Slm arkadaslar benim güncelleme o kadarda iyi degil şarjı eskisinden kötü oldu bu Ping olayını yaptım bakalım ne olacak. 4.3.1 bu güncelleme gelirse nasıl olacak ekrana dokunarak işlem yapılamaz mı 4.3 çıkmadan onca o kadar reklamını yaptılar çıkmamış :-@
4.3.1 gelirse görürüz.
Vardı ya dört parmakla uygulamalar arası geçiş + ana ekrana home tuşuna basmadan geçme...
of of bende dayanamadım jb yi harcadım göz göre göre ya
Geri don 4.2.1 e jailbreak yapmak istiyosan. Sonucta jailbreak varsa buyuk ihtimal cydia shsh kaydini otomatik almistir. 15 dakikalik is 4.2.1e donmek.
snowbreze ile tethered jb yapabiliyorsunuz. 10 dk de jb oluyor alet. eğer telefonu kapatmak diye bir sıkıntınız yoksa ben jb tavsiye ediyorum. stabil çalışıyor. telefonu kapatsanız bile ibooty ile 10sn yede tekrar jb haline dönüyor.
iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: elve Geri don 4.2.1 e jailbreak yapmak istiyosan. Sonucta jailbreak varsa buyuk ihtimal cydia shsh kaydini otomatik almistir. 15 dakikalik is 4.2.1e donmek.
Bu işlemi nasıl yapicaz biliyormusn kısaca anlatabilirmisin hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: anLhnTa
quote:
Orijinalden alıntı: elve Geri don 4.2.1 e jailbreak yapmak istiyosan. Sonucta jailbreak varsa buyuk ihtimal cydia shsh kaydini otomatik almistir. 15 dakikalik is 4.2.1e donmek.
shsh kaydı otomatik olarak alınıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ymskn
quote:
Orijinalden alıntı: anLhnTa
quote:
shsh kaydı otomatik olarak alınıyor mu?
, bende merak ettm alınıyor mu acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme