Şimdi Ara

iOS 5.0.1 expolit failed hatası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iphone 4 iOS 5.0.1 kullanıyorum. cihaza jb yapmak istedim redsn0w_win_0.9.10b1 yi yönergelerdeki gibi uyumluluk xp ve yönetici olarak açtım extras kısmında ipsw yi iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore seçtim jb dedim. ama kernel den sonra expolit failed hatası veriyor ve telefon sadece dfu modede kalıyor. ireb ile dfu moddeden çıkıyorum. yeni orjinal ıpsw indirdim denedim ama olmadı. restore çektim tele yeni ipsw ile denedim yine olmadı. host dosyasını düzenledim yine işe yaramadı. internette bu hata ile ilgili herhangi birşey de yok. forumlarda bir sürü kişi bu hatayla karşılaşmış sorun sizce neden kaynaklanabilir ? jb yapamıyorum şu an !

• Bu hic yardımcı olmadı malesef denemedigim şey kalmadı jb yapamiyorum
  • ipsw gostermeden yap olur
  • Ben direk 5.0.1 yüklü cihazıma ipsw göstermeden jailbreak yaptım. Bende de exploit error hatası verdi. Sorun USB portundaymış. Başka bir USB portunu denedim oldu.
  • İpsw göstermeden de yaptım ise yaramadı, USB girişini de değiştirdim yine yüklenmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

İpsw göstermeden de yaptım ise yaramadı, USB girişini de değiştirdim yine yüklenmedi

baska bir bilgisayarda dene bir de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.