Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
183
Favori
774.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    14 aylık cihaz .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ios 16.6.1’e yükseltme şansım vae mı?

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    İmzalar kapandı hocam yok .

• 14 pro max kullaniyorum 16.6.1 kullaniyordum 17.1 gecis yaptim daha akici geldi sanki bana

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Tamam hocam ben 16.6’da kalayım o zaman

• Arkadaşlar 13 mini 512 lik var bende , arkadaşım gördü çok beğendi , alayım ben bunu muhabbeti yapıyor . İkinci eli ne kadar eder , pil sağlığı yüzde 87 gece mavisi telefon 10 ay daha garantisi var ve sorunsuz . Sıfır gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 27 Ekim 2023; 9:58:19 >
  • 16.7.2 çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.7.2 yi sakın yüklemeyin çıktığında kararlı sürüm diye yüklemiştim şarj çok hızlı bitmeye başladı geri dönülmüyor da mecbur 17 ye geçeceğim düzgün sürüm gelince kullandığım cihaz iPhone 14

• İphone Se 2020 kullanıyorum. İos 13.6 sürümünde. İos 16.6.1 sürümünü yükleyebilir miyim bilgisayardan iTunes dan veya ipsw den indirip ? Alt sürümden üst sürüme geçeceğim için Apple imzası geçerli olur mu ?

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, i13 cihazimda iOS 16.1.2 kullaniyorum suan icin bu surumden memnunum. Watch SE saatimi esime verecegim bu nedenle Watch 9 alma planim var. 16.1.2 ile Watch 9'u kurulum yapamam diye tahmin ediyorum. Benim sorum su sekilde, sizce 17.1'e gecersem 16.1.2'yi cok arar miyim?

Onceligim sarj performansi ve telefonun yavaslamamasi, diger iyilestirme ya da aksakliklar bu ikisinden sonra geliyor benim icin.

Sizce 16.1.2 ile 17.1 kiyaslama yapinca sarj hizli tukenmesi ve yavaslama konusunda uzer mi beni?

Tesekkurler.

• LittleTalk kullanıcısına yanıt
    İOS 16.6.1 sürümü için imzalar kapalı ve geçiş yapamazsınız .. .

• break. kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüşümü belirteyim. . .

Şuan için IOS 17.1 geçiş tavsiye etmem.IOS 16.1.2 çok stabil ve sorunsuz sürüm.IOS 17 emekleme aşamasında. Net şunu derseniz 16.1.2 mi 17.1 daha stabil ve pil performanslı ,tabikide 16.1.2 derim.IOS 17 geçiş için 17.1 uygun bir sürüm değil.17.3 gibi sürüm oturma adımına geçer . . .

Cihazı kullan kişi sürüm yükseltme veya aynı sürümde kalmayı kendi belirler. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2023; 15:35:28 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

1 haftadır işin içinden çıkamadığım bir problem var.

Whatsapp açtığım zaman ses açma/kısma tuşları çalışmıyor.

AirPods müzik dinlerken kısamıyorum. Whatsaptan ana ekrana döndükten sonra ses işlevi çalışıyor sanki denetimli erişim varmış gibi.

Aynı şekilde whatsapp açıkken telefonu güç tuşuyla kapattığım zaman yine ses tuşları kilit ekranında çalışmıyor çünkü kilidi açınca karşıma whatsapp açılıyor.

Var mı bunun çözümü aşırı sinir bozucu olmaya başladı. Birileri bişey sorarken sesini kısıp Airpods şeffaf modunda olduğu için cevap verebiliyordum artık kulaklığımı çıkarmak zorunda kalıyorum.

• laistragon_ L kullanıcısına yanıt

İphone 13 pro kullanıyorum.Allah belasını versin 6.1 deb 16.7 yaptım.Sonra 16.7.1 yaptım batarya 2 tık düştü.16.7.2 yaptım.Telefon iflas etti batarya iflas etti.Geçmeyin çare yok 17.1 geçtim.Geri dönüşte yok.Sürünmeye devam batarya çöp oldu.:((((((

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Yawww kardeş cihazı ayarlarfan fabrika ayarlarına sıfırla yeniden kurulum yap düzelir.Dfu değil ayarlardan.

• Cankal_ kullanıcısına yanıt
    Adamlar 500 mblık yazılımla neredeyse sorunsuz çalışan cihazları mahvettiler. 16.6.1 çok daha iyi sürümdü ne zaman 16.7 ve sonrasına geçtim o günden sonra mahvoldu pil ömrü. Sanki 120hz ekran varmış gibi çok hızlı bitmeye başladı. S22 den geçiş yapmıştım abartmıyorum fark kalmadı ekran süresi olarak

• laistragon_ L kullanıcısına yanıt

Dün güncelledim ben herhangi bir sorun yok şarj durumunda. (iphone 13)

Unutmayın her güncelleme sonrasında telefon arka planda optimizasyon, cache alma ve indexleme yapar bu işlemler telefondaki veri miktarına göre birkaç gün sürebilir ve bu sürede telefonda yavaşlama ısınma ve hızlı şarj tüketimi olabilir.

• iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

iOS 9.3.5 yüklü iPhone 6’dan pil kullanımını gösteren bir ekran görüntüsü. %55 pil kullanımıyla Safari var ilk sırada. 7 saat 43 dakika ekran kullanım süresi vermiş. İnanabiliyor musunuz? iPhone 6 ve 8 saate yakın pilde kullanım süresi.. Güncel durumda %100 sağlıkta yeni pil takılsa da son sürüm olan iOS 12.5.7’de 2 bucuk saate bitiyordu pili oyun vs oynamadan birde oynansa bir saat sürmez muhtemelen. Apple yıllardır bu sinsi planlı eskitmeyi uyguluyor.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Bu da iPhone 8’in pil ömrü tanıtımdaki. 12 saat internette gezersiniz diyor. iPhone 8 tanıtılırken çekmişim.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

iApplebytes YouTube kanalı bu iPhone incelemelerini sağlam yapıyor. iPhone 8 - iOS 15.8 pil sağlığı %95 (%100 pil sağlığı olduğunu varsayarsak +%5 - 2 saat 55 dakika) pil süresi vermiş. Yarı yarıya pil ömrünü bile layık görmemiş Apple. 4’te 1’i yeter demiş. İçinden geçmiş Apple, iPhone 8’in.

Sözün özü Apple; aç gözlü, cebinizdeki paraya onu aldıktan sonra dahi göz diken ve bunu da önceki cihazlarını mahvederek daha da hızlı para kazanmayı şiar edinmiş bir şirket. Şirketler kar amacı güderler tabiki ancak bu yapılan ahlaksızlık. Maalesef bu Apple’a fazla özenmeyin genç arkadaşlar. Paranız yetmiyorsa illede iPhone olsun diye diretmeyin. Matah bişey değil bu cihazlar. Modası geçti mi Apple her türlü yeni model bir anda eski olup bu planlı eskitme politikalarına maruz kalır ve Apple’ın çizdiği geleceği yaşarlar. Sadece pil ömrünü azaltmaz Apple. Daha bir sürü yöntem var cihazlarını eski hissettirmek için. Tabii herkes anlayamaz anlasa da yazamaz Apple’ın bu planlı eskitme yöntemlerini.. bunu paylaşma amacım uyanık olmanızı istemem sadece. Bu planlı eskitme haltını yapıyor bunlar yıllardır. Yok yapmıyor diyen net yalancıdır. Sağlıcakla..

• Beyler pil kapastiesi %100 olan ip11 var 16.7.2 ye geçtikten sonra telefon cayır cayır yanıyor . 17.1 e geçmeye mecburum galiba

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    olay sadece pil ve planlı eskitme ile ilgili değil. bazı ilave taktikleri var:

1. Yeni iOS versiyonlarıyla beraber yeni bazı uygulamaları sisteme dahil ediyor, eski iOS'ler bu uygulamalara erişemiyor. örneğin iOS 17.1 ile Journals uygulaması geldi. Oysa bu uygulamaları App Store'a yüklese, isteyen istediği iOS versiyonlu telefonuna indirebilir. Ama bunu yapmıyor ki herkes iOS 17.1'e güncellesin. En son sürüme güncellediğinde ise istediği telefoları istediği gibi yavaşlatabilir.

2. Uygulamaların istediği minimum iOS versiyonu hızlı bir şekilde yükseltiliyor. şu an pek çok uygulama iOS 15 istiyor. Yakında minimum iOS 16 isteyecek pek çok uygulama. Böylece telefonları güncel tutmak zorunluluğu ortaya çıkacak. güncellediğinde ise yavaşlama ve başka sorunlarla karşılaşıp yeni telefon alma ihtiyacı doğacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.