Şimdi Ara

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak 1-2 Gün Sonra Cıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin Merakla Ve Sabırsızlıkla Beklediği IOS 5.0.1 Untethered Jailbreak 1-2 Gün Sonra İnternet'te Yerini Alacak
    GreenPois0n Adlı ıoshackeri Twitter Ve Resmi Sitesinden Acıklama Yapdı IOS 5.0.1 Jailbreak'ın 1-2 Gun İçinde Paylaşacağının Haberini Verdi

GreenPois0n Web Sitesindeki Haber:http://www.ultrasn0w.ca/2011/12/ios-501-untethered-jailbreak-to-be.html
    GreenPois0n Twitterdan Verdigi Haber

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak  1-2 Gün Sonra Cıkıyor

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak  1-2 Gün Sonra Cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıoshack -- 16 Aralık 2011; 5:03:48 >

• Yıne 4s için bir bilgi yok....Yılan hıkayesıne döndü Jb....
  • Kendi orjinal sitelerinden neden bilgi gecmiyorlar
  • Nick Mesaj Uyumu Diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Nick Mesaj Uyumu Diyorum.

• 2 gün sonrasında da 5.1 in update'i yayınlanır itunes'tan
  • pod2g 4s için yeni yayınlanan ios 5.0.1 de bazı dosyalarının şifresiz olduğunu ve herkes tarafından rahatça kırılabileceğini söylemiş. hatta apple ın hediyesimi acaba demiş. sanki apple 4s in kırılamıyacağını görünce çark etmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Yıne 4s için bir bilgi yok....Yılan hıkayesıne döndü Jb....

iPhone 4 akar
  • CIKSIN ARTIK YOKSA GALAXYS2 ALICAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: @vonalı

CIKSIN ARTIK YOKSA GALAXYS2 ALICAM

git al kurtul
  • Ipad 3 cikacak neredeyse, Ipad 2'mde hala jb yapamadim, daha da olacak gibi gozukmuyor!
  • Steve Jobs'tan ölmeden önce bir not : Her zaman jailbreak için bir açık bırakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Ipad 3 cikacak neredeyse, Ipad 2'mde hala jb yapamadim, daha da olacak gibi gozukmuyor!

İpad 2 de 4.3.3 de jb vardı siz versiyon yükselttiniz sanırım bende İOS5 yükselttım..Ancak jb olmayınca bende atıl vazıyette beklıyor.....
  • Bu hafta sonu sanırım gelecek beklenen jb ama 4s için bir gelişme yok....

Asking when iOS 5.0.1 untethered jailbreak will be released ?! Well today Pod2G has just finished testing iOS 5.0.1 untethered jailbreak on all A4 devices and it is ready to be released in a few days from now, at this moment iOS 5.0.1 untethered jailbreak is being packaged and ready to be released..

Kaynak:http://www.ultrasn0w.ca/
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

Orijinalden alıntı: @vonalı

CIKSIN ARTIK YOKSA GALAXYS2 ALICAM

git al kurtul

• 5.0 dada geçerli olacakmı acaba yoksa 5,01 şartmı? jb çıkar 5,01 e güncellemeyi kaldırırlarsa sıkıntı olur
  • quote:

quote:

Ipad 3 cikacak neredeyse, Ipad 2'mde hala jb yapamadim, daha da olacak gibi gozukmuyor!

İpad 2 de 4.3.3 de jb vardı siz versiyon yükselttiniz sanırım bende İOS5 yükselttım..Ancak jb olmayınca bende atıl vazıyette beklıyor.....

Aldigimda 4.3.5ti, hic o sansi yakalayamadim yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aldigimda 4.3.5ti, hic o sansi yakalayamadim yani :)

Anladım yıne ben bıraz Jb keyfı sürdüm umarım en kısa sürecte İpad 2 ler ıcınde Jb yenıden olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

5.0 dada geçerli olacakmı acaba yoksa 5,01 şartmı? jb çıkar 5,01 e güncellemeyi kaldırırlarsa sıkıntı olur

Arkadasın sorduğu soruyu bende soruyorum 5.0 icinde geçerli olacakmi yoksa illa 5.0.1 mı yapicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

5.0 dada geçerli olacakmı acaba yoksa 5,01 şartmı? jb çıkar 5,01 e güncellemeyi kaldırırlarsa sıkıntı olur

Arkadasın sorduğu soruyu bende soruyorum 5.0 icinde geçerli olacakmi yoksa illa 5.0.1 mı yapicaz

hacker 5.0.1 de jb test ediyor..ben 5.0.1 e gectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 16 Aralık 2011; 13:24:50 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.