Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.676
Cevap
326
Favori
338.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 pro Max yükledim sonra sıfırladım temiz kurulum yaptım şuan için akıcılık daha iyi gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kayda değer merak edipte kullanılacak bir özellik yok. Boşuna beta yükleyip denek olmayın bence. Bende yüklemeyi düşünüyordum ama bu güncelleme fos çıktı

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Normalde ben de dediğiniz gibi yapıyorum ama 15 pro ve pro max sahipleri için sanal zeka özellikleri olduğu için kasım-aralık gibi geçmeyi düşünüyorum. Diğer model sahipleri hiç geçmeseler daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos için Performans? Stabilite? Tasarruf? Bu konulara değindiler mi göremedim?

• 14 PM ile gece kurulumu yaptım sorun olarak bildirimler kilit ekranında görünmüyor. İki cihazımdada durun aynı

• Cool_psy kullanıcısına yanıt
    TrollStore JB değildir ve 14.0 & 16.6.1 ve 17.0 sürümleri haricinde kullanılamaz.Sürüm yükseldiği an AMFI/CoreTrust ( Trollstore kullanılamaz ).Uygulamaları AppStore bulunmaz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2024; 11:11:13 >
  • Türkçe QuickPath geldi mi?

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Bir şey rica etsem, İos 18 güncellemesinde düz İphone 15 nelerden mahrum kalacak yani düz 15 ile 15 pro arasında sadece yapay zeka olayında mı farklılıklar olacak diğer bütün yenilikler düz 15 e gelecek mi? Teşekkürler.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    IOS 18 temeli Apple ntelligence ve Siri buna uyumu.Bunun dışında olan GUI arayüz ve bir çok detay modellere göre özelliği kullanacak. ..

Yanlız Apple Intelligence sistem üzerinde stock uygulamaları ve sisten ayarlamalarına enteğre bir yapıda.Bu adımda düz iphone 15 de yetersiz kalacak.Fakat yolun başında ve IOS 18 ana sürümü gelmedi.Nerelerde hangi özellik kullanıldığını görmemiz gerek .Tanıtımda yüzeysel anlatıldı ve canlı kullanım deneyimimiz başlamadı.O aşamada hangi cihaz neyi kullanabildi ve destek aldı anlamış olacağız. Net şunu yapamaz diyemez ortadaki tek gerçek Apple Intelligence İPhone 15 pro serisi minimum hedef alınmış . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2024; 11:43:40 >
  • Maalesef durum bu...

iOS 18  | ANA KONU | 18.3

• Sabah saatlerinden beri yeni ios sürümünü deniyorum şikayetçi olduğumuz konular hariç cihaz kırıcı bir hata görmedim.

• IOS 18 kişisel durum özetlemem :

Apple IOS ,iPadOS ve MacOS üzerinde ortak yürüyecek Apple lntelligence ile yapay zeka kişisel asistan adımı ile hayata geçirmek için ilk adımı attı.Uzun bir süreç olacak ve IOS 19 finali ile tamamen hedeflenen noktaya getirilecek. ..

IOS 18 beta süreci ve stock sürüme geçişle olay tamamlanmayacak.Ekim ,Kasım gibi bazı özellikler hayata geçecek.Apple Intelligence tanıtmak yetmiyor uzun sürecin başlangıcındayız . ..

IOS 18 beta sürecini yükleyenler yapay zeka kullanıyorum düşüncesinde olmamalılar.Daha aktif bile değil.Her ilk adımın zorlayıcı yanları olacaktır ve stabilite uzun soluklu olmaktadadır.Siri örneği gibi . ..

Net olan tek şey Apple minimum 15 pro serisi hedeflemiş.Fakat izleyin odaklanma iphone 16 pro serisi.Çipset tabanlı bir yapı için çabalanıyor.Radikal bir kararı uygulamaya konmuş.Şuan hisedilmese bile bir süre sonra anlaşılacak tek şey cihaz ayrımı ve bu zorunlu noktasına gidiyor. ..

Apple hedefteki işlemci model cihazlar dışında ,firesiz IOS 18 desteği verdi.Kullanıcıların gönlünü alıp moral vermek ve yeni cihazlara yönlendirmek için yapılmış jest. ..

İlk beta için yorum çok erken ve Şuan anlık görünmeyen bir çok bug her an cebelleşilebilir.Heyecana kapılıp geçenler bir hafta içinde yakınmalara başlıyacak. ..

IOS 18 hedef kitlesi 15 pro serisi ve üzeri cihazlar.Daha halef yeni iphone çıkmadı ve ona odaklı yönlerle tanışmadık.Yapay zeka serüveni hedefleyen 15 pro seri minimum IOS 18 stock sürümlerinden birine geçiş yapmak zorunda kalacak.Ama Şuan değil . ..

• Telefona olan ihtiyacımız yapay zekayla mı sınırlı? Şimdiye dek neleri nasıl kullandıysak basitçe kullanmaya devam edeceğiz. 🤷🏻‍♂️🙂

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Normal çünkü kullanımla zamanla denk gelinecek.Şuan 24 saat bile dolmadı ve şöyle 1 hafta geçsin beta 2 görelim o zaman bug haykırışları ile karşılaşacağız.Hirbit işletim sistemi kendini göstermesi IOS 18.2 gibi sürümle hissettirecek. ..

Günlük kullanımda beta sürümler risktir ve sorunlar yaratır.Sabırlı olmak gerekiyor. ..

O zamana kadar ben kaçmış olurum 17.5.1 e hocam 😂

• Home uygulaması update olmuş, sırf aynı ağa bağlı diye homepodda müzik değiştirme olayı artık değişmiş, eve bağlı kişiler homepoda müdahale edebilecek (yada diğer tüm home devicelara)

Ayrıca gördüğüm kadarı ile homepod mini ve 2’ye dolby atmos desteği gelmiş, şuan yeni update yüklenmediği için deyemedim. Update gelince editlerim.

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama tam olarak Apple ın istediği zihniyete sahipsiniz. Burdaki hiç kimse bu cihazlara az para vermiyor ki burayı geçtim bizde aşırı pahalı diye dünyada da çok ucuz sayılmaz bu cihazlar o insanlar da yüksek miktarda paralar vererek alıyorlar bu cihazları, tam olarak neden peki yenilik mi yoksa stabilite mi yoksa güncel kalmak mı mesele, bunların hepsinde Apple son yıllarda ağır tökezliyor farkında değil misiniz? Peki o zaman muadili android cihazlar 10-20 k aşağısına satılırken “neden Apple” demek hiç mi gelmiyor içinizden? Biz telefonları statü için değil kullanmak ve hayatımızı kolaylaştırması için satın alıyoruz peki günümüzde bu kolaylığı sağlamaya yönelik en büyük atılım ne, yapay zeka, peki Apple ne yapıyor, bir sene önce çıkarttığı amiral gemisi modeline bu özellikleri sunmuyor hadi onu geçtim daha bu sene çıkarttığı düz 15 serilerine dahi sunmuyor. Bu Apple kalitesinde bir firmaya yakışan bir hareket midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 11 Haziran 2024; 13:0:26 >

• Ayrıca homepodlar için apple intelligence desteği yok.

iPhone 15 Pro ve sonrası
    Apple M1 ve sonrası

Şeklinde planlanmış.

• 15 pro bir kaç saatlik deneyimim

-ayarlar menüsünde uygulamalar ayrılmış, nihayet

-ai siri şuan aktif değil

-galeri çok kötü olmuş, fazla kalabalık. kaldırıyorum bu seferde her açılışta eşşek kadar özelleştir çıkıyor. sanırım bug

-icon simgelerini tek renge almak güzel

-denetim merkezini keyfe göre düzenlemek güzel

-telefonda numarayı yazarken rehberde eşleşen kişi çıkıyor, nihayet

-facetime ile görüşmede bazen takılıyor, internetlik bir durum değil

-pil şuanlık iyi gidiyor, öyle gözle görülür atlama görmedim

Hocam yanlış anlamayın fikirleriniz çok aydınlatıcı ve değerli ancak uzun uzun Türkçe yazmayın ya da anadilinizde yazıp apple çeviri ile çevirip buraya kopyalayın. :))

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.