iOS 18 ile geliyor: iPhone'u gözünüzle kontrol edebileceksiniz
-
-
Gerçekse süper
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu habere ba-yıl-dım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hadi yaaa ! bak sen Kıvanc Aslanyoutubecuguli - YAPMA BANA NUMARAhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared%3Ft%3D2m07s&v=WCtCUyiP7-E
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Androidte iosta nerdeyse benzer özellikleri aynı zamanda duyurdular. Acaba bu gerçekten sektorde olan bir ihtiyaç mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung S4 mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bunu yazmak için gelmiştim, sene 2013 Samsung Galaxy S4
eşedü
-
gelsin süper olur.
-
Aynen s4. Samsungun her zamanki gibi sırf yapmış olmak için yaptığı ama düzgün çalışmadığı için devamı getirilmeyen atıl bir özellik olarak kalmıştı.
Sadece yeni modellere getirirlerse küfürlere hazır olsunlar.
Tabiki öyle olacak yeni pencil pro m2 li yeni air da calısıyor ama ne hikmetse m2 li ipad pro da çalışmıyor.hatta o kadar saçmaladılar ki ipad os 17.5 de pil sınırlama sadece 2024 modellere geldi.
-
Hep aklıma gelen bir şeydi face id ile mümkünken neden bu kadar geç yaptıkalrını anlayamadım .. Güzel gelişme
-
Cimri Apple gidip iphone 15'e falan verir.11,x,12 serileri avcunu yalar gene.
-
aga bunu dert ediyosanız niye elma kullanıyonuz yani kabayane tabirle faakirsen neden baakir arıyon git kullanma bunlar son model kullanılacak şeyler
-
Vehicle Motion Cues ilginçmiş acaba yol tutmasını bir telefon nasıl önleyecek. Genelde sallantı ve çok fazla virajda dönmek tutuyor beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 16 Mayıs 2024; 13:47:36 > -
Cihazı kontrol etmeye çalışırken bizim gözler
-
Bi 11 yıl geç kaldı sanki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten işe yarıyor muydu
Evet gayet güzel çalışıyordu, ekrana baktıkça ekran kilitlenmiyor, aşağı baktıkça aşağı doğru akıyordu sayfa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Aynen s4. Samsungun her zamanki gibi sırf yapmış olmak için yaptığı ama düzgün çalışmadığı için devamı getirilmeyen atıl bir özellik olarak kalmıştı. |
Ben de bunu yazmak için gelmiştim, sene 2013 Samsung Galaxy S4 |
Tabi doğrudur, hatta geç olsun güç olmasın derken pandemi dönemi bittikten sonra maske ile FaceID açma özelliğini getirmesi bunun en güzel örneği olabilir o kadar iyi bi şekilde sundu ki kimse kullanmaya fırsat bulamadı |
Ben bu habere ba-yıl-dım
|
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- facebook dondurma
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- font bulma
- instagram arama geçmişi silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X