Şimdi Ara

Iolo: Windows 7, Vista'dan yavaş! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 daha yavaş olabilir ama vistaya göre çok daha stabil artı geriye uyumluluk çok daha iyi. Ama sonuçta yeni bir windows denemez vistanın performans ve uyumluluk attırılmış ve birazda makyajlaşmış hali. Vista alananlara bedava verilmesi lazım.
  • her bir üst windows sistemi bir öncekinden doğal olarak üstun olacaktır. ms daki adamlar aptalmı. w95 den beri her sürümü kullandım. vista en mukemmel olanı. vista kötudur diyenler vistayı update etmemiş olanlar. dolayısı ile w7de başlangıçta problemli olacaktır ama update sonrası mukemmel olacagına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Başlığı LOLO diye okudum

Aynen.
  • Windows 7'de sorun var diyenler sorunları belirtsinler. Hiçbir sorun olmadan kullanıyorum. Vista ve XP'ye göre oyun ve program performansı çok iyi. Kişiselleştirme esnekliği de mükemmele yakın. Tek klasöre birden fazla konum atama özelliği bile yeter. (:
  • kim ne derse dedsin vista kadar gereksiz bir sistem yok.eğer işe yarasaydı win7 çıkmazdı. xp senelerdir devam ediyor ve halen fiyatıda makul değil. demekki satılıyor arkadaşım :)
  • bir süre sonra sp1 paketi çıkınca daha sağlıklı çalışacaktır ozamana kadarda diğer oem parça firmalarıda driver yazılımlarını win7 ye tam uygun hale getirir şuan çoğu marka kameranın bile win7 driveri yok web sayfalarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Windows 7 XP'den bile hızlı.

kesinlikle katılıyorum gözlemlerimde bu yönde zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Wista 64 kullanıyorum. Bir yıl hiç format atmadan, herhangi bir temizleyici yazılım vs kullanmadan çalıştırıyorum ve bir yıl sonra hala ilk günkü hızında ve stabilitesinde. Xp kullanırken 3-4 ayda bir mutlaka ghostlamam gerekirdi. Hala anlamadım neresi kötü bu vistanın? Oyunlarda xp ye göre birkaç kare düşüyor performans ama sisteminiz yeterince güçlüyse hiçbir etkisi olmuyor. Bu stabiliteyi veremiyorsa win 7 şimdiden bitmiştir gözümde.

Pederin verdiği laptopa vista kuruluydu 2 yıl boyunca vistayı formatlamadı adam şaştım kaldım vallaVe hala ilk günkü gibiAma Sadece bu +sı var.Bunun yerine 4 ayda bir ghostlayayım çok daha iyi

• win 7 yi bende denedim ama daha sonra vista home premiuma geri döndüm vista daha hızlı geldi nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Ben sorun olmadığı sürece bilgisayarı uyku konumuna getiriyorum.
    Böylece açılışı çok çok kısa oluyor.

Uyku konumunda iken 1 saatte ne kadar batarya tüketiyor bilgisayarınız eğer laptop'sa.
  • w7 iyi güzelde parmak izi okuyucumu çalıştıracak program bulamadım. bendeki omnipass programı uyumsuz olduğu için yüklemiyor. bende vistaya geri döndüm.
  • iolo uzayda mı yaşıyormuş. samsung NC10'da Atom 1.6 işlemcili 1. gb ram li entegre ekran kartlı küçücük makinede Win 7 ultimate RTM kullanıyorum Excel 2010 ile beraber.

Bu makineye Vista yüklesem doğru düzgün açılmaz bile.
  • 7 ye selam xp'ye devam. En az iki sene daha xp'deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 12 Ekim 2009; 18:58:15 >
  • Kesinlikle VİSTA kötü diyenler tarih öncesi bilgisayarları kullananlar.

Ben hep merak ederdim Yahu millet şu VİSTA da kötüleyecek ne buluyor ve ben niye son derece memnunum diye.Sonunda anladım.Ben vistayı daha YENİ BİLGİSAYAR TOPLADIKTAN SONRA İLK KURDUM.YANİ İMZAMDAKİ SİSTEM.DOLAYISIYLA XP VE VİSTA ARASINDA HIZ FARKI OLARAK ZERRE FARK ETMEDİ.ZATEN KURAR KURMAZ SİSTEM TEST YAPTIM DİREKT 5.9 PUAN ÇAKTI.3 SENE ÖNCE KURDUĞUM VİSTA HİçBİR FORMAT ATMADAN İLK GÜNKÜ GİBİ CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYOR . ABARTMIYORUM HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM.HİÇBİR GEREKSİNİM SÖYLEMEDEN VİSTA SORUNLU DİYENLERİN SAMİMİYETLERİ SORGULANMALI.

**** SONRA ANLADIM Kİ VİSTA KÖTÜ DİYENLER ASLINDA KENDİLERİ KÖTÜ.SON DERECE YAVAS HATTA 512 YADA 1 GB RAMLE VİSTAYI KURMUŞLAR YOK EFENDİM YAVAŞ MIŞ DİYE SAÇMA SAPAN FİKİRLER.ZATEN SENİN O SİSTEMİNE XP DEN BAŞKASI GİTMEZ.NEYİNE VİSTA KÖTÜLÜYORSUN.Sistemlerinin yavaş çalışmasını kendilerine yediremeyip işletim sistemi kötülemek MERTLİKMİ .

*** Kim ağzında sakız gibi aynı şeyi gevelesin dursun fark etmez benim şu aşağıdaki sistem vistadan en yüksek puanı alıyor ve yavaş diyeninde aklına şaşarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 12 Ekim 2009; 19:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

yani iolo demek istiyorki
    "win7 nin çıkmasıyla bize daha çok muhtaç olacaksınız..
    ince ayar olmadan win7 kullanılmaz"

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

7 ye selam xp'ye devam. En az iki sene daha xp'deyim

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: paTRon

bu win7 ler ne zaman notebooklarla birlikte kurulu gelir türkiyeye?
  • Bende yakın zamanda win7 (rtm7600 x86) ye gecmiş biri olarak gercekten olmuş bir işletim sistemi kullandıgıma inanıyorum. Bunu gördükten sonra xp ye dönmek zor. Vista da kullandım cok kötü degildi hatta microsoft un vista ya millenium muamelesi yapması hic hoşuma gitmedi. Xp yi zaten hepimiz biliyoruz ama win7 başka. iolo lolo halt etmiş system mechanic günleri 98 de kaldı..
  • Io-LOL Gülerim sadece bu habere.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.