmak istersek eğer hangi yolu izlemeliyiz. az sonra yüklicem ayrıca şu konudakihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23212755

şu ayar

#force launcher into memory
    ro.HOME_APP_ADJ=1

nekadar işe yarar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

hocam kaldırmak istersek eğer hangi yolu izlemeliyiz. az sonra yüklicem ayrıca şu konudakihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23212755

şu ayar

#force launcher into memory
    ro.HOME_APP_ADJ=1

nekadar işe yarar sizce?

O ayarı denemedim henüz..

Kaldırmak istersen root explorer ile şu dosyaları silmen lazım..

System/App klasörü altındaki

BadgeProvider.apk
    SecLauncher2.apk
    AccuweatherDaemon.apk
    AccuweatherWidget.apk
    AccuweatherWidget_Main.apk

launcher çok iyi oldu fakat ana ekrandaki boş sayfaları kaldırmak istediğimde touchwiz durdu diyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

launcher çok iyi oldu fakat ana ekrandaki boş sayfaları kaldırmak istediğimde touchwiz durdu diyor :(

Rom içinden portlandığı için tam birebir çalışmayabilir..Üstteki S3 romunu dene istersen birde..belki onda yapıyordur..
    Hocam bunun gibi başka launcher varmı mesela MIUI ? gibi.
    quote:

MIUI

Hocam süpersin "MIUI v5.Launcher" çok işime yaradı Samsung ara yüzünü sevmiyorum Bu daha iyi oldu :)
    quote:

MIUI v5.Launcher
  • zeg392 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..bende MIUI arayüzünü sevemedim bir türlü
  • s4 launcher'da da ana ekrandaki fazla sayfaları kaldırmaya çalışırken launcher duruyor. kaldırabilseydim iyi olcaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 12 Haziran 2013; 14:02:59 >
    Ooo süper :D p1 ara yüzde varmış kaptım hemen.
  • zeg392 kullanıcısına yanıt
    bende çalışmadı p1 (Huawei Launche ) noluyor benim bu telefona yahu
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi port olduğu için tam fonksiyonları çalışmayabilir..

Edit: bendede çalışmadı hata veriyor..Çok üstüne düşmedim zaten..kaldırdım gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 12 Haziran 2013; 14:29:00 >
  • ZOPO C2'den portlanmış bir rom

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

CMW ile kuruluyor..

Download:
    https://mega.co.nz/#!UBIkkKLJ!TCzzCF-ZXUAlLj_zhkexnx6HT9o8WW6XAKVH7Z_3NEA

• İcoean x7 kullanıp memnun olmayan var mı arkadaşlar? Telefon seçme aşamasındayım tasarımı ve özellikleri güzel göründü. Tavsiye edermisşniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Sorun yok dostum bendede çalışmadı :D
  • Dostum ikinci haftadaydım iki gün önceye yavaşlığından dolayı canım sıkılıyordu takılıyordu ama rom güncelleme yaparak o sorunuda çözdük şu anda stabil sorunsuz takılmadan kasmadan kullanıyorum pillide maşallah diyelim nazar degmesin güzel gidiyor.
  • Hocam siz çinden mi aldınız? Sanalpazar da bir ilan var ordan almayındüşünüyorum referansları da gayet iyi. Telefonda oyun oynayacağımı sanmıyorum genel olarak iPod için internet sağlaması önemli. Onun dışında arama-whatsap-mesajlaşma için kullanılacak. Stabil bir rom attıktan sonra sorun çıkarmaz umarım.
    Galaxy S2 ile arasında kaldım açıkçası. İkisi de aynı fiyata geliyor. Kafam karışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben tallihisiz biri olduğum için sanalpazardan aldım aldığım kişiler çok ilgili yardım sever kişiler o kadar çok mesaj attımki normal biri olsa çoktan defol başımdan başka birinden al derdi. :) Sorunsuz kullanıyorum whatsap kullanmadım ama internet oyun sorunsuz :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.