Şimdi Ara

iOS 14, LinkedIn uygulamasının da panoya eriştiğini ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikle birlikte iOS 14 işletim sistemini tanıtmıştı. iOS 14'ün en dikkat çeken özelliklerinden biri de, panoya erişen uygulamaları anında bildirim olarak göstermesi ve bu özellik birçok uygulamayı ifşa edecek gibi duruyor.

Ayrıca Bkz.iOS 14, TikTok'un sık sık panoya eriştiğini ortaya çıkardı

LinkedIn'e göre içerik eşleştirmesi yapılıyor

Geçtiğimiz hafta iOS 14, TikTok uygulamasının sık sık panoya erişerek verileri kopyaladığını ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise LinkedIn uygulamasının aynı şeyi yaptığı belirtiliyor. Bir geliştirici, iPad Pro kullanırken, LinkedIn uygulamasının MacBook Pro'dan pano içeriğini kopyaladığını gösteren bir video paylaştı.

Bu gelişmenin ardından ise LinkedIn Mühendislik Başkan Yardımcısı Erran Berger, uygulamanın pano içeriğini kaydetmediğini veya başka bir sunucuya göndermediğini attığı bir tweet ile açıkladı ve bu duruma, pano içeriği ile metin kutusundaki içeriğin eşleştirilmesi için kullanılan bir kodun neden olduğunu belirtti. Her ne kadar şirketlerin bu tür "ifşalanmaları" bir hataya bağlamaları klasik olsa da, kullanıcıların kafasında bir soru işareti olarak kaldığı kesin.

• Yani Apple iyi mi oldu şimdi?

• *mic drop*
    iOS 14, LinkedIn uygulamasının da panoya eriştiğini ortaya çıkardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en müthiş, muhteşem, süper, kusursuz, güvenli, bilgileri asla ama asla paylaşmayan çünkü paylaşınca kullanıcılarının küstüğü bir marka. Ne arasan var hey yavrum markaya bak.

• Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    En azından Çin'li markalar gibi ÇİN hÜKÜMETİ İÇİN BİLEREK AÇIK KAPI BIRAKMIYORLAR ;)

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Fanboylugun alemi yok. Ben Android'e bir şey demedim iPhone'a da bir şey demedim. Ben burda Apple'in büyük laflarını eleştiriyirum

• Şimdiye kadar kişisel bilgileri alan almıştır bu saatten sonra ios 14 yüklemek sadece arta kalanları korumaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Fanboylugun alemi yok. Ben Android'e bir şey demedim iPhone'a da bir şey demedim. Ben burda Apple'in büyük laflarını eleştiriyirum

Aferin sana

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Ortaokullunun kim olduğu gayet belli bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.