IOLAN SDS1 GÜVENLİ CİHAZ SUNUCUSU.
SIFIR ÜRÜN KUTUSUNDADIR.
AMERİKAN PERLE MARKA.
550 DOLAR YURTDIŞI FİYATI (GÜMRÜK VERGİLERİ VE NAKLİYE HARİÇ FİYAT)
Seri cihazlarınızı Ethernet ağına bağlamak için güvenilir ve verimli çözümünüz olan Perle Systems'in IOLAN SDS1 RJ45 Cihaz Sunucusunu keşfedin. RJ45 portu ile hızlı ve güvenli bağlantı sunar. Gelişmiş uzaktan yönetim özellikleri sayesinde endüstriyel kontrol ekipmanlarınızı, yönetim konsollarınızı ve terminallerinizi uzaktan yönetin. Gelişmiş güvenliğinden, çeşitli protokollerle uyumluluğundan ve entegre web tarayıcısından yararlanın. Perle Systems'in IOLAN SDS1 RJ45'i ile seri bağlantınızı optimize edin.
İçin ideal
Çok yönlü bağlantı: RJ45 bağlantı noktası sayesinde seri cihazları bir Ethernet ağına kolay ve verimli bir şekilde bağlamanıza olanak tanır.
Bu, endüstriyel kontrol ekipmanı, sensörler, yönetim konsolları, terminaller vb. ile entegrasyon için birçok olasılığın önünü açar.
Güvenilir Performans: IOLAN SDS1 RJ45, güvenilir performans ve hızlı seri veri iletimi sağlar.
Kritik görev uygulamaları için gerekli olan seri cihazlarınız için istikrarlı ve kusursuz bağlantı sağlar.
Gelişmiş Uzaktan Yönetim: Gelişmiş uzaktan yönetim özellikleriyle seri cihazlarınıza dünyanın her yerinden kolayca erişebilir, yapılandırabilir ve yönetebilirsiniz. SSH, Telnet, SNMP protokolleri ve entegre web tarayıcısı esnek ve güvenli yönetim seçenekleri sunar.
Gelişmiş Güvenlik: IOLAN SDS1 RJ45, kullanıcı kimlik doğrulaması, SSL ve SSH şifrelemesi ve rol tabanlı erişim yönetimi gibi gelişmiş güvenlik özelliklerini entegre eder. Hassas seri verileriniz böylece yetkisiz erişime karşı korunur
Çeşitli protokollerle uyumluluk: TCP/IP, UDP, ARP, Telnet, DHCP, DNS gibi çok çeşitli seri ve ağ protokollerini destekler, bu da farklı ortam ve sistemlerle entegrasyonu kolaylaştırır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.