Şimdi Ara

iOS 11 den 8.4 veya 9.3 e downgrade yapmak mümkün müdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru başlıkta yazıldığı gibi mümkün mü ve iphone 6 için performans/batarya açısından en iyi sürümü hangisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef. iPhone 6 iOS 8 ile çıkmıştı, muhtemelen en iyi performansı o verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekala hocam ios 8.4 sürümü internetten indirsek, cihaz kurtarma modundayken itunesdan dosya seçip yükleyemez miyiz istediğimiz sürümü

• Benim de merak ettiğim bir konu. İos 9.3.5 yada 8.4 e dönmek istiyorum 10 çok kasıyor. Bir arkadaş jailbreak yapınca downgrade mümkün oluyor dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Şöyle ki, Apple eski sürümlerin imzalarını kapatır her zaman. Yani downgrade imkansız. Şimdi Prometheus diye bir araç çıktı diye biliyorum, eski sürüme dönmeye yarıyor. Tabii bu sadece, eğer elinizde cihazın eski sürümünün .shsh kaydı var ise oluyor.

• Gfbmaxs kullanıcısına yanıt
    Öyle her istediğinde kafanın estiği sürüme dönme olayı yook apple izin verir mi

Apple bir sürümü imzalamayı bıraktığı zaman mevcut sürümden o sürüme dönmek gibi bir ihtimal söz konusu değil.Tek yolu birilerinin açıklar bulup bunlar üzerinden bir downgrade aracı yayımlaması ve tabiki önceden alınmış shsh kaydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.