Şimdi Ara

Iolo: Windows 7, Vista'dan yavaş! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diabrek

Başlığı LOLO diye okudum

Bende öyle okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmucit34

Önce win7'deki 59Hz problemini çözsünler o kadar mağdur kullanıcı varki.

ati kartlarda olmuyor galiba o sorun hatta ben powerstrip ile 77hz kullanıyorum
  • kesinlikle katılmıyorum windows 7 daha hızlı. Senin donanımsal ya da yazılımsal bir problemin olabilir.
  • Ben sorun olmadığı sürece bilgisayarı uyku konumuna getiriyorum.
    Böylece açılışı çok çok kısa oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Bende windows7 kullanıcısıyım vistaya göre çok daha hızlı ve stabil çalışıyor oynadığım oyunlardada çok fazla bir performans artışı oldu.

size katılıyorum
  • burada vistayı yerden yere vuranların %80 i kopya windows kullanıyor ve bu kullanıcıların belirli bi kısmının makinası dandik :D
    bağzıları demişki windows vistayı insanlara satanın taa. :D sanki orjinal vista kullanıyormuş gibi bu cümleleri kullanma bari :d
  • windows 7 kullanıyorum ortalama 45-50sn boot süresi var , çokta rahat bi işletim sistemi bence şişmedi xp gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

Şu anki sistemimle vista ultimate 64bit kullandım. Şimdide win7 ultimate 64bit kullanıyorum. Vista kullanırken masaüstünde işlemcinin en az %25i kullanımdayken win7de %10-%1 lerde geziyor.

2 tane tarayıcı açık şu an ve derinleme virüs taraması yaptığımda bile işlemci %21'de çalışıyor, taramayı durdurunca firefox ve opera açıkken %2-3 arası işlemci kullanıyor. Bence senin sisteminde sorun var.

Bir de anlamıyorum ben insanları, daha tam olarak oturmamış bir işletim sistemine nasıl övgüler yağdırırsınız? MS yöneticisi bile korkuyorum diyor ama sizin kadar bilmiyor demek ki. Böyle konuları görünce gerçekten gülüyorum sizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 12 Ekim 2009; 12:34:41 >
  • ilk beta versiyonundan beri kullanıyorum. Vistayla karşılaştırmak bile yersiz. Sistemim iyi sayılır ama arkadaşın vasat altı sisteminde bile gayet güzel çalışıyor. En hoşuma giden özelliği kendiliğinden internetten tüm donanımlarımın(web kameram tv kartım dahil) sürücülerini bulup tanıması.
  • Hala windows xp ve windows 7 yi karşılaştıranlar var. Şaşırıyorum
  • adamların pc cort 1gb ramlı pcye kuruyorlar 7 yada vista sonra vista kötü 7 kötü diyorlar :D anlamıyorum microsoft en son sistem neyse ona göre windows üretir 8gb ram var 1 gram kasma olmuyor :D lütfen pc nıze bakın öyle konusun saçma saçmada windowsları eleştirmeyin orda kaç tane prof var inceleyen size yarım yamalak windows sunmuyorlar.
  • vista yı 4 gb bellek ii bir ekran kartı ve ii bi işlemciyle kullanırsan çok performasnlı.ilk yüklendiğinde yavaş fakat güncellemeleri yaptıktan sonra 1 hafta içinde çok performasnlı hale gelio.bn 1 seneden beri kullanıorum
  • windows xp kullanmaya devam diyenlere şaşıyorum halen uygun donanımlarla vistayı da uygun şekilde kullanabilirsin.Windows 7 ye gelince tam sürüm çıkmadan windows 7 ve vista hakkında yorum yapmayacağım ama şu bir gerçek ki şimdilik windows 7 normal kullanımda ev ve ofis yani daha stabil ve hızlı
  • 6aydır vista64bit ultimate kullanıyorum Xpden DAha iyi.24saat açık bilgisayarım Arşiv kopyalıyorum genlde.Xpden 4. Farklı kopyalamaya gelince yavaşlıyodu sistem.vista64te böyle sorunum olmuyo ve 64bit farkı Q6600 3gb ram var.Yavaşlıktan yakınanlar bence önce sabit disklerini değiştirsin yada raid yapsın.diskin önemi büyük.Win7 64bit kurdum birde 40gblık ide diskime.o disk yavaştı ve eski bir diskti tam performans alamadım.win7 tam oturdugunda direk geçiş yapıcam.
  • @Megawolt
    Haklısın;fakat görüşler değişkendir.Microsoft un bile bu durumdan çekinme nedeni Vista da ilk karşılaştıkları sorun ve şikayetlerden ötürü geliyor.Sen bir program yazıp ardından neler yaratabileceğini bilmediğin bir canavar yaratamazsın bunlar olasılık hesaplamaları hata da olabilir olmayadabilir.Bence boşver windows 7 yi sevenler onunla yaşasınlar :D
  • W7 kullanıyorum, 10 numara
  • win 7 yi yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, cok memnunum. vista cok igrencti benim icin..
  • 1 sene home premium 32 bit vista kullandıktan sonra 64 bit Win 7 ye geçtim.3 aydır win 7 kullanıyorum.Boot açılış süresi olarak fark göremedim.kronemetre tutup ölçmedim ama 1 dk içinde açılıyor.program kurulumları , oyun kurulumları çok daha hızlı oluyor.sanki hdd min performansı arttı.bir klasörü bir yere taşırken bile vista ve xp ye göre çok daha hzılı kopyalanıyor.Oyun performansı olarak bariz bir fark göremedim ama daha yüksek veya düşük diyemem ama oyunun açılış hızı daha seri gibi ..explorer 8 de veya diğer tarayıcıların kullanımında değişme yok gibi görünüyor.
    yani bence lolo halt etmiş.ben kendi performansımı kendim anlayabliyorum kimsenin hesaplamalarına kalmadım.bu işletim sistemleri adeta amd-intel , nvidia-ati kavgasına dönüştü.herkes birşeyler söylüyo.
  • windows 7 ye laf atanlar mı var?

windows 7 microsofttan görebileceğiniz en iyi işletim sistemi olacaktır. Şimdiden XP'nin yerini aldı bile birçok kişilerde.
  • hala xp kullanıyorum ne vista denedim nede win 7

win 7 nin de açıkları çıkacaktır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.