Şimdi Ara

Iolo: Windows 7, Vista'dan yavaş! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Vistaya kötü diyenler, sistemleri dandik olan kişiler. MS yöneticisi bile diyor win7'den korkuyorum diye. Hemen atlamayın win7'ye, stabil olsun, sp çıksın ondan sonra geçersiniz. Paşa paşa babalar gibi vistayı kullanın işte.

vistayı kimse yerden yere vurmuyor! Windows 7 nin yanında at arabası gibi kalıyor...
  • 4.1e oclanmış q9550 2adet 500gb wd caviar black raid0 4gb 1066 ramden oluşan bir sistemim var.uzun zamandır vista ultimate x64 kullandım ve gerçekten çok stabildi.çok nadir sorun yaşadım.windows 7 ultimate rtm x64 kurup denedim.vistaya göre daha hafif ve daha hızlı geldi ancak sistem resetlenmek zorunda kaldı bir kaç kere ve daha sonra windows a girmeden hata tarama ve düzeltme gibisinden menülere girdi bende iyi dedim düzeltsin.daha sonra windows 7 düzeltemedi ve sistem açılmadı ve açılmaz duruma geldi format attım.bir defa daha bu başıma geldi ve bu salak şeylerden sonra windows 7 den soğudum.vistadan memnunum en azından az biraz oturmuş bir işletim sistemi.xpye bitenler 5sene sonra vistaya yada windows 7 yede bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 12 Ekim 2009; 4:17:53 >
  • %15 ram (3 gb ile) ve 20 civarı process optimizasyonu ile ile kolay kolay yakalanamıyacak performansa sahip oluyor.
  • bu habere gülerim
  • Hic bir oyunda,programda vsvs hiz meselesi olsun sorun yasamadim Vista da (64 bit Home Premium)
    Sistem surekli stabil ,E8400 @3.6 ghz 4gb G-Skill 800 mhz ,HD 4850

7 yi yukleyim diyorum ,yorumlara bakinca aynen soyle oluyor ,yukluyorum,yuklemiyorum,yukluyorum,yuklemiyorum
    en iyisi biraz beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 12 Ekim 2009; 7:00:03 >
  • Gizli bir reklam var burda.
  • Aslında vistanın bütün meselesi sistemin iyi olması,en azından

(4 gb ram) ve bir iki ince ayardan ibaret.
  • bende vista ultimate 64 bit kullandım.. ufak tefeek sorunlar dışında problem yaşamadım... bence sistemi iyi olanlar vistaya devam etmeli.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: syler23

bende vista ultimate 64 bit kullandım.. ufak tefeek sorunlar dışında problem yaşamadım... bence sistemi iyi olanlar vistaya devam etmeli.. :D

IOLO'da mı çalışıyorsun? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 12 Ekim 2009; 8:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Kesinlikle katılmıyorum.Şuanda win7 7600 x64 kullanıyorum ve vistadan kat kat hızlı.Kuralı 2 hafta oldu

bende oyle diyordum vay be bu sefer olmus microsoft bu sefer olmus dedim..

ie8 i bir actım sasırdım bu ne hızdır acılıs hızı sayfaları acıs hızı..

sonra 1 ay sonra noldu fosssss..ie de yeni sekme acmaya kalksam pc kilitleniyor..1dakka sonra acıyor vs vs..

tabi laptopta oluyor bunların hepsi..

hdd dolunca performans diye birşey kalmadı..

ugrasmak da istemiyorum salla diyorum..

masaustunde vista dan hzlı olabilir fakat oyunlarda testlere gore w vistanın gerisinde w7 az bir farkla

eğer sıkıntı sadece ie8 deyse onun tek sorumlusu eklentiler. gereksiz eklentileri iptal et ie8 de sonra bak tekrar ucmaya başlıyor

• 7 yi denedim ama sanki yavaş geldi bana pencerelerin açılma süresi vistada daha kısaydı vista daha stabil bana göre
  • Şu anki sistemimle vista ultimate 64bit kullandım. Şimdide win7 ultimate 64bit kullanıyorum. Vista kullanırken masaüstünde işlemcinin en az %25i kullanımdayken win7de %10-%1 lerde geziyor.
  • Siz bir de Mac'in acılığ kapanma süresini görün o zaman. Acilis 35-40 saniye, kapanış: 1 saniye :D
  • vista rezaletti bunu baştan söyleyim kimse bu konuda vistanın eline su dökemez

win 7 daha yeni biraz daha geliştirilmesi gerek 1 2 sene sonra win 7 nin gerçek performansını görebiliriz yorumuda o zaman yaparız..

bana göre şimdilik xp ye devam
  • 3-4 aydır kullanıyorum Win 7 ... ve kesinlikle bu habere gülüyorum, Win 7 şuan piyasadaki en hızlı ve stabil MICROSOFT orjinli işetim sistemidir...
  • genelkurmay89 arkadaşıma katılıyorum,

Wista'yı yapıp onu insanlara satanın (gagalayanın) diyicem olmuyor çünki Win7 yi de onlar yapıyor. Neyse Zararın neresinden dönülürse kardır diyip Win7 yi bekleyelim. Güncellemelerden sonra bakalım durum nedir.

Şahsen Ben Win7 yi beğendim.

Öğğğğğ Winvista....
  • Fx57 seni buralar görmek çok güzel
  • beyler bende 7600 kullanıorum ilk cıktıgı gun indirip kurdum laptop a T7500 işlemci var ekran kartıda 1024mblık 9600..neyse saadete geliyim.gerçekten vistaya gore cok daha hızlı fakat oyun konusunda daha başarısız fps bakımından aynı ayarlarda(başarısız derken gozle gorulmesi cok zor 3Dmarktan bahsediorum)...DX11 demiş bi arkadaşta evet Win7 de var ama daha ekran kartları bile yeni cıkmaya basladı, oyun bile yok piyasada Donanımla ilgili tek bi sorun cıkartmadı bugune kadar hatta ilk kurdugumda sadece ekran kartı driver ı yukledm ki digerlerinin win7 suruculeri yoktu ama vista suruculeride uyumlu oldugu için no problem yani işin özü "Adamlar Sonunda Yapabilmiş..."gayette stabil çalışıo.biraz kurdugunuz sistemleride göz önünde bulundurun PLS...

• windows xp kullanmaya devam :(
  • Aynen :) Laptop ta Win7 (Denemek için hevesimizi alalım) Masaüstünde XP (Oyun için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrph84 -- 12 Ekim 2009; 10:16:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.