Bildirim
iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (17. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden hocam? Gayet anlaşılır bir dil.
Yeni kontrol merkezinde ara ara tepkisizlik oluyor. Onun dışında pek sorun görmedim tabi kullandıkça görülecek. Ben beta 3e kadar sabredip çıkacağım 18 betaya girecek arkadaşlara uyarı.
Bende sorun olabilir o zaman bazen anlayamıyorum yazılanları :))
Esrağfurullah :) Biraz ağız farkı ve aksan sorunları var fakat genel anlamda (en azından benim için) çok sorun teşkil etmiyor gibi.
İyi forumlar.
estağfurulah hocam arkadaşın anadili sanıyorum almanca kendisi türkçe yazınca biraz sözcük dizimi farklı geliyor bana. muhtemelen ondan.
Yandaş anlaşılacak bir durum yok.. ..
Ana dilim Türkçe olmasada anlatmak istediğimi kendim yazarım.Çevrici vs kullanmam.Birden çok mesaja bölerek paylaşırım.Aslında anlaşılmayacak kadar karmaşık yazmıyorum .Önemli olan bilgi paylaşımında bilgim kadarını anlatmayı çizgi olarak belirliyorum . ..
Kestirmelere yeni işlevler gelmiş mi?
ben klavyede sorunlar gözlemledim. klavyenin tepkiselliği azaldı. bazen imleç klavyemin önünde gidiyor yani. yanlış yazmama sebep oluyor.
İos 18 kitlesi iphone 15 pro ve sonrasi ise 14 ve asagisini kullananin kurmasina gerek yok o zaman. Neden cihazin agzina sicalim ki? Ben ilk defa 1 senelik telefonun resmen çöp oldugunu görüyorum. 80k para veriyorsun 1 sene sonra update de sadece tema emoji aliyorsun. Kusura bakmayin ben boyle telefonun ve boyle sirketin a… 80k verdigim telefonun yapabildiklerini 20k lik android telefonlarda yapiyor zaten. Sen 2-3 emoji getir diye mi ben bu kadar para dokuyorum bu cihaza?
Sokayim ekosistemine de seyine de. Neural engine mis oyle bir guclu cpu mus. Her sene cpu nin ustune %10 performans farki koyup yeni model satiyorlar ama 15 pro nun altindaki telefonlar AI desteklemiyor. Bir sgit Apple ya iyice cilkini cikardilar artik.
Dusunsene 80k para veriyorsun 1 sene sonra ana guncellemede en büyük ozellik karanlik modda uygulamalarinda karanlik olmasi. Saka gibisin Apple
Şu an developer betaya katılmazsam sonraki betalara katılabiliyor muyum?
Katılabilirsiniz
Elimdeki 15 plus ın kamera harici hiç bir espirisi kalmadı
İos 18 benim telefonuma iyi geldi ısınma sorunu vardı geçti pilide daha az bitiyor gibi duruyor henüz ilk beta olmasına rağmen baya iyi gibi tek kötü yanı klavye yazarken takılıyor telefonum iphone 13.
muadili s24 ultra ile pro max aynı fiyattalar global de.
-
iPadOS 18 alan tek checkm8 açıklı model iPad ( 7. nesil ) ,Palera1n ipadOS 18 desteği verirse Jailbreak alan ilk cihaz olacak . ..
𝘙 𝘖 𝘊 𝘒 b r e a k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2024; 16:9:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
iphone 13’lerin geçmesine değecek bir sürüm mü? Mesela bahsedilen özelliklerin hangilerini 13’lere vermişler? Kısaca bahsedebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitter cekelim şu timme agzimiza geleni sayalim uyar mi.? Bi arkadaş güzel bi yazi yazsin yapiştiralim gönderelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek bi değişiklik yok zaten asıl yenilikleri 15 pronun altındaki cihazlara vermemişler. Çokta geçmeye gerek yok şuan.quote:
Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmniphone 13’lerin geçmesine değecek bir sürüm mü? Mesela bahsedilen özelliklerin hangilerini 13’lere vermişler? Kısaca bahsedebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X