Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyceyx
    ne sallamiş be :D

inanamyan arkadaslari gercekten tebrik ediyorum. Sizin gibi insanlar oldugu surece Türkiyeyi yikamazlar..

Bunlar her okuduguna inananlar tayfasından bi beklendim yok zatii olamazda.. Zaytunga bile inananlar :)

Ateşden önce takvim icad edilmiş; 1 nisanda herkes birbirine parmak atarmış.

Zamanla bu şaka adı altında yumuşatılmıştır.

Al bunu köküne kadar inanabilirsin bilimsel dayanağı ise bu devirde yaşayabilen cro magnon olarak sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 1 Nisan 2012; 22:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyx
    ne sallamiş be :D

inanamyan arkadaslari gercekten tebrik ediyorum. Sizin gibi insanlar oldugu surece Türkiyeyi yikamazlar..

Bunlar her okuduguna inananlar tayfasından bi beklendim yok zatii olamazda.. Zaytunga bile inananlar :)

Al bunu köküne kadar inanabilirsin bilimsel dayanağı ise bu devirde yaşayabilen cro magnon olarak sensin.

banami diosun??? idiot cocuk parkına git oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

yahu alti ustu 1 saka nereye varmis

bencede yani uzatmaya gerek yok :)
  • İnananlar için :)
    quote:

15. yüzyılın sonlarında, ...Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.
    Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir.

Bunun üzerine Müslümanlar Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde Haçlı ordusu komutanı Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.
    İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında Hile Günü olarak kutlanmaktadır.

Zamanla şaka adı altında yumuşatılmıştır.

İnanmayanlar için :)
    quote:

Sonuç :)
    quote:

02.04.2012 Ne haliniz varsa onu görün

yani :)
    quote:

ceyceyx ingilizce olarak hakaret etmeyi bilsede Türkçe çocuk yazamayacak kadar aciz

• quote:

quote:

Komikmiyim? bence evet, 1 Nisan için bu bölüme o saatte ancak bu şaka yapılabilinirdi.

15. yüzyılın sonlarında, ...Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.
    Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir.

Bunun üzerine Müslümanlar Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde Haçlı ordusu komutanı Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.
    İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında Hile Günü olarak kutlanmaktadır.

söz veren haçlı mı hatalı sözüne inanan masum köylü mü?

bu soruyu çok farklı şekillerde de sorabiliriz tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

quote:

Komikmiyim? bence evet, 1 Nisan için bu bölüme o saatte ancak bu şaka yapılabilinirdi.

söz veren haçlı mı hatalı sözüne inanan masum köylü mü?

bu soruyu çok farklı şekillerde de sorabiliriz tabiki

Evet jb şart!!

• Bencede artik gelmeli jb !
  • twitter dikkat ettinizmi 4s jailbreak fotorafı var
  • iPhone 4 için untethered var mı?
  • hala çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

iPhone 4 için untethered var mı?

yok, buradaki herkez onu bekliyor zaten.
  • quote:

quote:

Tamam herşey bildiğim gibi, değişmemiş demek ki.
    Uzun bir süredir bakamamıştım da...
  • quote:

quote:

quote:

Tamam herşey bildiğim gibi, değişmemiş demek ki.
    Uzun bir süredir bakamamıştım da...

Hiçbirşey kaçırmadınız beklemeye devam... en iyimseri bu ay sonu gibi görünüyor...

• aöf arasınav sonuçları açıklandıktan sonra çıkar :D
  • Arkadaslar bende sizin gibi bekliyorum bide sorum olacak tethered le untethered arasindaki tek fark bilgisayardan bagmsz acılması mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sino53

Arkadaslar bende sizin gibi bekliyorum bide sorum olacak tethered le untethered arasindaki tek fark bilgisayardan bagmsz acılması mı ?

Evet telefonun kapanmaması gerekiyor yoksa dediğin gibi olacak.
  • pod2g bundan 1 hafta önce "3 hafta sonra" demişti. Onun demesine bakıldığında 5.0.1 versiyonu içinde zaman belirttikten 4-5 gün sonra çıkmıştı. Bu da demek oluyorki iki buçuk hafta sonra tamamdır. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arranger -- 3 Nisan 2012; 6:23:49 >
  • Bu olayin sonucu nisan sonu oldu bu belli bisi artik, en azindan kendimizi oyle alstiralim eger bi 20 gibifln cikarsa da sevinirizbiraz
  • Çıkıp 5.2 yi bekliyoruz derlerse şaşırmam :D
  • peki yabancı sitelerde 25 20 nisan diyorlar dogrumu arkdaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.