Şimdi Ara

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
904
Cevap
3
Favori
40.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neyse telefonu önce root edip mobileuncle tools ile yükledim recovery.img yi rom da an itibari ile yükleniyor telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-10/ şu sayfada
    GAPPS diye bir link varhttp://www.needrom.com/wp-content/uploads/2012/12/gapps-jb-20121212-signed.zip

bu nedir acaba? google programları mı? mağaza falan yüklü gelmiyormu rom da?

Google uygulamaları gelmiyor mallesef gapps romu yükledikten sonra onuda aynı yöntemle yüklüyorsunuz. Öbür aldıgınız hatanın çözümünü bilmiyorum benimkisi cwn yüklü geldi uğraşmadım ben. Sorunuda çözmüşüsünüz :) Kurmadan full wipe yapmöayı unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeg392 -- 10 Haziran 2013; 19:53:07 >

• Arkadaşıma aldıktan sonra 3 adet sipariş verdim şu an yoldalar. Beklemedeyim.
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Gapps adındanda belli Google Apps( Google Uygulamaları) Bazı romların içinde bulunmaz.Ya marketten tek tek eklersiniz yada cwm ile yüklersiniz.

Sp Flash Tool hatası sanırım driver yüklemesindne kaynaklı.Gerçi halletmişsiniz.

MobileUncle Tools harici Mtk Droid Tools ilede recover yükleyebilirsiniz.
  • Yüklediğim rom gerçekten stabil çalışıyor uyku moduda çok güzel gece on ikide %29'da bıraktım sarja takmadan sabah saat altıda kalktığımda %28'di.
  • zeg392 kullanıcısına yanıt
    Gece 1 gibi ekranıkapadım yattım.Çift hat takılı %78 idi..Sabah 6.30 da alarm olarak çaldı kalktım %76..

Gayet iyi pil durumu..
  • ben dün akşam değişik bi sorunla karşılaştım.
    şarjım %14 de iken şarja bağladım
    fakat cihaz sürekli şarj oluyor -şarja bağla -şarj oluyor -şarja bağla
    diye tekrarlayıp durdu hem bilgisayarda denedim hemde prizden devam etti şarja takınca ses çıkarma sesi saniyede bir tekrarlanıp durdu.
    bende diğer bataryayı taktım o %54 de falandı onu sorunsuz doldurdu.
    sizce ne olabilir ? yeni rom dan kaynaklanıyor olabilir mi ki ?
  • Usb kabloda bir sorun olabilir belki? Farklı bir kablo ile denediniz mi?
  • bataryayı değiştirince sorun çıkmadı diye kabloyu değiştirmedim
  • quote:

bataryayı değiştirince sorun çıkmadı diye kabloyu değiştirmedim

Dostum romu yükledinmi düzelme oldumu cihazda?
  • zeg392 kullanıcısına yanıt
    dün akşam yükledim dostum bu bahsettiğim batarya sorunu rom dan sonra denk geldi. cihazda gözle görülür bir hızlanma oldu.

birde cihazlarınızın ana bant sürümünü yazabilirmisiniz ?

fakat cihaz hala çok fazla ram kullanıyor.
    Anabant sürümünü ss olarak ekliyorum. Batarya sorunu devam ediyormu? isterseniz tekrardan full wipe yaparak romu tekrar yükleyin.
     IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2
    Romu kurmadan çnce recovery'den wipe işlemlerini yaptınmı?

Eğer yapmadıysan ondan olabilir..Bence romu baştan kurmayı dene..Ben 2 usb kablosu ve 2 pille denedim.Sendeki sorunu yapmadı bende..
  • benimkiyle birebir aynı sürümler.
    ingilizce cwm recovery de yapmıştım rom kurmadan önce bütün silme işlemlerini wipe yi falan 3ünide.
    0,15 amperlik samsung şarj aletiyle şarj ediyodum sanırım o sorun yarattırdı.
    anca az önce orjinal şarj aletinin ucuna tr priz çevirici aparatı aldım şu an 2pataryayıda dolduruyo.
    takılma kasma olayınıda go launcher ve swiftkey kullanıyodum sanırım bunlar çok ram yiodu değiştirdim ikisinide şu an güzel gidiyo bakalım.

siz launcher ne kullanıyosunuz ve klavye?
  • elinde bu telefondan olup uygun fiyata satmayı dusunen var mı acaba
    Launher kullanmıyorum klavye olarakta A.I.type kullanıyorum
  • ssoner1907 S kullanıcısına yanıt
    ben satabilirim 680 e senindir hocam
  • an itibariyle sanalpazardan 590tlye satin aldim 10gune kadar gelicek. :-)
    yurtdisindan kendim de alabilirdim ama gumrukte takilan iki telefonumdan cok problem yasadim.
    çin mtk telefon daha once cok kullandim. suan star n9330 kullaniyorum genel olarak memnunum.
    çince cwm yerine baska cwm deneyen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benimkiyle birebir aynı sürümler.
    ingilizce cwm recovery de yapmıştım rom kurmadan önce bütün silme işlemlerini wipe yi falan 3ünide.
    0,15 amperlik samsung şarj aletiyle şarj ediyodum sanırım o sorun yarattırdı.
    anca az önce orjinal şarj aletinin ucuna tr priz çevirici aparatı aldım şu an 2pataryayıda dolduruyo.
    takılma kasma olayınıda go launcher ve swiftkey kullanıyodum sanırım bunlar çok ram yiodu değiştirdim ikisinide şu an güzel gidiyo bakalım.

siz launcher ne kullanıyosunuz ve klavye?

çin telefonlarini orijinal samsunf sarj aletiyle sarj etmeyin hocam. bende daha once haipai n7100 vardi. sarj entegresi bozuldu. samsung sarj aleti hizli dolduruyor bataryayi ama cihaz oldukca sicak bi hal aliyor.

launcher olarak 4.2.1 e uygun Touchwiz UX launcher bulabilirsiniz forum xda sitesinden.
    launcher lag kasma problemi build.prop dosyasina birkac eklenti ile cozuluyor.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23212755 burda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 11 Haziran 2013; 23:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben S3 launcher kullanıyorum..Oldukça iyi..Aşağıda linkini verdim.S3 klasörü içindeki 2 zip dosyasını hafıza kartına atın cwm ile kurun.Sırası farketmez.

IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2 IOCEAN X7 // 1.2 Ghz 1GB Ram /1920 x 1080 Full HD / 5 Inch IPS/ Android 4.2

Download:
    http://mir.cr/1FTFHBGS

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.