Şimdi Ara

Ionia>Maradon'dan bir görüntü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok tuhaf gelen ve paylaşmak istedigim bir görüntüdür şuanda bu.. umarım şuanda usko nun durumunu merak ediyorsunuzdur..

1 kişi kaç karakter ile geziyor kendi gözlerinizle görebilirsiniz... :)

çok merak ediyorum. nasıl oynanır artık bu oyun?

biz 10m nin peşindeyken adamlar aşacak sanırım yada adam mı demeliydim....

göreceğiniz bu resim Ionia 2 maradondan bir görüntüdür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legitimu5__ -- 20 Şubat 2012; 22:12:30 >

• Bunlara tek kelim
    adAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legitimu5__

iyi akşamlar arkadaşlar.
    çok tuhaf gelen ve paylaşmak istedigim bir görüntüdür şuanda bu.. umarım şuanda usko nun durumunu merak ediyorsunuzdur..

All chate baktıgımda senin yazdıgın "444" mor yazılmıs durumda buda malum program kullandıgının gostergesi.
    Bu kadar char acan adamlarla aynı kefedesin yani benim icin.

• ben oyunu oynamıorum farkındaysan hacım lvl 35 o çar hea k0spla girdim malesef.. çünkü normal girince 48 saat ban yiyorum bana laf etmeden önce
    knight online nin sahibine bi ulaşalım derim masumlara ban atmasınlar k0spla girince bişi olmuyor. oyuna normal giremiorum yani anlatabildimmi.. oyunu da bıraktım cünkü 83 lvl 150 gb lik priestimle seeking açık maradonda pazar gezerken 9999 ban yedim :) ... ama o mor 444 yazısı için senden özür diliyorum :(
  • bu oyunda k0spla exp kasip 80 olanlar videoyu kurup k0spla exp kasanları ihbar ediyorlar.. böyle bir vatandaşlarımız var oyun içindeki herkesde bu genellemeye katıyorum bende senin gibi ronaldinho
  • normal launcher dan tpt yememen lazım sil tekrar yukle usko yu. ben sadece malum programı dogru bulmuyorum sizin tercihiniz sizin kararınız bir gün elbet banlanırsınız soylemedi demeyin.
  • 2008 dir clienti güncellememiştim sanırım ondan tpt yedim. 2. tpt dede süresiz oldu ne iş anlamadım çarımda 500 dolar harcama vardı 2009dan bu yana. ve ban yedigim sırada disc premium vardı çarda .. alalı 5gün olmuştu tiketa cevap bile gelmedi reis. o yüzden sorun manual oynayanlarda oluyo... elle oynayanlar k0sper muamelesi görüyor artık... k0spla girenler legal oynuyor muamelesi görüyor.. ( gm ler ince bence) buda üzücü tabi :\
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her server böyle oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

her server böyle oldu artık

Sanki girip baktı Pathos'a baktım bir şey yoktu da cidden acınılacak halde Knight.
  • Uzun süredir böyle server'lar , edanada'da aynı durum var
  • Gamefirst son dönemler oyunlarını kapatmakla meshur olan bi firma oldu ve para kazandıran oyunu yok aman dikkat edin kapanma ihtimali çok yüksek
    ama sırada rom var reklamı türkiye capında büyük bi şekilde yapıldı habertürk gaztesinde dagıltı falan ama su an online sayısı 50 bile değil knight online bitmedi gamefirst bitti olayın özü budur benim düşüncemle
  • övünmek gibi olmasında manesde yok bunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Orijinalden alıntı: Legitimu5__

iyi akşamlar arkadaşlar.

All chate baktıgımda senin yazdıgın "444" mor yazılmıs durumda buda malum program kullandıgının gostergesi.
    Bu kadar char acan adamlarla aynı kefedesin yani benim icin.

+1

• işte benim aldığım SS'ler
    o shellerin hepsi +11 dupe olabilir mi ?

• pfff bu ne la :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

işte benim aldığım SS'ler
    o shellerin hepsi +11 dupe olabilir mi ?

İkinci resim doğruysa söylenecek laf yok bu oyun bitmiş.

• kopsu olan warder 1e gelsin beyler
  • Sonuna kadar Sexyko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Sonuna kadar Sexyko

Ordada joblar eşit değil , warrior assas karşısında çok ezik kalmış . Pvpnin yaptığı en büyük mantık hatası +8 shell set verdiği assasın karşısına +8 paperli pri koyuyor paper'ların en az +9 olması lazım . Kısaca vsde warrior - priest'in hiç şansı olmuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Sonuna kadar Sexyko

Ordada joblar eşit değil , warrior assas karşısında çok ezik kalmış . Pvpnin yaptığı en büyük mantık hatası +8 shell set verdiği assasın karşısına +8 paperli pri koyuyor paper'ların en az +9 olması lazım . Kısaca vsde warrior - priest'in hiç şansı olmuyor .

suana kadar izlediğim warrior asas vslerinde hep az bir can kalıyor keyifli geçiyor yani asas warrior vsleri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.