Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
181
Favori
774.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İOS 16 beta 7 öncesi sürüm yüklemek yanlış bir hareket olacaktır .İOS 15 devam edin …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Developerlar bile ilk betayı yüklemiyor siz bir de ana cihaza yüklemişsiniz iPhone 14 ailesi işin içine girmeden beta yüklemeyin bence.

• aria26 kullanıcısına yanıt
    6s in ios 16 almayacığını öğrendikten sonra bugün iphone 12 aldım. İlk iş denemek için ios 16 yı kurdum cihaz aşırı ısınıyordu ve pil çok hızlı tükeniyordu. Ayrıca telefonu yan döndürünce face id ile kilit açma bende çalışmadı. İos 15 e geri dönüp 6s yedeğiyle cihazı kurup kullanmaya başladım.

• face id'nin yan tutunca çalışması özelliği sadece iphone 13 modellerine özgü.

12 bile üvey evlat muamelesi görüyorsa ben daha ne diyeyim 💀💀💀

• İlk çıktığı saatten beri kullanıyorum. Bazı bug lar tabiki var ancak çok hayati bir bug a ben rastlamadım. Genelde görsel animasyon bazlı vs.

İşim gereği günde asgari 150+ arama alıyorum. Telefonumun kapalı olduğunu da kimse söylemedi.

Ekran sürem hala 10 saat.

Cihaz 13 pro max.

• Arkadaslar bir video gördüm. Portre fotograflarda galerideyken ustune bastigimizda fotografi kopyaliyor ve sadece portrede olan objeyi aliyor arka plani almiyor. Deneyebilecek var mi?

• Sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca portre fotoğraf olmasına gerek yok. Daha önceden başka telefonlar ile çekilmiş ve galerimde bulunan her türlü resimde kişileri alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 8 Haziran 2022; 23:47:45 >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iPados ile 256gb üstü tabletler (sanırım yalnızca M1) depolama birimini ram olarak ekstra kullanabilme özelliği eklenmiş. Depolamadan ayırdığı bölüm ile çalışan uygulamarı yöneticek.

Link bulursam atıcam güzel bir özellik

• Yıllardır ana cihazıma iOS sürümlerini public betalar çıkınca yüklerim. Developer değilseniz neden bu kadar developer sürümlerini denemek için zorluyorsunuz ki. Maksimum bir ay bekleyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

OLED, sabit yenileme hızı olan hatta LCD olan iPhone'lara bile gelebilir fakat önemli olan pili daha az etkilemesi. Bu yüzden 1 Hz'e inen OLED ekranda diğerlerine göre tolere edilebilir bir durum oluyor.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

bir konu hakkında bilgisi olmadan biliyormuş gibi konuşmak yanlıştır. lcd olan ekranlara falan gelemez bu özellik, lcd ekranlarda piksellerin bölgesel açılıp kapanması gibi bir durum yoktur yapısı gereği, ekran tamamen açılıp kapanır. lcd ekranlarda siyahların tamamen siyah olmaması bu yüzdendir, asla oled ekranlar kadar keskin siyahlar elde edemezsiniz. mini-led ve oled ekranlarda ise pikseller bölgesel açılıp kapanabilir, bu yüzden sadece bu ekranlar always on display özelliğine uygundur. yanlış biliyorsunuz bari insanları yanlış bilgilendirmeyin, araştırın.

Pikseller kapanıyor diye bir şey demedim ki. Ekran tamamen açık şekilde LCD'lerde de AOD oluyor, tabii bataryayı daha fazla kullanmış oluyor.

Her şeyi siz biliyorsunuz ona da bir itirazım yok (:

lcd ekrana bu özellik gelirse pil tüketimi ekran açıkken olduğuyla aynı olur, onun yerine ekranı açmak daha mantıklı dolayısıyla bir anlamı olmaz. ben şu ana kadar özellikle xiaomi'nin lcd telefonlarında hiç görmedim aod, başka markaların da pek tercih ettiğini sanmıyorum. ben 13 pro kullanıyorum, 13 pro bile almayacak bu özelliği sadece 14 pro'lara özgü olacak.

• Şöyle bir bildirim olayı varmış güzel olmuş

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Ben zaten pil tüketimi konusunda değinmek istemiştim. LCD'li telefonlarda sunan üreticiler de vardı. OLED'li iPhone X'uma gelse bile ilk kapatacağım özelliklerden olur zaten batarya kendine zar zor yetiyor. iPhone 13 Pro'lara belki bir istisna yapılabilir 10 Hz'ye inebildikleri için. İsteseler 1 Hz'ye de indirebilirler yazılım ile kısıtlamışlardır büyük ihtimal. Veya iPhone 14 Pro'ların çıkışıyla iPhone 13 Pro'lara da eş zamanlı getirebilirler, iOS 16.1+ özelliği de olabilir. Fakat diğer iPhone'lara gelmesinin pek anlamı yok bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 9 Haziran 2022; 15:29:40 >
  • İOS 16 beta sürümü,garip GUI hataları barındırıyor.

Benimde anlatmak istediğim şey buydu yoksa kullandığım iP11 de AoD beklemiyorum.

• Bluetoothu açıp airpods 2’yi kutudan çıkarıp bağlıyorum. Bazen mikrofon çalışmıyor ; aramada, ses kaydında…
    Kardeşim kendi iphoneuna bağlamıştı 1 hafta önce. Bunla mı alakalı bilen var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.