Şimdi Ara

Ioniada Bu kadarınada pes >> GOLDBAR ( Harbiden OHA !! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ioniada Bu kadarınada pes >> GOLDBAR ( Harbiden OHA !! )

Ioniada Bu kadarınada pes >> GOLDBAR ( Harbiden OHA !! )

Arkadaşlar Yorum Bile Yapmıyorum

• normal bi kaç sitede 50 gb satıyorlar tanesi 30 tlden düşürmüştür bi yerlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

normal bi kaç sitede 50 gb satıyorlar tanesi 30 tlden düşürmüştür bi yerlerden

K2 den almışlardır 50 gb nasıl oluyor daha dün 11 de açıldı server.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

normal bi kaç sitede 50 gb satıyorlar tanesi 30 tlden düşürmüştür bi yerlerden

K2 den almışlardır 50 gb nasıl oluyor daha dün 11 de açıldı server.

çinlileri göz ardı etmeyelim adamlar bütün serverlarda para çıkan bütün yaratıklara koxp kurmuş..
  • dahada bu serverde kasanlar vardır heralde. yarın obürgün +7 shell +8 cleaver basarlr sonrada +8 shell
  • Bizim burda 48 Tl'ye var
  • Siz olayı anlamadınız G-o.-l.d- B-a.r. şuan sundrieste SATILMIYOR sundrieste satılmayan item nasıl playerda oluyor buna pes

(son oynadığımda G-o.-l.d- B-a.r. sundrıeste yoktu eğer şu an varsa üstteki yazı geçersizdir)

Edit:G-o.-l.d- B-a.r. yazamadım ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 24 Nisan 2009; 16:15:30 >
  • yav illa sundrieste diye bişe yok gemlerde gb çıkıyo ordan çıkmıştır adamalar başka nerden alacak bilmeden iftira atmayın
  • Dupe çıkmış kesin gb fiyatlarına bakın 5 Lira ^.^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 24 Nisan 2009; 16:46:22 >
  • bdw çıkışı abbsy gemden düşürdü diye biliyorum
  • Bu adam (AxiKaaN) cafeci program ile gb yapıp satıyolarmış. Logostada 81 lvl human asası var +55 char toplayıp programla gb yapıyolar.Bana kendisi söylemişti.
  • Ben oynu oynarken(2 yıl oldu) bi kanatlı aslan tipli hayvandan düşüyordu sanırım go.ld b.ar manticore mi neydi unuttum çok oldu
    Yeni serverınız hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.