Su an itibariyle iOS 4.3'u indirmekteyim. Sanirsam Turkiye saati ile 20:00'de indirilebilir duruma geldi. Ben 20:10 gibi indirmeye basladim. (tabi 9 mart 2011 tarihinde :) )
hadi geçmiş olsun biz bekleyenler :) indirin arkdaşlar çıktı
Yarim saat surdu ama 669.8 MB boyutundaki iOS 4.3 indirmem bitti. Update sonrasinda ilginc degisiklikleri paylasmayi dusunuyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: rakipyasar
Yarim saat surdu ama 669.8 MB boyutundaki iOS 4.3 indirmem bitti. Update sonrasinda ilginc degisiklikleri paylasmayi dusunuyorum...
merakla bekliyoruz hocam.
quote:
nası yarım saat sürdü ya bizde 8 saat kaldı yazıyo kaç mbn internetin
Bende 423 mb indiriyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
quote:
nası yarım saat sürdü ya bizde 8 saat kaldı yazıyo kaç mbn internetin
Vee update bitti... Hotspot var :) Cok guzel, ve hatta ilk default sifreyi fibs1212 diye atamis kendisi. 8F190 build numarasi. 04.10.01 modem firmware
quote:
Orijinalden alıntı: metyu77
yaşasın superonline fiber 15 dk 698 mb indi : ))
oha yaa kaç mb ?
Bence en güzel özellik Personal Hotspot oluşturma. Yani 3G bağlantınızı Wifi ye açıp 5 kişiye kadar paylaştırabiliyorsunuz. Bunun için daha önce MyWi adlı programı kullanmak gerekiyordu. Şu anda standart bir özellik haline getirilmiş, bence süper.
Eskiden Settings -> General -> Network altinda bulunan internet Tethering kismi (on/off yapilan) yok artik. Onun yerine personal hotspot gelmis.
Vee update bitti... Hotspot var :) Cok guzel, ve hatta ilk default sifreyi fibs1212 diye atamis kendisi. 8F190 build numarasi. 04.10.01 modem firmware
bu arada hotspot un bir videosunu alabilirmiyiz merak ettim benimkinin inmesine daha 9 saat var TTNET
quote:
Hotspot ne?
Eskiden restrictions kisminda game center ile kisim var miydi bilmiyorum ama restrictions kisminda game center'da multiplayer games icin on/off ile adding friends icin on/off kisimlari gelmis. iTunes icin de Ping yapip yapamama on/off'u gelmis. Facetime icin sinirlama gelmis...
Hadi artık unlockta sıraaa!! Telef olduk beklemekten. Unlock konusu da açılırsa daha güzel olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: furky86
quote:
Hotspot ne?
ttnet beni şaşırtıyo bugun, 35 dakka sonra update bitecek:) ama jailbreak e ne olur tekrar yapmam gerekmez umaırm ben yabancıyım bu konulara iphoneda bi değişiklilk olucakmı?