Tek özelliği iyi foto video çeken stabil çalışan başka hiçbir özelliği olmayan dümdüz 3310 gibi telefon oldu bizim 15’ler dün itibariyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3.1 (18. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu an öyle mi yani iPhone 15?
Apple'ın politikası bize göre aşırı saçma, kend satış politikalarına göre ise haklı görülebilir. Bunu yaparak daha mı çok telefon satarlar yoksa tepki çekip satışları mı düşer bunu zaman gösterecek.
Gelen tepkiler kesinlikle haklı ama bu kadar da değil yahu. Sanki adamlar güncellemeyle tüm mevcut özellikleri kapatmış gibi. Ne özelliği var sanki dediğinizi duyar gibiyim :)) Yere batsın bu özellikler AI olmadıktan sonra :)
-
Bende de durum aynı hocam. WhatsApp tan mesaj geldiği zaman sadece ekran açılıyor. Bildirim geldiğine dair bir işaret yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef bu şekilde kullanılmayacağını görünce ios 17 geri döndüm. Sadece whatsapp bildirimleride değil. Diğer tüm bildirimler kilit ekranına düşmüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam devir yapay zeka devri dün tanıtılan özellikler daha başlangıç. AI destekli cihazlar her sene daha fazla yapay zeka özelliğine sahip olacak ciddi anlamda hayat kolaylaştıran şeyler bunlar. Bundan sonra base iPhone 15 altı saçma sapan androidvari özelleştirmelerden başka birşey göremeyecek. Daha yeni bir cihazdı çok da güçlü bir işlemcisi var halbuki yazık ettiler resmen.
-
Özgür Bilgeyoutube
iOS 18 geliştirici betası kullanıma sunuldu. Bu videoda göze çarpan ve duyurulan özelliklere bir göz attık. Takip eden betalarda muhtemelen henüz sunulmayan özellikler de sisteme dahil edilecek. Videolar ve içerik hoşuna gidiyorsa sen de aramıza katıl: https://bit.ly/38bGad6 ----- Sosyal medya hesaplarım: Twitter: https://bit.ly/39utQoH Instagram: https://bit.ly/3bmF8wR Aramıza katıl: https://bit.ly/38bGad6 #iOS18 #iOS18Beta #iPadOS18https://www.youtube.com/watch?v=hIYKcomGa1Q&feature=youtu.be -
bende bütün bildirimler vs geliyor kilit ekranınada düşüyor.
Ben güncelledikten sonra komple sıfırladım cihazı temiz kurulum yaptım yani böyle büyük güncellemelerde sıfırlamak en doğrusu oldugunu düşünüyorum.
-
Tek mesaj ile kişinin sahip olduğu zihniyeti başka hiçbir soru sormaya gerek duymaksızın şıp diye tespit etmeyi pek doğru bulmamakla birlikte, cevabınızla mesajım arasında bir bağlam kuramadım, siz de kusura bakmayın. Kolayca sandığınız gibi Apple’ın istediği bir zihniyete sahip değilim; sosyoekonomik anlamda Apple’ın hedef kitlesine de dahil birisi değilim. Ben, bazı telefon modellerinin yapay zekadan yoksun bırakılmasına tepki duyulmasının boşuna olduğuna işaret etmek istedim. Telefonunuzda yapay zeka yok diye şimdiye kadar yapabildiğiniz neyden mahrum kalacaksınız ki daha şimdiden? Ayrıca bilim kurgu külliyatının yapay zeka hakkında verdiği mesajları bir gözden geçirin isterseniz. Şimdilik “hayatı kolaylaştırmak” diye başlayacak her şey ama sonrası… Bu kadar “açlık” duymaya, üzülmeye gerek yok, demek istedim. İyi akşamlar.
A16 bu işlemlerin altından kalkamayacak zorlanacak bir işlemci değil hocam A17 Pro ile neredeyse aynı performansı veriyor çok geride kalır bir yanı yok. Samsung galaxy s22’lere bile vereceğini açıklamış 8gen1’li çöp bir telefon. O bile faydalanabiliyorsa A16’ya hiç bahane bulmamak gerekiyor. Apple’ı sırtlanlara benzetiyorum avını canlı canlı yiyor ya böyle 14/15’lere yaptığı şey aynı o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 11 Haziran 2024; 21:55:55 >
İzlediğim en iyi inceleme diyebilirim.
14 P kullanıyorum. Bildirimlerde bir sorun gözükmüyor bende Whatsapp dahil. Bazen işlemci birşeyler yapmaya çalıştığında ısınma oluyor cihazda. Onun dışında henüz bir hatayla karşılaşmadım. Bakalım zaman neler gösterecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ios 16’nın ilk betası yayınlandı yazmışsın kral düzelt sana zahmet
Düzeltildi .Teşekkürler
Konu lansman öncesinde iOS 16 konu başlığımdan kalıp aldığım için gözden kaçan bir hata olmuş taşımışım . ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Haziran 2024; 1:10:34 >
Klavye sıfırlamasını dener misin hocam? ben 17.5.1 e kadar aynı sorunu yaşadım, sıfırlama ile çözdüm.
-
İos acemisiyim de , bu sürümü indirmek için developer hesabı açmak ve yıllık ücret ödemek mi gerekiyor ? Bir youtube videosunda telefona appstore'dan developper programını indirin sign olun demiş. Yaptım ve güncellemelerde ios 18 developer beta çıktı. Fakat bunları yaparken ücretlendirmeyle ilgili bir uyarı görmedim. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Sizin yaptığınız tek şey şu.Apple ID free developer ( 7 günlük süre ile imzalama yapar ) yaptınız okadar.Bu adıma gerek yoktu ki.IOS 17 den beri Apple geliştirici betayı normal cihaza yüklemeyi açmıştı.Ücret vs yok. ..
Developer hesabı o şekilde başvuru yapılıyor.Uygun görülürsen 24 ile 48 saat arası bilgi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Haziran 2024; 11:7:51 >
Yapay Zeka özelliklerinin iPhone 15 Pro’lara (ve M1’den itibaren diğer Mac’lere) gelme sebebi RAM. En az 8GB ram istiyor AI. Konudaki genel kanıya ben de katılıyorum, işlemciler 2-3 senede katlanıp gitmedi sonuçta.
Ben sürümü genel olarak beğenmedim, keşke Türkçe QuickPath 17.6’da falan gelebilseydi, yıllardır aktif olarak bekliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 12 Haziran 2024; 11:11:7 >
Nasıl sıfırlıyoruz hocamquote:
Orijinalden alıntı: muratdogan456Klavye sıfırlamasını dener misin hocam? ben 17.5.1 e kadar aynı sorunu yaşadım, sıfırlama ile çözdüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X