< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2024; 11:11:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir şey rica etsem, İos 18 güncellemesinde düz İphone 15 nelerden mahrum kalacak yani düz 15 ile 15 pro arasında sadece yapay zeka olayında mı farklılıklar olacak diğer bütün yenilikler düz 15 e gelecek mi? Teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2024; 11:43:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 11 Haziran 2024; 13:0:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
15 pro bir kaç saatlik deneyimim -ayarlar menüsünde uygulamalar ayrılmış, nihayet -ai siri şuan aktif değil -galeri çok kötü olmuş, fazla kalabalık. kaldırıyorum bu seferde her açılışta eşşek kadar özelleştir çıkıyor. sanırım bug -icon simgelerini tek renge almak güzel -denetim merkezini keyfe göre düzenlemek güzel -telefonda numarayı yazarken rehberde eşleşen kişi çıkıyor, nihayet -facetime ile görüşmede bazen takılıyor, internetlik bir durum değil -pil şuanlık iyi gidiyor, öyle gözle görülür atlama görmedim |