Şimdi Ara

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak 1-2 Gün Sonra Cıkıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: platinum38

iOS 501 tethered var untetherede çevirebilirim değil mi

Çıksın çevirebilirsiniz.Ancak en sağlıklısı temiz bir restore yapıp ondan sonra uygulamanız.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıoshack

quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Selam Dostlar,
    Bende daga bugun Turkcell'e iPad2 anlaşmasını imzaladım. Çarşamba geliceeni söyledi bana kargoyla eleman..Yalnız problem şu abim Saturn'den aldı 4.3.3 yukluydu ipsw olarak benim cihaz nasıl gelicek acaba?? iphone da 5.0 yuklu tet. jb ile babalar gibi kullanıyorum tet.jb. cıktıgından beri ama ipad i jb siz kullanamam kafayı yerim..varmı bilgisi olan ?

Bildigim kadariyla ipad 2 ye jb yok ve buyuk ihtimal en guncel versiyonla eline ulasir

yani iPad 2 için tet. bile olsa hiçbi şekilde jb. yok mu ? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARDANADAM34 -- 17 Aralık 2011; 13:09:42 >
  • başlığı 1-2 gün değilde 1-2 ay diye düzeltsek iyi olacak sanırım çıkacağı yok bu jb nin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertigo86

ben bu olayın artık bir ego savaşına döndüğünü düşünüyorum artık. hackerlar da dalga geçmeye başladılar. insanlar bunlara jailbreak diye ağladıkça kendi egolarını tatmin ediyorlar. telefondan da soğumak üzereyim. ekranı daha kaliteli olsa galaxy s2 alacağım hemen. belki de yakında s3 çıkar ona geçerim.

S2 Alın S3 Çıkar S3 Alın S4 Çıkar 6 ayda bir yeni model diğerini şutla
  • Bekliyoruz.
  • Ne güzelde bir iki güne çıkmış
  • sözde cıkıcaktı.
  • bu haftada da sunday is funday olmadi..pazara kadar degil mezara kadar
  • cıkmaz beklemeyın hıc aylarda cıkacak ha cıkacak
  • Ben umudu kestim :(
  • bunlar tam yalancı ya
  • Bunlar Amerikanın Oyunu Dedik,Dedik Dinletemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Bunlar Amerikanın Oyunu Dedik,Dedik Dinletemedik.

arkasında kim var israil...

şaka bi yana adama kendim sordum 5.0.1 e yükseltmemi önerir misin diye oda cevap yazdı evet update yapmalısın diye sonradan düşündüm keşke jb ne zaman çıkar diye sorsaydım diye ama geçti
  • bu arada adama sordum cevapladı "there's no release date yet." henüz bir çıkış tarihi yokmuş konu açarken dikkatli olalım :(( üzüyorsunuz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

iOS 501 tethered var untetherede çevirebilirim değil mi

Çıksın çevirebilirsiniz.Ancak en sağlıklısı temiz bir restore yapıp ondan sonra uygulamanız.....

Bide alet simlocklu onuda ekleyimde
  • Ya ben sadece şu lanet mesaj sesi problemi yüzünden JB'yi bekliyorum, belki oradaki muhabbetlerle düzeltebilirim diye... Mesaj geldiğinde ses titreyerek garip bir titreklik çıkartarak çalıyor, kilit ekranından bildirimi kaldır diyince sorun yok ama o zaman da mesaj gelip gelmediğini göremiyoruz telefonu açmadan...
  • Nereye 1-2 gün sonra çıkıyor ya sanki kendiniz yapıp koycaksınız buraya... 1-2 gün çoktan geçti milleti heyecanlandırmayın çıkınca başlık açarsınız herkez kafasına göre başlık açıyo jailbreak bekleyenler her dakika bilgisayar mahkum oluyor çıktımı çıkmadımı diye ayıp denen bişey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Ya ben sadece şu lanet mesaj sesi problemi yüzünden JB'yi bekliyorum, belki oradaki muhabbetlerle düzeltebilirim diye... Mesaj geldiğinde ses titreyerek garip bir titreklik çıkartarak çalıyor, kilit ekranından bildirimi kaldır diyince sorun yok ama o zaman da mesaj gelip gelmediğini göremiyoruz telefonu açmadan...

mesaj sesini bile mi jb ile değiştiriyorsunuz sesli güldüm resmen millet parasıyla rezil oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya kodlar hazırdı bugün yarın çıkıyordu. Yalancı bunlar.. Donate donate diye ölecekler.
  • arkadaşlar her zaman diyorum..georhe hotz bu işi bıraktı jailbreak bitti...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.