< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 11 Haziran 2024; 1:14:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (15. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu Türkiye’ye verilir mi ya? Yasal olarak sıkıntı olmaz mı? Keşke gelse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün uygulamaları tek renk mi yapabiliyoruz yoksa ayrı ayrı başka şeyler yapabiliyor muyuz? Bir de gerçekten uygulama ızgaraları artık serbest mi? İstediğimiz yere koyabiliyor muyuz?
Klavyeye pano geldi mi bir de bilgisi olan var mı?
Denedim gelmiş…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellesem mi diye düşünüyorum artık şu an 😂
Dostum inanırmısın bilmem ama… samsung galaxy s4 ile yapıyordum bunu :)) hatta videosu bile vardı millet aklını kaçırmıştı o zaman
Sonra niyeyse Samsung bile vazgeçti
Gecti cunku yarim yamalak calisiyordu. Samsung bu tarz yeniliklerde hep oncü oldu ama cokmeye yuz tutmus binanın balkonunu suslemek gibiydi yaptiklari. Hic bir zaman kusursuz calismadi. Apple gec yapiyor ama yaptigi zaman kusursuz oluyor.
+ chatgpt entegrasyonuyla güvenlik konusunda geriye bile gittiler :)
+ ikonların renk değiştimesinin yenilik olarak tanıtılmasına çok güldüm, 10 yıl önceki windows phone'nun ne kadar temiz arayüze sahip olduğunu gördük aslında bugün.
+ fotoğraflar uygulaması geliştirilmiş sadece o da zaten gerideydi android'e göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım herkese hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 11 Haziran 2024; 8:52:12 >
-
-
-
Evet, aynısını Google de yapıyor. Diğer türlü sıkıntı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi sürü ufak tasarım arayüz değişikliği mevcut. iOS 18 gerçekten sayısız değişim içeriyor.
iOS sorunlarını düzeltip stabiliteyi artıracaklarına dair haberler çıkmıştı, buna hiç eğilmemişler
iOS 17 de bu uygulama kullanılabiliyor mu ? Jailbreak gerekli mi ? Applestore da aradım bulamadım ama
-
ios 18 beta yükleniyor şuan. pişman etmez umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainJack -- 11 Haziran 2024; 9:34:55 > -
seneye bu zamanlar ios 18 e geçmenizi tavsiye ederim
her yıl olduğu gibi yine buralar ağlama duvarına dönecek kesinlikle
her yeni ios kesinlikle pişman ediyor :)
geri dönmesi vs bi ton zahmet eziyet zaman kaybı stres yazık yapmayın kendinize bunu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 11 Haziran 2024; 9:40:33 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X