yav pod2g para diyor başkada bişi demiyor bagış mı istiyor
çıksın artık
bencede ciksin
Başlığı güncel görünce bir an çıktı sandım...
5.0.1 için olan dusurme ısını yayınlasalar yeter
bence çok bekleriz
Arkadaşlar Tweet'ten bir kullanıcı untreared 5.1 jailbreakın çıktığını belirtiyor galiba, tam anlayamadım, Tweetten alıntı yaptım aşağıdaki gibidir.
Isin icinde pod2g de varsa mumkun gibi geldi bana yalan degilse eger cikmis gibi duruyor
iPhone 4s icin de var mi.yoksa yine 4 ve 3gs icin mi
hiç zannetmişyorum kolpa haber bence
bende pek inanmıyorum
Öyle hemen çıkmayacak demekki bütün iyimser tahminler tuzla buz olduğuna göre hazirandan önce çıkmayacak gibime geliyor.
Arkadaşlar iphone 4s için şuan hangi versiyonda jailbreak oluyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
5.0.1 untethered JB yapılabiliniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
5.0.1 untethered JB yapılabiliniyor.
Teşekkür ederim hocam
üniversite yerleştirme sonuçlarını beklemek bile bu kadar sıkıntılı değildi
twitter paylaşıldı. iPhone 4, iPhone 3GS ve iPad için IOS 5.1 versiyonu için çıkan semi tethered jailbreakten sonra herkes untethered jailbreak işlemini beklerken. Chronic Dev Team ekibinden Pod2g twitter hesabında paylaştığı yeni resimle A5 çift çekirdek işlemcili olan iPhone 4s ve iPad 2 kullanıcılarını sevindirmiştir. Herkes A4 işlemcili cihazlar için çıkan ios 5.1 semi tetheredin untethered olmasını beklerken bir anda A5 cihazlar için untethered jailbreak resimleri yayınlandı. iPhone 4, iPhone 3GS ve iPad kullanıcıları untetheredi bekleyedursun, iPhone 4S, iPad 2 kullanıcıları yakında cihazlarını untethered jailbreak yapabilecek. Şimdilik jailbreak işleminin ne zaman çıkacağını yazmadı lakin bir hafta içinde duyuracağını ve hazırlayacakları Greenp0is0n programı ile son kullanıcıya dağıtacaklarını söyledi.