|
iOS 18, uygulamaları kilitlemenize izin verecek
-
-
Topkayı Sarayı'nda yüzyıllardır olan bir özellik bknz Harem 💅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hah. Bireyselliğe, feminist züppe takımına hizmet edin anca. Aileye düşmanlık ve bireyselliğe hizmet eden, topun tekinin ceosu olduğu şirketin son icadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde Apple lansmanlarını izlerken oha bu da mı yokmuş oluyorum. Komik eksikleri var gerçekten.
-
2016'dan 2020'ye kadar kullanmış olduğum Huawei P9 modelinde bile bu özellik vardı.
Xiaomi ve samsunglarda yüzyıllardır var zaten bu özellik
-
Hani Face-ID çok güvenliydi?
Neden ikinci bir bariyer koyuyorsunuz?
-
Iq kaç hocam?
Oya bu yokmuymuş… yine şaşırtmaya devam Apple!
-
Senin bu olaya bakışın nedir?
Dur tahmin edeyim "Gelsin tabii" diyeceksin.
Bu teknolojiyi/özelliği 20 senedir kullanan Android telefonlara sağda solda "Dandroid" yazıp kendini tatmin edeceksin ama burada sana ekmek çıkmaz.
Hadi FısFıss.
-
Arkadaşlar bizler yani iOS kullanıcıları olarak bu özelliğin de 150 yıldır androidde olduğunu biliyoruz. Ve bunu bile bile androide geçmemişsek demek ki iOS seviyoruz. Yani bir kaç özellik geriden geliyor diye napalım android mi kullanalım yani :D FaceID'yi açan zaten içerisindeki her şeye erişir. Ayrıca mevcutta whatsapp'da olduğu gibi program içerisinden FaceID ile kilitleyebildiğiniz bir sürü uygulama var, şimdi iOS da tüm uygulamalarda olacak. Yani öyle büyüttüğünüz gibi bir mevzu yok. 150 yıldır androidde olması bizim için hiç bir şey ifade etmiyor yani.
-
Dostlar özellik yıllardır kestirmelerden yapılabiliyor diğer android cihazlar gibi virüslü uygulamalar indirmeye gerek yok ı love apple
-
ama enteresan da artıları var, normalde android'de ek uygulama ile kazanılacak özelikleri koymuşlar, mesela ayarladan seçtiğin bir ses türünü (mesela bebek ağlaması veya kapı gıcırtısı ya da kendi kaydettiğin bir ses) duyarsa algılarsa alarm üretiyor saatine iletiyor, kendi ötüyor, istediğin bişileri yapıyor gibi...
-
Samsung'da uygulama kilitleme mi var?
Uygulama kilitleme kaldırıları çok oldu...
Secure Folder ile karıştırıyorsunuz.
-
Geçen sene bu saçmalık yüzünden rezil olmama ramak kalmıştı:
Kadın yöneticiye Iphone 14 PM 256GB Deep Purple cihazımdaki yurt dışında çektiğim fotoğrafları gösteriyordum.
Bir ara bana "Sanırım yanlış yerlere girdim" deyip telefonu geri verince kaynar sular başımdan dökülmüş gibi oldu;
Nasıl becerdiyse gizli klasöre girmiş ve +18 arşivim olduğu gibi açılmıştı...
-
Zaten Androidde kullandığım şey bu. 2 senedir falan. kulaklığıma da iletiyor sadece saat değil.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Genelde Apple lansmanlarını izlerken oha bu da mı yokmuş oluyorum. Komik eksikleri var gerçekten.
|
Iq kaç hocam? |
Hah. Bireyselliğe, feminist züppe takımına hizmet edin anca. Aileye düşmanlık ve bireyselliğe hizmet eden, topun tekinin ceosu olduğu şirketin son icadı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X