Şimdi Ara

İOS 13 Yedeklemesini İOS 12 Yüklenebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İOS 13 beta sürümünü yükledim ama yedeklemsini almadım İOS 13 deyken yedeklemsini aldım şimdi tekrar İOS 12 yüklüycem 13 den aldığım yedeklemeyi İOS 12 yükleyebilir miyim?

• Hayır olmaz sadece aynı sürüm versiyonundaki yedekler geri yüklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yapabileceğim bir şey var mı farklı bi yol sadece fotoğrafları mı alabilirim yedekleme olarak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış bilgi

Yedek dosyasının konumuna gidin (Itunes ise internetten nerede olduğuna bakabilirsiniz) yedek dosyasının en altında Info dosyasını metin belgesi ile açın ve içinden <string>VERSİYON NUMARASI</string> komutunu bulun örnek olarak <string>12.3.1</string> ve bu versiyon numarasını yüklemek istediğiniz versiyon ile değiştirin mesela ben IOS 13 yedeğimi 12.3.1 için 13 ü 12.3.1 yaptım.
    Ardından dosyayı normal olarak kaydedip çıkın ve artık yedeğinizi daha eski bir versiyona kurabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim deneyecem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her şey sorunsuzca geliyor mu hocam öyle kesin bilgi mi

Eğer kesinse bende teşekkür ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben IOS 13 yedeklemesini 12 ye kurdum mesela ios 13 de kestirmeler otomatik geliyor ve yedekleniyor e doğal olarak eğer siz ıos 12 ye kestirmeler uygulamasını yüklemediyseniz yedekteki kestirmeler yüklenmiyor.
    Onun dışında rehber , ayarlar , kişiler , fotoğraflar , mesajlar vb. hepsi geliyor bizzat kendim yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.