Şimdi Ara

İoption İkili Opsiyon Hakkında Bilgileriniz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İoption İkili Opsiyon Vadeli İşlemler Borsası Yatırım Platformu'na girmek istiyorum. Bu işe giren tecrübe edinmiş kişiler var mı aramızda ? İnternet camiasında çok paralar kaybettiğim için eskisi gibi her bulduğum işe atılmıyorum. İyi araştırıp bu işe öyle girmek istiyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Saygılar Sevgiler...

• ilgilenen yok mu ?
  • Arkadaşlar bunlara inanmayın kazanma imkanınız neredeyse %5 ten az. Sebebini örnek olarak vermek gerekirse;

EURUSD paritesi 1,3000'da iken çıkacak diye aldınız ve 100$ yatırdınız. 1 dk. sonra pozisyonunuz kapanacak. Önümüzde 3 senaryo var.

1-EURUSD 1,3000 seviyesinin altında mesela 1,2999 değerinde kaldı ve paranızın hepsini kaybedersiniz.
    2-EURUSD 1,3500 seviyesine geldi ve paranız 100$'dan 180$'a çıkartırsınız.
    3-EURUSD 1,3001 seviyesinde kapandı. Siz çıkacak dediniz ve çıktı kazanmanız lazım ama duuur öyle kazanç olur mu derler? Bir kanal yapmışlardır bu kanal mesela 1,3000'ten aldığınız için kaybetmeye yakın olan 1,3000 seviyesi ile kazanmaya uzak olan 1,3400 arasında olur. Bu seviyede arasında kalırsa paranızı aynen size iade eder yani 100$ yatırıp 100$ alırsınız. Bol risk sıfır kazanç elde edersiniz.

İkili opsiyon piyasalarını anlatırken hep 1 ve 2.senaryoların olabileceği anlatılıyor ama kimse 3.senaryodan bahsetmez.Çünkü ya kaybedeceksin yada kazanamayacağın bir sistem.

Arkadaşlar yıllardır bu piyasadayım ve inanın bu kadar kısa sürede hiçbir parite %95 ihtimalle bu kadar sert bir hareket yapamaz yani en iyimser tabirle hep 3.senaryo olur.

2.senaryo oldu kazandınız ve paranız 100$'dan 180$'a çıktı bu imkansız bişey ama hadi üstüne bir kez daha kazandınız ve 180$'nız oldu 324$ oldu. Üçüncü yapacağınız işleminizde mutlaka ve mutlaka paranızın hepsini kaybedersiniz yada 3.senaryo içinde dönüp durarak paranızın hepsini kaybetme süresini biraz uzatırsınız.

Yani sonuç itibariyle paranızın %100'nü kaybedersiniz. En basit ifadeyle 100 kişi aman ne olacak 100$ değil mi bir şansımı deneyeyim diye girdiğiniz düşünürsek firma 100x100$=10.000$ kazanır ve hiçbir şey yapmadan kazanmış olacaktır.

Para bu kadar kolay kazanılmıyor lütfen dikkat edelim arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• en güvenli Forex limanları bence SPK inceliyor çünkü. 1 aydan fazla Forex teyim az riskle az kazanç az kayıp yöntemii ile gidiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.