Şimdi Ara

iOS 12 YE GÜNCELLEME YAPAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yaklaşık olarak öğlenden beridir telefonumu iOS 12 ye upgrade yapmaya çalışıyorum. Ama belli bir süre sonra indirme duruyor. 250 mb civarı dosya indirdikten sonra hala indiriyor göstermesine rağmen indirmeye devam etmiyor. 4 kere falan sildim tekrar başlattım her seferinde 250 mb dosya indiriyor sonra duruyor. Telefonumda 5gb boş yer var internetim fiber 25mbps akk dolu şuan ama akk dolu olsada hızım 16 mbps ye düşüyor hız testide yaptım 16mbps çıkıyor. Defalarca internete relog attım telefonu kapatıp açtım hard reset yaptım değişen bişey yok hala aynı yerde durup devam etmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ipsw ile güncelleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    bilgisayarım yok malesef başka bir çözümü yokmudur bunun

• erayakcay E kullanıcısına yanıt
    Yapılması/denenmesi gereken her şeyi zaten siz yapmışsınız. Aklıma başka bir tavsiye gelmiyor. Üzgünüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    yinede teşekkür ederim bu arada iOS 10 a ve iOS 11 e güncellerken herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ilk defa böyle birşey başıma geliyor jb falanda yapmadım hiç neyden kaynaklı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: erayakcay

yinede teşekkür ederim bu arada iOS 10 a ve iOS 11 e güncellerken herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ilk defa böyle birşey başıma geliyor jb falanda yapmadım hiç neyden kaynaklı acaba
    aynı sıkıntu pc den itunes te var bende..2 gündür tam indirip bağlantı hatası veriyor.şimdi direk telefondan indiriyorum bakalım nolucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

aynı sıkıntu pc den itunes te var bende..2 gündür tam indirip bağlantı hatası veriyor.şimdi direk telefondan indiriyorum bakalım nolucak

Alıntıları Göster
    Hangi hatayı veriyor?Bende de aynı sorun vardı.6 saat uğraştım sonunda telefon üzerinden yükleyebildim.
    Aldığım hata buydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Hangi hatayı veriyor?Bende de aynı sorun vardı.6 saat uğraştım sonunda telefon üzerinden yükleyebildim.
    Aldığım hata buydu.

Alıntıları Göster
    aynı hata:2 gündür uğraşıyorum tam yüklüyor..sonra bu hatayı veriyor.başlarda sıkıntı olmuştıur diye tekrar denedim.hep anı hatayı verdi.şimdi benbde telden yüklüyorum

• Aynısını bende yaşadım wifi zayıftır falan diye düşünmüştüm ama demekki farklı bi sorun var. Bendede indirirken 12 dakika kaldı ya da 8 dakika kaldı şeklinde gösteriyodu ve o şeklide iniyomuş gibi kalıyodu.

teli kapatıp açmadanda yeniden yükleme yapamiyodum.

5. denemede falan artık kendi haline bıraktım, bi baktım 2 saat falan içinde kendi kendine yüklemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.