Şimdi Ara

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak 1-2 Gün Sonra Cıkıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Semi-tethered neyinize yetmez anlamamki :)
  • birkaç gün daha bekleyip new bootrom 3GS ime semi-tethered jb çakıcam.untethered masala döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad 2 ve iphone 4s bekliyor onlarda da olursa birlikte paylaşacak pod2g
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin44

quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Ya ben sadece şu lanet mesaj sesi problemi yüzünden JB'yi bekliyorum, belki oradaki muhabbetlerle düzeltebilirim diye... Mesaj geldiğinde ses titreyerek garip bir titreklik çıkartarak çalıyor, kilit ekranından bildirimi kaldır diyince sorun yok ama o zaman da mesaj gelip gelmediğini göremiyoruz telefonu açmadan...

mesaj sesini bile mi jb ile değiştiriyorsunuz sesli güldüm resmen millet parasıyla rezil oluyor :)

Beyin bedava kardeş? İdrak edemedin beynindeki kıvrımların az olmasından dolayı herhalde (: ios5 ile gelen mesaj sesinin titrek çalması problemi mevcut şu anda. Jb'yi beklememin nedeni de ufak bir script ile bunu düzeltmiş bir program bulma umudu. Hadi kumda oynamaya (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasin44

quote:

Ya ben sadece şu lanet mesaj sesi problemi yüzünden JB'yi bekliyorum, belki oradaki muhabbetlerle düzeltebilirim diye... Mesaj geldiğinde ses titreyerek garip bir titreklik çıkartarak çalıyor, kilit ekranından bildirimi kaldır diyince sorun yok ama o zaman da mesaj gelip gelmediğini göremiyoruz telefonu açmadan...

mesaj sesini bile mi jb ile değiştiriyorsunuz sesli güldüm resmen millet parasıyla rezil oluyor :)

Beyin bedava kardeş? İdrak edemedin beynindeki kıvrımların az olmasından dolayı herhalde (: ios5 ile gelen mesaj sesinin titrek çalması problemi mevcut şu anda. Jb'yi beklememin nedeni de ufak bir script ile bunu düzeltmiş bir program bulma umudu. Hadi kumda oynamaya (:

hahaha kıvır bakalım neyse çıkmaz ayın son çarşambası çıkar da umarım o zaman sorununu halledersin. İphone kullananların genel sorunu ukala olmaları sanırım. Adam gelip sinirini benden çıkarıyor arkadaş çıkmıyorsa çılmıyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nervium

birkaç gün daha bekleyip new bootrom 3GS ime semi-tethered jb çakıcam.untethered masala döndü.

Bosa bekliyosun aldigim gun yaptim halen devam cit yok valla :)
  • Aşağıdaki sitedeki bilgilere bakılacak olursa daha cok beklenecek gibi...

http://www.jailbreakupdate.blogspot.com
  • Between christmas and new years day demis. Ocaga kadar cikicakmis iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Aşağıdaki sitedeki bilgilere bakılacak olursa daha cok beklenecek gibi...

http://www.jailbreakupdate.blogspot.com

o site güvenilir mi ki
  • iH8J4il der ki
    Release date update
    I have confirmed that release for iOS 5 untethered jailbreak will be between Christmas and new year's day

yılbasından önce çıkacakmış bekleyelim görelim
  • Bölümde bu jailbreak konuları aldı başını gidiyor.
    Jailbrak çıktığı zaman konu açarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.