Şimdi Ara

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak 1-2 Gün Sonra Cıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kaç gündür aynı başlıktan açılıyor ama link göremedik bir türlü Hafta sonu gerçekten çıkar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Arkadaşlar Itunesten indirdiğimiz cihaz yazılımı hangi klasörün içeirisnde oluyor ?

C:\Users\Kullanıcı adı\Music\iTunes\ ...? tam olarak adres verebilirmisiniz içerisinde hangi klasörde oluyor, manuel başka yerden indirdiğim ipsw yi dizine atacağım

AppData\Local\Apple\Apple Software Update

Teşekkürler Dostum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Itunesten indirdiğimiz cihaz yazılımı hangi klasörün içeirisnde oluyor ?

C:\Users\Kullanıcı adı\Music\iTunes\ ...? tam olarak adres verebilirmisiniz içerisinde hangi klasörde oluyor, manuel başka yerden indirdiğim ipsw yi dizine atacağım

az önce 5.0.1 i sadece indirdim itunes üzerinden ancak bu adreste dosya gözükmüyor neden ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

quote:

quote:

az önce 5.0.1 i sadece indirdim itunes üzerinden ancak bu adreste dosya gözükmüyor neden ki?

Çlıştıra bunu yazıp denermisin ?

%appdata%\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

Arkadaşın verdiği adresten esinlenerek üst klasör olarak burada buldum

• klasor seceneklerinden gizli dosyalari goster tiklatip tekrar ipsw dosyasini ararsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

quote:

quote:

Çlıştıra bunu yazıp denermisin ?

%appdata%\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

Arkadaşın verdiği adresten esinlenerek üst klasör olarak burada buldum

süper !! bulduk dosyayı çok saol

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

klasor seceneklerinden gizli dosyalari goster tiklatip tekrar ipsw dosyasini ararsan

onu denedimde tabiki ama ondan kaynaklanmıyomuş arkadaşın verdiği adresten buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Selam Dostlar,
    Bende daga bugun Turkcell'e iPad2 anlaşmasını imzaladım. Çarşamba geliceeni söyledi bana kargoyla eleman..Yalnız problem şu abim Saturn'den aldı 4.3.3 yukluydu ipsw olarak benim cihaz nasıl gelicek acaba?? iphone da 5.0 yuklu tet. jb ile babalar gibi kullanıyorum tet.jb. cıktıgından beri ama ipad i jb siz kullanamam kafayı yerim..varmı bilgisi olan ?

Bildigim kadariyla ipad 2 ye jb yok ve buyuk ihtimal en guncel versiyonla eline ulasir

• quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

Steve Jobs'tan ölmeden önce bir not : Her zaman jailbreak için bir açık bırakın :)

• bence forumda yarın ki başlık ios 5.0.1 untethered jailbreak 1-2 saat sonra olabilir 5000 tane konu oldu ama bir nane yok hayırlısı olsun baağalımm
  • yıllardır çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: uakoc

bence forumda yarın ki başlık ios 5.0.1 untethered jailbreak 1-2 saat sonra olabilir 5000 tane konu oldu ama bir nane yok hayırlısı olsun baağalımm

yarın dedim ama şimdiden actılar konuyu :))))
  • Eskiden buraları yesillik idi cayir idiii :)

• sesli güldüm yaw, Allah iyiliğinizi versin :D
  • 10000. konu oldu bu
  • Süper bi başlık
  • Muneccim gibi konu aciyorlar :@

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Muneccim gibi konu aciyorlar :@

Kardesim ne alaka bu haberlerin cogu ioshackeri MuscleNerd ve Dev Team'e bagli calisan diger kisilerin resmi web sitesi ve twitter hesaplarindan aliniyor
  • 4s için çok deilmi ne yapcağız biz haftaya 4s alacağız :S
  • iOS 501 tethered var untetherede çevirebilirim değil mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.