Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://cydiablog.com/pod2g-ios-5.1-a5x-jailbreak-status-update/

Beyler, bence olay gercekten pek yakin degil ama, Haziran yazan var, o kadar da degil heralde:))
    Ben icerden su cumleyi ozet geceyim,..
    Since, pod2g and team is still in search for missing pieces, don’t expect official untethered jailbreak for iOS 5.1 firmware very soon. No ETA has been shared publicly except that it will take few weeks. Yani resmi olarak bi untethered jailbreak 5.1 icin com yakinda beklenmiyor. Halka acilmasi bi kac haftayi bulucak. Yani 3 hafta fln kastettikleri heralde.. Ayrica bu pod2g twitterdada haftada bi kac saatini 5.1 jailbreak icin ayirdigini belirtmis. Halka cikarmamizda haftalarimizi alir yazmis. En yakin kaynaklardan su an Nisan Sonu gozukuyor 5.1 untetherede jailbreak a5 ve a5X islemci icin..

• birde 20 25 nisan da paylaşıldı mayısa kadar yolu var
  • O zamana kadarda iOS 5.1' in üstü bir versiyon çıkarsa hiç şaşırmayacağım.
  • Mujdeee untethered jailbreak ios 5.1 ve A5 islemciler icin ciktiiiii...

1 Nisan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 1 Nisan 2012; 7:21:07 >
  • Komikmisin ? Bence hayir
  • Komikmiyim? bence evet, 1 Nisan için bu bölüme o saatte ancak bu şaka yapılabilinirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 1 Nisan 2012; 11:40:27 >
  • 5.0.1 de biraz uzun sürmüştü, yakında çıkacaktır
  • A5 5.0.1 format atabiliyor muyuz? (shsh var ve downgrade değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artun56 -- 1 Nisan 2012; 12:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

A5 5.0.1 format atabiliyor muyuz? (shsh var ve downgrade değil)

5.1 e yukselir
  • Geri dönüşü engelleyerek bu Jailbreak işinin de tadını kaçırdılar.
    Format atamıyorsun jailbreak gidecek diye, saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Geri dönüşü engelleyerek bu Jailbreak işinin de tadını kaçırdılar.

Aynen !! darty den aldım jailbreak yaptım , bi baktım sebeke az geliyor , şimdi restore yapıp servise götüreyim dedim ,restore olmuyor ancak 5.1 yükseltirsem ,napcamı şaşırdım , böle götürsem garanti dışı olur herhalde, bi de 1 ayı geçmedi daha 0 verirler mı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_up

quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Geri dönüşü engelleyerek bu Jailbreak işinin de tadını kaçırdılar.

Aynen !! darty den aldım jailbreak yaptım , bi baktım sebeke az geliyor , şimdi restore yapıp servise götüreyim dedim ,restore olmuyor ancak 5.1 yükseltirsem ,napcamı şaşırdım , böle götürsem garanti dışı olur herhalde, bi de 1 ayı geçmedi daha 0 verirler mı ..

Garantiye vereceğin icin her halukarda 5.1 olacak cihazın.
  • Cydia guncellenmis bence yakindir artik
  • Gergin bekleyis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Komikmiyim? bence evet, 1 Nisan için bu bölüme o saatte ancak bu şaka yapılabilinirdi.

15. yüzyılın sonlarında, ...Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.
    Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir.

Bunun üzerine Müslümanlar Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde Haçlı ordusu komutanı Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.
    İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında Hile Günü olarak kutlanmaktadır.

Zamanla şaka adı altında yumuşatılmıştır.

• Arkadaşlar çıktı galibahttp://www.ijailbreak.com/ şu sitede en üstte var A5 işlemciler içinde geçerli .

1 Nisanmış girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 1 Nisan 2012; 20:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Komikmiyim? bence evet, 1 Nisan için bu bölüme o saatte ancak bu şaka yapılabilinirdi.

15. yüzyılın sonlarında, ...Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.
    Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir.

Bunun üzerine Müslümanlar Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde Haçlı ordusu komutanı Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.
    İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında Hile Günü olarak kutlanmaktadır.

sübhanallah kardeş ibretlikbir paylaşım

• quote:

quote:

Anlattığın bu olayın hiçbir bilimsel dayanağı yoktur.

Lüzumsuz bilgiler ansiklopedisi diye birşeyi kaynak olarak göstermişler.

1 Nisan'ı savunduğum falan yok yanlış anlaşılmasın.

Sadece böyle şeyler ile insanları güdülüyorlar ona sinir oluyorum.

Sizde internette araştırın isterseniz, yalnız sadece Türkçe'de değil, ingilizcede de bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

quote:

quote:

Anlattığın bu olayın hiçbir bilimsel dayanağı yoktur.

Lüzumsuz bilgiler ansiklopedisi diye birşeyi kaynak olarak göstermişler.

1 Nisan'ı savunduğum falan yok yanlış anlaşılmasın.

Sadece böyle şeyler ile insanları güdülüyorlar ona sinir oluyorum.

Sizde internette araştırın isterseniz, yalnız sadece Türkçe'de değil, ingilizcede de bakın.

O zaman şöyle söyleyeyim ateşden önce takvim icad edilmiş; 1 nisanda herkes birbirine parmak atarmış.

Zamanla bu şaka adı altında yumuşatılmıştır.

• yahu alti ustu 1 saka nereye varmis
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.