Şimdi Ara

iOS 13 bu akşam yayınlanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
11.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafa yormanıza gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Neden değmesin anlamıyorum. Adamlar yüzlerce kişiyle aylarca çalışıp işletim sistemi güncelliyorlar siz neden hala eski versiyonda kalıyorsunuz. Geçin tabi.

• Android kullananlar güncelleme beklemekten sinirileniyor ios kullanan bu gibi cahillerde güncellemeyi yükleyim mi diye soruyor. Ne garip bir milletimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s plus kullanıcısı olarak ios 13 ü yüklemeyi bekliyorum. 6s ile aynı yılda çıkan galaxy s6 ve sonraki yıl çıkan s7 android 8 de kaldı.

• Apple Arcade geliyor
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    İlk İphone4 aldıgım zaram , güncelleme geldiğinde , bekleyip , yorumlara göre yükleme yapıyordum. Sonra 2015 de Abd eyken (5S in vardı ) oradaki iphone kullananların , versiyon işinin umurlarında olmadıgını farkettim. Hepsi otomatik yüklemeye almıs, yeni gelen güncellemelerin farkında bile değiller. Apple stora Mt ile görüşürken, ben bekliyorum güncellemek için dediğimde adam bana garip garip bakmıştı. Bizim ekibimiz bu cihazlar için en iyisini yapmak için çalısıyorlar ve biz sizler için en iyisini sunmaya çabalıyoruz, sizde beklemeden güncelleyin demişti. Bende gercekten o günden beri bakmıyorum. Sadede 11 den 12 ye ye bu gece 13 e geçişlerde araştırıyorum. Bu bu gece heme eşimin XS max hemde kendi 8 imi güncellerim.

android kullanalar için diyeceğim ise , kendi işletim sistemine bakınız , kendi sisteminizle ugrasınız. Bırakın IOS i , hayat bunların kavgasını yapmak için cok kısa :)) keyif alın

• S6 android 7 de kaldı. Güvenlik güncellemelerini bile almıyor.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    3. yılın sonunda oda kesiliyor.

• 2014 yılından beri güncelleme aldım, 6+ sahibi olarak çok memnunum. Hangi android telefon 5 yıl güncelleme alıyor?

• luckystar kullanıcısına yanıt
    Araştıracak bir şey yok aslında. Son sürüm her zaman için Apple'ın en stabil sürümüdür. Bakmadan güncelleyebilirsin ama ben seviyorum araştırmayı, Apple Arcade benim için en önemli yenilik şu an.
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Xiaomi... Miui işletim sistemi neredeyse 5 yıl boyunca güncelleniyor ;)

• Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Varsayılan uygulamalar (apple cüzdan vs.) için geçerli bu durum bence. Yoksa adam gidip de 3 GB’lik fotoğraf düzenleme programını 1.5’a indirmeyecek...

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Lansmanda tanıtım yaparlarken App Store üzerinde yoğun çalışma olduğunu söylemişlerdi. Yani tüm uygulamaları kapsayan bir durum olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden ios13 bugün. 13.1 30 eylülde çıkartıyorlar. daha önceki ana güncelleme dönemlerinde böyle ikinci sürüm tarihini vermiyorlardı sanki, ben öyle hatırlıyorum. bu sene neden böyle oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 19 Eylül 2019; 16:50:52 >
  • Yazılım için beklesem mi , yeni telefon çıkınca beklesem mi diyen insanlardan nefret ediyorum , sanki dünyanın en büyük sorunu da bu kadar büyütülüyor , güncellendiniz bitti bu kadar .

• o değilde karanlık mode neden bu kadar gecikti diye soran yokmu ya karanlık mode seven biri olarak neden en son apple yapar neyi bekliyordu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmert75

Neden değmesin anlamıyorum. Adamlar yüzlerce kişiyle aylarca çalışıp işletim sistemi güncelliyorlar siz neden hala eski versiyonda kalıyorsunuz. Geçin tabi.
    zamanla telefonun güncellemelerle yavaşlatılma korkusundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

2014 yılından beri güncelleme aldım, 6+ sahibi olarak çok memnunum. Hangi android telefon 5 yıl güncelleme alıyor?
    Aynen öyle.

Çok az firma ürettiği cihazın yazılımsal desteğini 5 sene vermeyi sürdürür. Kim ne derse desin, gidip de 2 sene sonra desteğini kesileceğini bildiğim Android cihazlara akıtılan paraya acıyorum. 11,000 TL verip Note 10+ alacağım ve 2 sene sonra dolaptaki çekmece gözüne girecek... Cidden verilen paraya yazık.

Bütün ürünler pahalı. Apple en azından iyisini sunuyor.

• Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.