Şimdi Ara

IOH sıcaklığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemcim intel i7 920 2.6 ghz
    Anakart msi x58 chipset
    Herkese iyi akşamlar.Benim merak ettiğim anakart programından baktığımda işlemci sıcaklığı masaüstünde 34 derece
    Gpu 50 -60 arası
    Bir de IOH sıcaklığı diye bir sıcaklık var genelde değeri 70-80 arası oluyor
    Nedir bu IOH?
    İnternetten biraz inceleme yaptım bu IOH sanırım benim anakart serisine özgüymüş.Kafam çok karşık bilen birisi varmı nedir bu IOH?

• çipsetin içindeki bi özellik sanırım
    senin anakarta değil anakartın kullandığı x58 yongası ile başlayan bi özellik 100 dereceye kadar yolu var deniliyor
    ama seninki fazla ısınıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 18 Şubat 2014; 0:17:48 >
  • Hmm yeni bilgisayarlsrin hepsinde var mi peki ben bir tek benim bilgisayarda gordum.Bir de nedir tam olarak bu.Sicaklik degeri normal mi? Anakart ustunde fan yok pasif sogutma heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 18 Şubat 2014; 0:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal değil bence çipset in ısısı olarak algıla bunu sen yani anakartın ısısı psu marka ve modelin nedir.
    ve anakartın çipsetini elle ısı kontrolü yapmak ta lazım bazen sensörler yanılabiliyor elini çipsetin bloğuna dokununca yakması lazım bu ısılar gerçekse
  • Psu modeline maalesef soyleyemeyecegim psu ustunde hic bir etiket yazi yok.Ama sorun olacagini sanmiyorum pcyi toplama almadim marka seklinde aldim pc toplanirken heralde psu gucunu hesaplamislardir.Bir sey daha soracagim arada goruntu gidiyor fakat pc calismaya devam ediyor goruntu gittigi anda ekran karti fani full ses calismaya devam ediyor ama sicaklik sorunum yok acaba psudan dolayi mi bu sorun.Eger gpu cok isinsaydi goruntu gotmeden once fanlar calisirdi ben de goruntu gittikden ceya anormal sekilde renkli cubuklar ekranda ciktikdan sonra ekran karti fani calismaya basliyor son ses.Oyunda olup olmamam fark etmiyor yani masaustunde bile verebiliyor boyle bir hata ki gpu masaustunde 40 42 derece oyunda 60 i gecmiyor
    Yardimlariniz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 18 Şubat 2014; 1:27:34 >
  • Baska yprumu olan yok mu arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.