Şimdi Ara

Iolo: Windows 7, Vista'dan yavaş! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

7 ye selam xp'ye devam. En az iki sene daha xp'deyim

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik

Hayır şaka değil. Şartlar Windows 7'ye ya da Vista'ya geçmeme müsade etmiyor...
  • Paneldeki sistemim ile x64 Win7 Ultimate power tuşunu bastıktan sonra 31 sn içinde açılıp kullanılabilir hale geliyor.
    Benim sistemim ile bu kadar kısa zamanda açılıyorsa üst sınıf bir pc ile sanırım 20 sn den daha çabuk açılır.

Sisteminizin kaç saniyede açılıp kullanılabilir olduğunu öğrenmek isterseniz sizi bu konuya alalım

http://forum.donanimhaber.com/m_34940162/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Ekim 2009; 21:44:24 >
  • geç olsun da güç olmasın
  • Saçmalamışlar. Win7 XP'ye bile kafa tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paTRon

quote:

bu win7 ler ne zaman notebooklarla birlikte kurulu gelir türkiyeye?

bilen yok mu
  • xp çıktıgındada 98 iyi diyolardı xD bu bizim milletimiz böyle hep :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

Ben tam tersini düşünüyorum. Windows 7 de masaüstü daha çabuk hazırlanıyor.

bencede
  • Dün arkadaşımın C2D T7100 işlemcili, 1GB ramlı laptopuna Win 7 Ultimate kurdum.

Vistadan kesinlikle daha iyi. Ben kasar diye bekliyordum ancak gayet güzel çalışıyor sistem.

Win XP 32bit mevcuttu, yeniden XP olarak formatlamayı düşünüyodum Win7 deneyelim dedik, pişman olmadık.
  • win 7 32 bit dün kurdum sistemi oldukça beğendim sağlam bir sistem
  • çok eski sistemlerde tabiki sorun olur ama 4-5 yıllık makinalarda korkmadan kullanabilirsiniz microsoftun en iyi işletim sistemi diyebilirim 3 aydan fazladır kullanıyorum.64 bit sürümü daha performanslı ama bazı program uyumsuzlukları var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Kesinlikle katılmıyorum.Şuanda win7 7600 x64 kullanıyorum ve vistadan kat kat hızlı.Kuralı 2 hafta oldu

bende oyle diyordum vay be bu sefer olmus microsoft bu sefer olmus dedim..

ie8 i bir actım sasırdım bu ne hızdır acılıs hızı sayfaları acıs hızı..

sonra 1 ay sonra noldu fosssss..ie de yeni sekme acmaya kalksam pc kilitleniyor..1dakka sonra acıyor vs vs..

tabi laptopta oluyor bunların hepsi..

hdd dolunca performans diye birşey kalmadı..

ugrasmak da istemiyorum salla diyorum..

masaustunde vista dan hzlı olabilir fakat oyunlarda testlere gore w vistanın gerisinde w7 az bir farkla

1 haftadır w7 kullanıyorum. IE8 çöktü saçmalamaya başladı.
    nedense firefox bile açmaz oldu. bu olayları vistada hiç görmedim.

• hem XP den hemde vistadan çok çok güzel bir işletim sistemi bir çok özelliğide barındırıyor ben sevdim hemde şu anda kullandığım sistemi duysanız şaşırırsınız
    P4 2,8HT.işlemci ve 2048 ram ati radeon 9550 ekran kartı xp den bile hızlı çalışıyor ultimate win7
  • Benim gözlemlediğim. Windows 7 dedikleri kadar hızlı fakat belli bi süre geçtikten sonra hantallaşıyor. Bu sebepten dolayı Xp ye döndüm. Görsellik sorununu Windows 7 Visual Pack ile hallediyorum.

Sistem olarak

2.5 Ghz Dual CPU
    2 GB RAM
    8800 GT Ekran Kartı
    500 Gb HDD

kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

bu win7 ler ne zaman notebooklarla birlikte kurulu gelir türkiyeye?

bilen yok mu

Piyasadaki bazı notebooklar zaten ücretsiz Win 7 güncellemesi sunuyor. 21 Ekim'de satışa çıkacak, Kasım ayı gibi Win 7 kurulu şekilde mağazalarda görebiliriz sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 15 Ekim 2009; 21:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Piyasadaki bazı notebooklar zaten ücretsiz Win 7 güncellemesi sunuyor. 21 Ekim'de satışa çıkacak, Eylül ayı gibi Win 7 kurulu şekilde mağazalarda görebiliriz sanıyorum.

o ücretsiz geçiş olayında illa bi sorun çıkacaktır.. demedi demeyin..

bu arada 22 Ekim'de çıkacak piyasaya ve sanırım kasım ayında çıkmaya başlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

yani iolo demek istiyorki
    "win7 nin çıkmasıyla bize daha çok muhtaç olacaksınız..
    ince ayar olmadan win7 kullanılmaz"

aynen katilyiorum, firma burada gizli reklam yapmis.

aynen katılıyorum sana. dandik bi OS savunmak gereksiz.... ayriyetten baslığada aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Benim gözlemlediğim. Windows 7 dedikleri kadar hızlı fakat belli bi süre geçtikten sonra hantallaşıyor. Bu sebepten dolayı Xp ye döndüm. Görsellik sorununu Windows 7 Visual Pack ile hallediyorum.

Sistem olarak

2.5 Ghz Dual CPU
    2 GB RAM
    8800 GT Ekran Kartı
    500 Gb HDD

kullanıyorum.

tam tersi xp nin bir süre sonra hantallaştığını farkettim zamanla win7 de böyle bir problemle karşılaşmadım:)
  • xp forever w7 de vistada ise yaramaz simdilik
  • Laptop'un beraberinde gelen Vista'yi kurmustum önce denemek icin, at arabasi kivaminda bir performansla karsilastim. Daha sonra denemek icin daha önce indirdigim Windows 7'yi kurdum, hala onu kullaniyorum. Performansi beklentilerimin de üstünde cikti, sasirdim acikcasi.

Bu testi yapan kisi acaba Ofis programlarindaki performansi da incelemis mi?
  • Senelerdir Xp kullanmış biri olarak,meraktan çıktığı hafta vistayı alıp kurdum ve o gün sildim.

Win 7 gerçekten güzel polemik yapmaya gerek yok.

Bir sorum olacak tam yeri diye düşünüyorum,laptop almayı düşünüyorum işletim sistemsiz,programsız halde satın alabiliyor muyuz? Birde intel core quad işlemci serisi çıktı hala core duo kakalamaya çalışıyorlar,nereden böyle bir sistem sipariş edebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.