Şimdi Ara

İOS 10.3.1 Pil Performansı... İphone 7 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya da yazdım ama arkadaşlar pek inanamadılar. Okuduğum kadarı ile performansın kötü olduğu söyleniyor. Dün temiz kurulum yapıp yazılımı yükledim. Bugün aldığım sonuç buydu. Nacizhane görüşlerinizi ve deneyimlerinizi iletir misiniz lütfen
    İOS 10.3.1 Pil Performansı... İphone 7 32 GBİOS 10.3.1 Pil Performansı... İphone 7 32 GB

• Ben inandım çok güzel bence 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde bir sıkıntı yok gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yüklendiğinde bende hiç beğenmemiştim ama aradan zaman geçince pil performansı gayet iyi gitmeye başladı .

ip7 32gb
  • görüş ve dileklerimizi derken, seni tebrik edip kendini mutlu bir iphone kullanıcısı falan mı görmek istiyosun, nedir yani bu iphone'da başkalarından yüksek ekran süresi alma çabası içerisinde olmak, altı üstü telefon kullanıyorsunuz ya, böyle ucuz şeylerle mutlu olmak gerçekten vahim.. saygılar.
  • Yüklemeye zaman bulamadım henüz yüklersem bakarım duruma.

• bulunduğun ilçeye elektrikmi sağladın mübarek bu ne kötü performans

iphone se ile daha iyisini alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    İPhone 7 32 Gb Pil 100 TR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu performans gerçekse iyi de, gerçek değerler değil. Kullandığın swarm uygulaması sürekli arkaplanda kullanım süresi dolduruyor. Kullanım olarak görünüyor ama şarj falan harcamıyor. Eğer sen 7 saat telefonun ekranını açık tutsan şarjın %5 falandı muhtemelen. Ben Plus ile arkaplan süresiz yani tamamen ekran süresi olarak 9-10 saat alabiliyorum. Sen %43 de çekmişsin ss yi. Ben %43 iken yaklaşık 6 saat kullanım alıyorum 7 plus ile. Yani süren gerçekçi değil, bunun sebebi de muhtemelen swarmın arka plan süresi. en az 2 saat çalışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Bu performans gerçekse iyi de, gerçek değerler değil. Kullandığın swarm uygulaması sürekli arkaplanda kullanım süresi dolduruyor. Kullanım olarak görünüyor ama şarj falan harcamıyor. Eğer sen 7 saat telefonun ekranını açık tutsan şarjın %5 falandı muhtemelen. Ben Plus ile arkaplan süresiz yani tamamen ekran süresi olarak 9-10 saat alabiliyorum. Sen %43 de çekmişsin ss yi. Ben %43 iken yaklaşık 6 saat kullanım alıyorum 7 plus ile. Yani süren gerçekçi değil, bunun sebebi de muhtemelen swarmın arka plan süresi. en az 2 saat çalışmış

biraz önce %3 şarjla şarja taktım... Kullanım süresi tam 10 saatti :)
  • bende 6s var henüz güncellemedim. şarj okadar iyi gidiyorsa güncelleyim suan 9,3 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcnr

quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Bu performans gerçekse iyi de, gerçek değerler değil. Kullandığın swarm uygulaması sürekli arkaplanda kullanım süresi dolduruyor. Kullanım olarak görünüyor ama şarj falan harcamıyor. Eğer sen 7 saat telefonun ekranını açık tutsan şarjın %5 falandı muhtemelen. Ben Plus ile arkaplan süresiz yani tamamen ekran süresi olarak 9-10 saat alabiliyorum. Sen %43 de çekmişsin ss yi. Ben %43 iken yaklaşık 6 saat kullanım alıyorum 7 plus ile. Yani süren gerçekçi değil, bunun sebebi de muhtemelen swarmın arka plan süresi. en az 2 saat çalışmış

biraz önce %3 şarjla şarja taktım... Kullanım süresi tam 10 saatti :)

Benim de arkaplanımda şarjı nerdeyse hiç yemeden 5 saat çalışan uygulamam olsa ben de Plus ile 15 saat kullanım alırım hocam 😊 Anlatmak istediğimi anlamadınız sanırım tam olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.