Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
181
Favori
774.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Aslında X'i değiştirmem için çok bir sebep yok. İşimi görüyor fazlasıyla ve çok hızlı. Ancak bir fırsat çıkarsa önüme XS ile değiştirebilirim. 10. yıla özel çıktığından saklamak istiyorum aslında. Belki 10 sene sonra iyi para edecek özel üretim ilk iPhone olduğu için.  1. nesil iPhone gibi birkaç sene sonra koleksiyonluk değerli bir telefon olacaktır sanırım.

• 14 ailesi tanıtılınca 13 Pro ve Pro Max’in üretimi sona erecek. Apple yeni modellerini çıkardığında bir önceki senenin Pro ve Pro Max modellerinin üretimine son veriyor ve Apple Store’dan satışını kaldırıyor. 12 mini’yi bilmiyorum ama 12 devam edecektir. 11’in sona ereceğini düşünüyorum ben.

• Ben yıl itibarıyla sona erdirirler diye düşünüyorum ama sizin belirttiğiniz hususlar da doğru. iPhone 11 müthiş bir satış başarısı yakaladı tüm dünyada.

Şu anda ABD’de iPhone 11 500 dolardan başlıyor. iPhone 12 mini 600, iPhone 12 ise 700 dolardan başlıyor. Apple 11’in üretimine son verip 12 mini ve 12’yi 100 dolar aşağı çeker belki.

• 14 mini gelmeyeceği söyleniyor keşke gelse. 5-10 sene sora alırdım…

• Milyonlarca üretilen bir ürünün iyi para etmesi çok zor. Birinci nesil iPhone en az üretilen ve ilk iPhone olduğu için değeri her zaman farklı olacak.

XS'te seneye özelliklerden mahrum bırakılır büyük ihtimal. Her iPhone bu kaderi yaşayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Mini gelmeyecekse bu iyi haberdir. Cunku Yeni SE 14 Mini olacak demektir.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yeni Se’yi bence en erken 3 yıl sonra görebiliriz

• 13 Pro Max için beta 1’e geçiyorum bugün

• DFU mode ile ios 16 betadan ios 15.5 e döndüm. Telefon komple sıfırlanmasına rağmen e-sim olduğu yerde duruyordu. Hiçbir şekilde yeniden tanımlama gibi birşey istemedi.

Geçtiğimiz günlerde bu tarz bir konu geçmişti bilgi olarak vermek istedim.

• fat304h kullanıcısına yanıt

Bu sürüm daha geliştirici beta. Yani çok erken bir sürüm. İndirmek isterseniz ios 16 beta profile diye google a yazarak geliştirici profili ile indirebilirsiniz.

Son kullanıcıya açılması için daha aylar var.

• fat304h kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni başladıysanız betalara bulaşmayın. 15.5 te kalın seneye bu zamananlar 16.5 e geçersiniz direk.

• 14 serisinin çıkışıyla 12/13 serilerinin fiyatı 100 dolar ucuzlayacağı için fiyat olarak SE'ye yakın oluyorlar. 500 dolara iPhone 12 Mini almak varken 429 dolara(eğer ucuzlamazsa) iPhone SE almanın zaten pek mantığı kalmıyor.

Yeni SE'nin gelip gelmeyeceğinin garantisi yok ki gelirse de iPhone 11 kasasında olacaktır büyük ihtimal, LCD ekran olduğundan dolayı. Keşke 14 Mini'de gelseydi bu yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt

o muhabbeti en son ben açmıştım, Turkcell bayi görevlisi silinir demişti

peki sizin hat hangi operatöre ait?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

o muhabbeti en son ben açmıştım, Turkcell bayi görevlisi silinir demişti

peki sizin hat hangi operatöre ait?

Turkcell. Daha öncesinde Turkcell bayisine sordum silinmez ve bir sorun olsa da eski qr kullanabilirsiniz dedi.

Apple I da aradım öncesinde silinmez dediler. Operatör ile alakalı değil bu. iPhone özelliği.

Yedek yüklediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AeternusLux

Yedek yüklediniz mi?
    Telefon açılır açılmaz hoş geldinizden sonda LTE simgesi vardı. Özellikle elle silmedikce e sim silinmiyor.

Apple usa forumlarına baktım.

Telefon satarken büyüm sıkıntı. Dfu+ manuel silme yapmak lazım demek ki.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.