Şimdi Ara

Iolo: Windows 7, Vista'dan yavaş! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylardır kullanıyorum herhangi bir yavaşlığını görmedim
  • Yaa arkadaşlar kafamı buluyorsunuz ne anlamadım. Testlerde çoğunda oyunlarda vista Win7 yi geçiyor.

Ünlü yazılım firması yani hızlandırma konusunda uzman sayılabilecek adamlar VİSTA daha hızlı masa üstünde diyor ( Ki bende o tespiti yaptım )

NASIL OLUR DA HERKEZ BİR AĞIZDAN WİN7 KAT KAT DAHA HIZLI DİYORLAR ANLAMADIM.HEPİNİZE BÜYÜ FALAN MI YAPTILAR GİZLİ GÜÇLERİN ETKİSİNDE MİSİNİZ NE . NEYİNİZ VAR KENDİNİZE GELİN AZ DELİKANLI YAHU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 12 Ekim 2009; 0:43:37 >

• Oyun : Win7>WinVista>XP
    Sistem Performansı : XP>Win7>Vista

Ben kendi pc'mde böyle gözlemledim.
  • Önce win7'deki 59Hz problemini çözsünler o kadar mağdur kullanıcı varki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Yepyeni bir sistem, çalışma prensibine ve çekirdeğe geçtikleri vakit ,belki W8'de, her şey çok farklı olabilir.
    XP gibi bir devrim yaşatamadı gitti MS!!!!

XP bir devrimdi. Win7 kullanıyorum ama XP'ye aşığım. :)

Win7 artıları XP'ye göre. Directx11,Görsel efektler, 64 bit sürümü (Xp'de 64bit beş para etmiyor), güncel işletim sistemi olması.

Xp'nin artıları: WinXP her sistemde çalışır. Uyum sorunu Win7 ve Vista gibi yoktur. Bazı bilgisayarlarda Vista sorunsuzken aynı özellikte diğer bilgisayarda donma,yavaşlama yapıyor. Daha XP gibi bir babayiğit çıkmadı meydanlara. Win7 için iyileştirmeler (XP SP2 gibi) bi çıksın onunda ne derece iyi olduğunu göreceğiz.

Win7 daha yeni bence eleştirirken bunu göz önüne almak lazım. Oturması için daha zaman var. (Vista bir rezaletti ve bu konudaki üstün başarısını kimseye bırakmaz :))

• Bende P35 yongalı bir anakart var, fişi takıp powera bastığımda 5 saniye çalışıp kapanıp tekrar açılıyor bilgisayarım. Eşdeğer bir konfigürasyona göre 10sn daha geç açılıyor PCm. IOLO'ya göre benim anakartım kötü (!) Büyük ama süper düz mantık bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 12 Ekim 2009; 1:05:13 >
  • Birisi çıkıp iki çift laf söyledi diye kendi gözümle gördüğümü inkar etmem, Win 7 beta halindeyken bile vistadan daha iyi.. Bu iolo para peşinde ve spekulasyon yaratarak para kazanabileceğinin çok farkında.
  • Windows 7 daha hızlı ya vistadan bence kullandım her ikisinide ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

yuh.koskoca yazılım firması sistemin açılma hızını sistemin çalışma hızı olarak görüyorsa bilgisayardan anlamayan adama kaktır gitsin abuk subuk konfigurasyonlu ama çabucak açılan sistemleri.allah tepenizden baksın sizin...

• Yok arkadaşlar saçma geldi bana bu denilenler.1buçuk aydır win7 MSDN orjinal windows7 kullanmaktayım.Gigabytelerce dosyalar indirdim sildim bugüne kadar disk birleştirmede yapmadım hala en ufak biir yavaşlama göremedim bu win7de.Vistayı görünce gerçekten mide bulantısı başlıyor:) hele XP'yi sormayın.Win7 gerçekten hızı ve stabil,hele oyunlarda gerçekten süper oluyor.HAWXi vistada oynarken kısa kısa takılmalar olurdu dx10.1de ama win7de bütün ayarlar Yüksekte herşey tam en ufak bir takılma yok çok süper oldu gerçekten... kim ne aksi birşey derse desin win7 süper.
  • 20 gündür rtm sürümünü kullanıyorum. bana göre windows 7 vistaya göre çok daha hızlı ve esnek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Kesinlikle katılmıyorum.Şuanda win7 7600 x64 kullanıyorum ve vistadan kat kat hızlı.Kuralı 2 hafta oldu

bende oyle diyordum vay be bu sefer olmus microsoft bu sefer olmus dedim..

ie8 i bir actım sasırdım bu ne hızdır acılıs hızı sayfaları acıs hızı..

sonra 1 ay sonra noldu fosssss..ie de yeni sekme acmaya kalksam pc kilitleniyor..1dakka sonra acıyor vs vs..

tabi laptopta oluyor bunların hepsi..

hdd dolunca performans diye birşey kalmadı..

ugrasmak da istemiyorum salla diyorum..

masaustunde vista dan hzlı olabilir fakat oyunlarda testlere gore w vistanın gerisinde w7 az bir farkla

adamım sen kullanmayı bilmiyorsan W7 ne yapsın sana...
    ben Ccleaner + RegSeeker + RegistryExpert + Vopt ile sistemimi canlı, temiz ve bakımlı tutuyorum..
    sen bunları yapmıyorsan alınma ama win. kullanmayı bilmiyorsun...
    W7 Ultimate X86 kullanıyorum çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 12 Ekim 2009; 2:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Bende windows7 kullanıcısıyım vistaya göre çok daha hızlı ve stabil çalışıyor oynadığım oyunlardada çok fazla bir performans artışı oldu.

performans artısı mı oldu

bunu ciddi cidd mi yazıyorsunuz*

vista oyunlarda w7 den daha performanslı testlerde*

Evet ciddi ciddi söylüyorum. Daha önce Vista ultimate kullanıyordum WoW(World of Warcraft)ta ortalama 50-60fps ile oyun oynuyordum. Şuan windows7 ultimate kullanıcısıyım fps 70-90 arası driver güncellemeden de olabilir ama ilk kurduğum andan beri böyle.

• vistayı daha performanslı bulanlar görünce çok şaşırdım gerçekten. kimsenin yalan söyleyecek hali yok demekki özel durumlar var. benim sıralamam win7 xp vista dır her bakımdan.
  • Windows 7 iyi güzelde, şu klasör seçeneklerinden simgeleri otomatik düzenle seçeneğini niye çıkarmışlar anlamadım, masaüstünde var, klasörlerde yok, seçenek devamlı aktif konumda, klasörlerin içindeki hiçbir ikon yada dosyanın yerini mousela taşıyarak değiştiremiyoruz, illa kendi dizecek.
  • Vista sp2 den sonra adam oldu dediler kurduk. Aman uzak dursun. Xp ve 7 pc için ideal ikili olurlar. Tune Up kullanıyorum. O yüzdende bu firmayı hiç bilmiyorum. Programınıda kullanmadım. Windows 7 nin en sevdiğim yanı ise Driver kurmakla fazla uğraşmıyorsunuz. Çoğunu kendi tanıyor. Genel kullanım performansı Vistadan çok daha iyi.
  • vistaya elli tane sp lazım:)
  • Vistaya kötü diyenler, sistemleri dandik olan kişiler. MS yöneticisi bile diyor win7'den korkuyorum diye. Hemen atlamayın win7'ye, stabil olsun, sp çıksın ondan sonra geçersiniz. Paşa paşa babalar gibi vistayı kullanın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Vistaya kötü diyenler, sistemleri dandik olan kişiler. MS yöneticisi bile diyor win7'den korkuyorum diye. Hemen atlamayın win7'ye, stabil olsun, sp çıksın ondan sonra geçersiniz. Paşa paşa babalar gibi vistayı kullanın işte.

eh tabii sistemi dandik olanlarda Vista'yı yerden yere vuruyor..

geçenlerde bir başlıkda okudum eleman vista'yı yerden yere vurmuş, sistem paneline baktım Pentium D 820, 1GB ram yazıyordu
  • ŞAKA....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.