Şimdi Ara

ios 4.2.1 ipod touch 2g mc modeli jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • os 4.2.1 ipod touch 2g mc modeli cihazım var.sanırım 4.2.1 jailbreak mc modeli için henüz yok.itunes dan daha eski sürümleri de yükleyemiyorum.cihazımı jailbreak yapabilmemin bir yolu varmıdır.yardımcı arkadaşlara şimdiden teşekürler.

• Sanırım şöyle olabilir.
    Önce PC ye eski FW nin uyumlu olduğu iTunes i kuracaksınız, sonra da dorjinal FW yi Shift+Restore ile yükleyeceksiniz.
    Ben zamanında 3.0 dan 2.2.1 e downgrade yapmıştım bu şekilde.
    Şu anki FW ler için garanti veremem ama denemekten zarar gelmez.

http://www.oldapps.com/itunes.php
    Adresinden de ilgili iTunes i indirip kurarsınız.
    Yalnız, kurulu iTunes i kaldırınca Belgelerim\Müziğim altında bulunan iTunes klasörünü silin.
    Sonra inidirdiğiniz iTunes i kurup shift+restore yaparsınız.

Bu sayfayı okuyun isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_32527152/mpage_4/f_/key_downgrade//tm.htm#34530969

• öğrendiğim kadarıyla apple eski versiyon yükleme olayını kaldırmış.restore ile sadece en son versiyon yükleyebiliyoruz.saurik metodu die birşey buldum internetten eski versiyonu yükleyebilmek için ama o da hata verdi.deneyen yapabilen varmı acaba
  • Artık SHSH kaydı yoksa eski versiyon da yok maalesef. SHSH kaydında 4.1 devri birkaç gün önce kapandı. Hiç olmazsa 4.2.1'i şimdiden alın. Kısacası 4.2.1'e jb çıkana kadar aleti jailbreakli kullanamayacaksınız. Yanlışım varsa düzeltin , durum bu şekilde..
  • şimdilik öyle görünüyor ama SHSH kaydı olmadan da yapanlar var onun için uğraşıyordum vazgeçmek üzereyim :)en iyisi şimdilik böyle kullanmak yakında çıkar heralde düzgün çalışan jailbreak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Artık SHSH kaydı yoksa eski versiyon da yok maalesef. SHSH kaydında 4.1 devri birkaç gün önce kapandı. Hiç olmazsa 4.2.1'i şimdiden alın. Kısacası 4.2.1'e jb çıkana kadar aleti jailbreakli kullanamayacaksınız. Yanlışım varsa düzeltin , durum bu şekilde..

Onuda çözmüşler shsh kaydı gerekmeden yapılabiliyormuş denemedim ancak deneyenler olmuş.
  • hala araştırmaktayım.SHSH kaydı olmadan downgrade yapmayı denedim ama olmadı yemedi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SHSH olmadan downgrade konusunda var mı bir gelişme , hangi programları denediniz?
  • saurik metodu die birşey var hosts dosyasını açıp birşeyler ekliyorsun sonra shift+restore ile eski versiyonu yüklüyosun.bunu denedim ama olmadı.kimisi oldu demiş kimisi olmuyor demiş.4.2.1 için düzgünce çalışan jailbreak çıkmasını bekliyeceğiz anlaşılan.
  • gs.apple.com 127.0.0.0 bundan bahsediyorsan, maalesef ise yaramıyor..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44762628/mpage_1/f_/key_//tm.htm

bu linki bi inceleyin isterseniz.downgrade yapılabiliyo anladığım kadarıyla.deneyip yapabilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mally328
    http://forum.donanimhaber.com/m_44762628/mpage_1/f_/key_//tm.htm

bu linki bi inceleyin isterseniz.downgrade yapılabiliyo anladığım kadarıyla.deneyip yapabilen varmı

SHSH kaydı olduğu için yapabiliyor o da. Yoksa yapamaz...
  • Daha yok heralde bu model için jailbreak yada SHSH kaydı olmadan downgrade.yapabilen varsa yada yeni bi haber çıkarsa paylaşalım.
  • Greenpoison yılbasından once yayınlamaya calısıyor
  • yılbaşından önce yada sonra çıksında problem değil.ama ins mc modeli içinde çıkar sonra bide onu beklemeyelim :)
  • Yok mu bi gelisme redsn0w a guvendik 4.2.1 e yukselltik ama 2g mc'lere olmuyormus jb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 1 Ocak 2011; 22:20:29 >
  • 32gb 3g için 4.2.1 için stabil jb çıktı mı acaba?
  • daha çıkmadı ama eli kulağında mac için deneme sürümü gibi birşey yanıladılar programı test etmek amaçlı.yakında windows için de çıkar.

ama 2g touch mc model için hala yok jailbreak çıkcak gibi de durmuyo.
  • Bende bi hata yapıp 4.2.1 e geçtim geçmez olaydım. Cihazım sizinkiyle aynı. Biraz araştırdım ikaynakda threaded jb var ama ben beceremedim bide siz deneyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_
    Bende bi hata yapıp 4.2.1 e geçtim geçmez olaydım. Cihazım sizinkiyle aynı. Biraz araştırdım ikaynakda threaded jb var ama ben beceremedim bide siz deneyin isterseniz.

2g 4.2.1versiyonu 4.1 e düsürup saglikli bi jb yapabilirsin

Edit:shsh kaydina gerek olmadan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.